GRUP SUPORT PENTRU TOC 2014
@Andreea: Iti mai detera si alte formulare?
Eu cred ca vor sa te ia in armata. Maine-poimaine te trezesti in Afganistan tabacind fundurile teroristilor :)))
Eu cred ca vor sa te ia in armata. Maine-poimaine te trezesti in Afganistan tabacind fundurile teroristilor :)))
Haha Kolya, nu stiu ce au de gand astia cu mine, sunt confuza :))) mi au dat azimineata, ti am zis, grele rau:)) trebuia sa raspund spontan si a fost destul de greu
Sau poate cauta un inlocuitor pentru Xena, ma itii minte strigatul ei de lupta? :))
Am murit de ras vereee, plange una aici, a facut crize de nervi ca nu o lasa sa plece acasa, au venit asistentele cu injectie, fu show aici:)))))))))) Azi nu m am plictisit
Nuuu nu nuuu, nu e frumos sa razi de suferinta altuia. Aminteste-ti si tu in ce stare erai pana nu demult.
Asistentele ce zisera cand vazura ca ea se tavalea pe jos si tu te prapadesti de ras? Vezi sa nu vina si la tine dup-aia :))
Ca la nebuni, vericule, ca la nebuni, parol...
Asistentele ce zisera cand vazura ca ea se tavalea pe jos si tu te prapadesti de ras? Vezi sa nu vina si la tine dup-aia :))
Ca la nebuni, vericule, ca la nebuni, parol...
Faza tare: Fu stareta de la Manastirea Robaia pe la sefu si pe la mine sa ia niste calendare de la noi.
Ma binecuvanta femeia, doamne-ajuta si toate cele bune, si Dobitocea cum ii multumi: Saru' mainile, doamna!
Va dati seama, cat de dobitoc pot sa fiu, dupa ce ma binecuvanteaza o stareta de manastire, eu sa-i zic 'doamna', cred ca nu mai am sanse sa ma calugaresc in viata asta, kaput, trebuie sa-mi fac alte planuri pentru batranete.
@Catalina: Wanna trade jobs?
Ma binecuvanta femeia, doamne-ajuta si toate cele bune, si Dobitocea cum ii multumi: Saru' mainile, doamna!
Va dati seama, cat de dobitoc pot sa fiu, dupa ce ma binecuvanteaza o stareta de manastire, eu sa-i zic 'doamna', cred ca nu mai am sanse sa ma calugaresc in viata asta, kaput, trebuie sa-mi fac alte planuri pentru batranete.
@Catalina: Wanna trade jobs?
N am ras cat timp am fost acolo plus ca eu nu faceam crize ca ma lasa mamica singura in salon, eu faceam crize din alte motive, aia e pur si simplu razgaiata:)Dar asta nu conteaza pana la urma ai si tu dreptate, probabil ca ea sufera in sinea ei, dar deh, nu toti suntem sensibili:))
Kolya, mai exista si persoane care ajung sa sufere de insomnie cronica, iar in cazul acelor persoane nici mama neurolepticelor, sau tatal somniferelor, nu mai ajuta...In general, medicamentele si suplimentele alimentare pt. insomnii, functioneaza doar pe termen scurt...luate pe termen lung, nu fac decat sa agraveze insomniile.Si toate, dar absolut toate, dau acel efect de mahmureala, a doua zi.
@Andreea: Lasa vrajeala ca esti sensibila ca un trandafir alb. Spiridusii trebuia luati putin la urecheala, atata tot!
Ti spusai si la telefon, vorbeste cu doftorita sa-ti deie tratament pentru spiridusi pe cerebel, adica antidepresiv + neuroleptic.
Si-o sa te ajute si psihologul sa antrenezi spiridusii sa fie cuminti (asta in caz ca n-are el mai multi spiridusi ca tine :))
Ti spusai si la telefon, vorbeste cu doftorita sa-ti deie tratament pentru spiridusi pe cerebel, adica antidepresiv + neuroleptic.
Si-o sa te ajute si psihologul sa antrenezi spiridusii sa fie cuminti (asta in caz ca n-are el mai multi spiridusi ca tine :))
@David:
@Catalina:
What can I say, my name is Nick and I'm an alcoholic, and also a heavy substance abuser, happy?
@Catalina:
What can I say, my name is Nick and I'm an alcoholic, and also a heavy substance abuser, happy?
Actually, I lied.
Was an alcoholic, but I still a m a drugs fan. I just looove how the pain goes away, or thickens.
David, eu le-am incercat pe toate, si m-am oprit la neuroleptic, fiindca a dat rezultate. Sper ca tu, fie sa nu ajungi aici, fie sa nu sari mai departe ca mine...
Was an alcoholic, but I still a m a drugs fan. I just looove how the pain goes away, or thickens.
David, eu le-am incercat pe toate, si m-am oprit la neuroleptic, fiindca a dat rezultate. Sper ca tu, fie sa nu ajungi aici, fie sa nu sari mai departe ca mine...
Acu vb serios cu alcoolul?
Ca dependenta de pastile vedem ca ai.
Ca dependenta de pastile vedem ca ai.
Dap
Asta se-ntampla cand eram la liceu, stateam beat cu zilele.
Not very fun memories, but that's what I am and what defined me to be what I am today, for good or for worse...
Asta se-ntampla cand eram la liceu, stateam beat cu zilele.
Not very fun memories, but that's what I am and what defined me to be what I am today, for good or for worse...
N-a fost dependenta fizica sau psihica, a fost un efect secundar al anturajului meu, toata lumea bea, eu de ce sa fiu exceptie?
Cand mi-au revenit piticii de pe creier din excursie, am lasat complet bautura fara prea mare efort. Pot sa spun sincer ca nu cred ca am baut 1 litru de alcool in ultimii 5 ani.
Cand mi-au revenit piticii de pe creier din excursie, am lasat complet bautura fara prea mare efort. Pot sa spun sincer ca nu cred ca am baut 1 litru de alcool in ultimii 5 ani.
Adolescenta este libertate, dorinte, vise arzatoare, este maximul de scintei care apoi incep sa mai paleasca si e pacat daca se sting.
Stevens esti de bun umor, ai stilul tau unic.
Kolya de ceva vreme esti cu adevarat deschis, as putea spune-un om liber.
Katy nu e in apele ei si nu trebuie s-o necajim si noi.
Casyo se reface dupa examene, bravo lui pt reusita.
Asa sa fie si cu femeile
Stevens esti de bun umor, ai stilul tau unic.
Kolya de ceva vreme esti cu adevarat deschis, as putea spune-un om liber.
Katy nu e in apele ei si nu trebuie s-o necajim si noi.
Casyo se reface dupa examene, bravo lui pt reusita.
Asa sa fie si cu femeile
Eduard, demult inot in ape tulburi :)).
Si cum stiu sa inot foarte bine, am tendinta sa ma duc in larg, acolo unde e liniste si sunt departe de oameni.
Prea multi oameni rai pe lumea asta...
Si cum stiu sa inot foarte bine, am tendinta sa ma duc in larg, acolo unde e liniste si sunt departe de oameni.
Prea multi oameni rai pe lumea asta...
O poezie reusita de la tipul pentru care scriu cartea
Dezamăgire
Scumpiri peste scumpiri,
taxe, amăgiri,
furturi şi distrugeri,
Pe faţa ţării plângeri.
Furtuni peste furtuni,
discursuri cu minciuni,
ţepe şi iluzii,
Au pus ţara-n perfuzii.
Zboruri peste zboruri,
pachete de doruri,
snobism şi sărăcie,
Pe dulcea Românie.
Dezamăgire
Scumpiri peste scumpiri,
taxe, amăgiri,
furturi şi distrugeri,
Pe faţa ţării plângeri.
Furtuni peste furtuni,
discursuri cu minciuni,
ţepe şi iluzii,
Au pus ţara-n perfuzii.
Zboruri peste zboruri,
pachete de doruri,
snobism şi sărăcie,
Pe dulcea Românie.
Katy crezi ca in jurul meu sunt doar suflete pure?invidia e la cote alarmante, dar eu imi vad de ale mele.
Stiu sa traiesc si cu mult si cu putin si in lux si fara el, dar nu imi pun nadejdea in oameni ca ar putea sa priceapa dincolo de haine, de mirosul de parfum sau altceva din exterior.
Se pare ca fiecare isi creeaza propria lume, dar exista suferinta cind nu intilnesti cu cine sa comparti asta.Nu e simplu pt nimeni
Stiu sa traiesc si cu mult si cu putin si in lux si fara el, dar nu imi pun nadejdea in oameni ca ar putea sa priceapa dincolo de haine, de mirosul de parfum sau altceva din exterior.
Se pare ca fiecare isi creeaza propria lume, dar exista suferinta cind nu intilnesti cu cine sa comparti asta.Nu e simplu pt nimeni
Nu are nimic de-a face cu tine ce am scris eu mai sus, sau cu altcineva de aici.
E doar o constatare de a mea, privind cunostintele mele.
E doar o constatare de a mea, privind cunostintele mele.
Kolya, l-as prefera pe Eminescu any day of the year... :) E o poezie de 2 lei, cea de la individul caruia ii scrii cartea...
Stii poezia cu ' Tu, poet necunoscut...'? :))
Stii poezia cu ' Tu, poet necunoscut...'? :))
Katy scapa de cunostintele alea si fa-ti altele mai bune, poate e si loc si timp sa-ti imbunatatesti viata.
Dar mai ales cred ca chiar e timpul altfel lucurile rele se vor perpetua.
Mi se pare ca ceva e serios spre grav in tot ceea ce scrii, esti trista?
Daca nu poti scimba locul de munca, schimba abordarea lucrurilor, oamenii nu se schimba peste noapte, dar tie poti sa-ti faci o favoare sa nu-ti mai pese de ei
Dar mai ales cred ca chiar e timpul altfel lucurile rele se vor perpetua.
Mi se pare ca ceva e serios spre grav in tot ceea ce scrii, esti trista?
Daca nu poti scimba locul de munca, schimba abordarea lucrurilor, oamenii nu se schimba peste noapte, dar tie poti sa-ti faci o favoare sa nu-ti mai pese de ei
De cea mai enervanta am scapat.
Restul problemelor sunt la locul de munca..
Restul problemelor sunt la locul de munca..
Domnu' Stevens si domnu' Eduard, ce spuneti domnilor de dosarul Flota al fostului presedinte Base? Dosarul tocmai a fost inchis pt. ca respectivele fapte de care era acuzat, nu exista.:)) Teoria conspiratiei a haznalei 3 a fost spulberata. :))
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 711tulburarea obsesiv-compulsiva
- 15tulburare obsesiva
- 93Tulburare obsesiv-compulsiva - partea a II-a
- 6Neliniste, Nervozitate
- 23TOC si religia
- 7diagnosticat cu TOC
- 369Depresie, Anxietate, TOC, TAB, Schizofrenie:Gestionare, Terapii, Suplimente-Solutii ajutatoare
- 8Probleme psihice. A inceput sa fie obsedat de starea lui de sanatate
- 17Am nevoie de ajutor - de cand lucrez intr-o clinica de stomatologie am devenit paranoica si fricoasa
- 18mintea mea repeta anumite dialoguri, care au avut loc chiar cu o luna in urma
- 5Care sunt tehnicile si metodele sa inving sau sa ameliorez TOC-ul meu suparator?
- 4Depresie foarte puternica /Anxietate/TOC/
- 14TOC boala nevindecabila?ce solutii exista?
- 3Care e cauza exacta a schizofreniei? Dar a tulburarii obsesiv compulsiva?
- 3Obsesia pentru curățenie
- 3De ce este TOC-ul foarte rezistent la tratamentul medicamentos?
- 5TOC
- 3Tulburare obsesiv compulsivă
- 1TOC simptome!!!
- 4Duloxetina/Cymbalta pentru anxietate TOC
Mai multe informații despre: Tulburarea obsesiv-compulsiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: