GRUP SUPORT PENTRU TOC 2014
@Cătălina: Am şi fost dezamăgit, am şi dezamăgit, voi mai fi dezamăgit, voi mai dezamăgi, viaţa în sine e un şir lung de dezamăgiri, e inevitabil...
Eu fiind mai pe treaba mea, întotdeauna am preferat să am puţini prieteni, dar buni şi sinceri.
Eu fiind mai pe treaba mea, întotdeauna am preferat să am puţini prieteni, dar buni şi sinceri.
Asa si eu.
Dar s-a dovedit ca nici ei nu mi-au fost prieteni si m-au tradat.
Inca ma resimt.
Dar s-a dovedit ca nici ei nu mi-au fost prieteni si m-au tradat.
Inca ma resimt.
Nu e deloc forţat, poza e făcută duminică, atunci când am fost la baba aia să-mi ghicească şi m-a dat afară din curte. Văru-mio (care mi-a făcut poza) şi încă un vecin care venise cu noi rămăseseră blocaţi când au auzit-o pe babă gesticulând, dar pe mine m-a pufnit un râs de nu mă puteam abţine :))
Aia săraca mai avea puţin şi făcea infarct, şi mie-mi dăduseră lacrimile de râs, pur şi simplu nu mă puteam abţine :))
Deh, nu degeaba sunt nebun cu acte-n regulă :))
Aia săraca mai avea puţin şi făcea infarct, şi mie-mi dăduseră lacrimile de râs, pur şi simplu nu mă puteam abţine :))
Deh, nu degeaba sunt nebun cu acte-n regulă :))
O fi simtit ea ceva la tine de a avut reactia aia.
Te referi la naşa ta şi la mai cine, ai spus că sunt două?
Nasa mea si inca o prietena comuna, care e mai mult cu ea prietena decat cu mine.
Deh, ce să-ţi zic, eu sunt de părere că unele lucruri trebuie ţinute numai şi numai pentru tine. Deşi am prieteni, prietenă, o am pe mama mea, care e Dumnezeu, sunt totuşi lucruri, sentimente, trăiri, emoţii pe care le ţin doar pentru mine, le ştiu doar eu şi eventual Dumnezeu. În felul ăsta mă feresc oarecum de loviturile psihice, care m-ar trimite direct în pământ.
În situaţia ta, cred că singurii oameni de care să nu te fereşti şi cu care să vorbeşti deschis orice ai pe suflet sunt părinţii tăi şi cam atât. Eventual să-ţi mai treacă pe la ureche şi ce latră alţii pe forum, pe topicul tău, şi cam atât.
Tu probabil ai mers "all in" cu prieteniile tale. De-acum înainte să te înveţi minte să-ţi ţii pentru tine punctele tale vulnerabile. Dacă eventualul (in)amic nu-ţi cunoaşte vulnerabilităţile, nu te poate doborî aşa uşor.
Keep your chin up, mai sunt(em) şi oameni care-ţi vor doar binele pe planeta asta :)
În situaţia ta, cred că singurii oameni de care să nu te fereşti şi cu care să vorbeşti deschis orice ai pe suflet sunt părinţii tăi şi cam atât. Eventual să-ţi mai treacă pe la ureche şi ce latră alţii pe forum, pe topicul tău, şi cam atât.
Tu probabil ai mers "all in" cu prieteniile tale. De-acum înainte să te înveţi minte să-ţi ţii pentru tine punctele tale vulnerabile. Dacă eventualul (in)amic nu-ţi cunoaşte vulnerabilităţile, nu te poate doborî aşa uşor.
Keep your chin up, mai sunt(em) şi oameni care-ţi vor doar binele pe planeta asta :)
Multumesc, Kolya!
Ai dreptate cu ce spui tu, la concluzia asta am ajuns si eu.
Sunt in situatia in care vad dusmanii peste tot, poate e si putina paranoia, recunosc.
Ai dreptate cu ce spui tu, la concluzia asta am ajuns si eu.
Sunt in situatia in care vad dusmanii peste tot, poate e si putina paranoia, recunosc.
Salutare
ce faceti?
Eu sunt obosita, la limita epuizarii, cu jobul asta, naveta, casa, bucatarie, copil, familie samd.
Uneori imi spun ca sunt bine, alteori ma simt pe marginea prapastiei, nici eu nu stiu cum imi e mai bine.
Acum sunt iarasi incoltita de vinovatie, de cate ori apare cate un "meci" cu fii-mio. Acum e foarte suparat cu aparitia cosurilor, cred ca a facut o obsesie, desi nu are foarte multe. Adica comparativ cu altii, el e parfum.
Insa, el vrea fatza fara nici o pata, fara nici un semn, ca cica asa au colegii lui de clasa, dracu stie cu cine s-o compara.
I-am luat toate dermato-cosmeticele dupa piata, care mai de care mai scumpe, alaltaieri m-a pus dracu si i-am luat si un baton corector sa le acopere.
De dimineata, isi daduse pe toata fatza, asa m-a suparat, i-am zis ca el nu e fata sa se pudreze, el o tinea pe-a lui ca nu da ca sa arate ca o fata, ci ca sa arate bine.
In mintea mea era cu totul altceva...
Acum, ma simt foarte vinovata si nu stiu daca gresesc eu sau daca sunt cumva depasita de valul asta de perfectionism la tineret.
In concluzie, azi sunt praf!!!
ce faceti?
Eu sunt obosita, la limita epuizarii, cu jobul asta, naveta, casa, bucatarie, copil, familie samd.
Uneori imi spun ca sunt bine, alteori ma simt pe marginea prapastiei, nici eu nu stiu cum imi e mai bine.
Acum sunt iarasi incoltita de vinovatie, de cate ori apare cate un "meci" cu fii-mio. Acum e foarte suparat cu aparitia cosurilor, cred ca a facut o obsesie, desi nu are foarte multe. Adica comparativ cu altii, el e parfum.
Insa, el vrea fatza fara nici o pata, fara nici un semn, ca cica asa au colegii lui de clasa, dracu stie cu cine s-o compara.
I-am luat toate dermato-cosmeticele dupa piata, care mai de care mai scumpe, alaltaieri m-a pus dracu si i-am luat si un baton corector sa le acopere.
De dimineata, isi daduse pe toata fatza, asa m-a suparat, i-am zis ca el nu e fata sa se pudreze, el o tinea pe-a lui ca nu da ca sa arate ca o fata, ci ca sa arate bine.
In mintea mea era cu totul altceva...
Acum, ma simt foarte vinovata si nu stiu daca gresesc eu sau daca sunt cumva depasita de valul asta de perfectionism la tineret.
In concluzie, azi sunt praf!!!
Gata, ajunge, v-am arătat dinţii destul, revin la sentimente mai (ne)bune :)))
Prozac, ai grija sa nu fi facut obsesie cu cosurile precum Andreea.
La dermatolog a fost?
La dermatolog a fost?
Martea viitoare avem programare. Ar fi a doua oara, dar nu stiu Kata de unde vine obsesia asta a lui de a arata perfect.
Perfect inseamna ca fatza lui sa fie perfecta, fara nici o pata ever!
Perfect inseamna ca fatza lui sa fie perfecta, fara nici o pata ever!
@Prozac: Trăim în perioada în care metrosexual is cool. N-ai ce face, decât să te adaptezi. Eu când mă duc la tuns, sunt mai mulţi băieţi la tuns, pensat, epilat, tratamente, chiar şi la bronzat, decât fetele, n-ai ce face ăsta e trend-ul. Toţi băieţii vor să pară decupaţi din cataloagele cu modele.
Mai ţineţi minte moda anilor 90, când bărbaţii au început să meargă la sală, să se epileze de tot, să devină tot mai efeminaţi, mai ţineţi minte de Prince?
Ei, moda e ciclică, şi a revenit din nou, odată cu colanţii şi bocanii, atât pentru fete, cât şi pentru băieţi.
Acuma, înţelege-l şi tu, băieţii de astăzi sunt fetele de ieri sau invers :))
Cumpără-i săpunuri de faţă cu ph neutru, geluri de curăţat, emulsii şi creme hidratante, roll-on de ochi etc. Ţine pasul cu vremurile :))
Mai ţineţi minte moda anilor 90, când bărbaţii au început să meargă la sală, să se epileze de tot, să devină tot mai efeminaţi, mai ţineţi minte de Prince?
Ei, moda e ciclică, şi a revenit din nou, odată cu colanţii şi bocanii, atât pentru fete, cât şi pentru băieţi.
Acuma, înţelege-l şi tu, băieţii de astăzi sunt fetele de ieri sau invers :))
Cumpără-i săpunuri de faţă cu ph neutru, geluri de curăţat, emulsii şi creme hidratante, roll-on de ochi etc. Ţine pasul cu vremurile :))
Sa nu fi patit ca mine sa fi ras cineva de el, sa fi suferit si acum sa isi doreasca sa fie perfect.
Eu vreau sa arat perfect nu ca sa atrag, ci ca sa nu se rada de mine..
Eu vreau sa arat perfect nu ca sa atrag, ci ca sa nu se rada de mine..
Of dragilor, mie mi-e tare greu, desi nu-s baba, dar mi-e greu sa ma adaptez noilor trenduri...duse la extrem dupa parerea mea:)
@Prozac: Tratează-ţi fiul ca pe cea mai bună prietenă :)) Să nu crezi că fac mişto, chiar aşa e, băieţii devin din ce în ce mai sensibili, mai finuţi, mai self-aware, mai efeminaţi.
N-aţi observat că puţini băieţi mai fac curte fetelor, ci aşteaptă ca fetele să facă primul pas?
N-aţi observat cum din ce în ce mai mulţi băieţi se uită în oglindă, se aranjează, îşi verifică freza din 5 în 5 minute?
Ăsta e trendul acum, ca băieţii să fie androgini :)
Go with the flow or risk being left behind :))
N-aţi observat că puţini băieţi mai fac curte fetelor, ci aşteaptă ca fetele să facă primul pas?
N-aţi observat cum din ce în ce mai mulţi băieţi se uită în oglindă, se aranjează, îşi verifică freza din 5 în 5 minute?
Ăsta e trendul acum, ca băieţii să fie androgini :)
Go with the flow or risk being left behind :))
Metrosexualul este deja un subiect depăşit, termenul făcea referire strict la aspectul fizic. Androginii, adică mare parte din băieţii din ziua de azi, tind să vorbească, să gândească, să se comporte în societate precum femeile.
Şi logic că vouă femeilor nu vă convine chestia asta. Aveaţi şi voi un avantaj faţă de bărbaţi, "Feminitatea", şi acum nenorociţii de bărbaţi v-o luară şi p-asta. Sâc, sâc! :)))))))))
Şi logic că vouă femeilor nu vă convine chestia asta. Aveaţi şi voi un avantaj faţă de bărbaţi, "Feminitatea", şi acum nenorociţii de bărbaţi v-o luară şi p-asta. Sâc, sâc! :)))))))))
Un barbat care se comporta ca o femeie, cui sa ii placa asa ceva?!
Mie una nu!! Categoric! Nimic atractiv.
Mie una nu!! Categoric! Nimic atractiv.
Bunicu' meu avea o vorbă: "Deh, taică, te poţi căca în gustu' omului?"
Cei doi 'K', uitati-va un pic la pisica asta :
http://www.squit.ro/video/K9lGtdgrwL/Pisica-se-uita-la-TV
Si un catel ca sa fie echilibru :
http://www.squit.ro/video/N0xjTCBvdN/priviti-ce-face-un-catel-lacom
http://www.squit.ro/video/K9lGtdgrwL/Pisica-se-uita-la-TV
Si un catel ca sa fie echilibru :
http://www.squit.ro/video/N0xjTCBvdN/priviti-ce-face-un-catel-lacom
@Stevens: Aia nu mai e pisică frate, e cât iepurele, numai bună de friptură :)))
Ce matza dulcee, cat de scumpa poate fi, as pupa-o intr-una matza aia ;))
Hihihi!
Multam Steve, mi-ai facut ziua frumoasa :)
Hihihi!
Multam Steve, mi-ai facut ziua frumoasa :)
Eu aş pune-o la slăbit, e mai mare decât un căţel, ce naiba, la sală cu ea :))
@Cătălina: Enjoy
https://www.youtube.com/watch?v=qzXqz5V6yrU
https://www.youtube.com/watch?v=mj7yOMvOqbU
@Cătălina: Enjoy
https://www.youtube.com/watch?v=qzXqz5V6yrU
https://www.youtube.com/watch?v=mj7yOMvOqbU
Nu e grasa matza, e din cauza pozitiei in care sta.
@Cătălina: E pe naiba, n-ai văzut că avea picioarele la fel de grase ca coada?
Mâţa unei vecine, la fel de grase, a căzut de pe balcon. A fost singura mâţă pe care am văzut-o care să NU aterizeze-n picioare :))) S-a făcut terci săraca :)))))
Ai mâţe funny in linkurile de mai sus :))
Mâţa unei vecine, la fel de grase, a căzut de pe balcon. A fost singura mâţă pe care am văzut-o care să NU aterizeze-n picioare :))) S-a făcut terci săraca :)))))
Ai mâţe funny in linkurile de mai sus :))
nu mai am timp acum :(
nu stiu ce se intampla de la un timp, gandesc ft greu..in reluare
nu stiu ce se intampla de la un timp, gandesc ft greu..in reluare
@Cătălina: Eu aşa păţeam când am luat Abilify, uitam tot, absolut tot, nu mă puteam concentra la nimic, eram varză.
Ufff, din lista "me and my bad luck": doftoriţa mea cea nouă dete bir cu fugiţii. Aşa că ajunsei la psihiatrul cu nr. 7, un băiet apropiat de vărsta mea. Mă-nţelesăi foarte bine cu el, mă-ntrebă ce mă doare, îi zisei ce mă doare, el se fâstâci, dar dete din cap că-nţelege ce am, ca să nu pară prost, apoi mă-ntrebă ce pastile vreau, îi zisei că vreau aia în doza aia şi aia în doza aia, mi le dete şi gata, everybody happy, nu s-a schimbat nimic, totu-i exact la fel.
Cred că până la urmă o să pun mână pe carte şi mă fac ori psihiatru, ori psiholog, ori amândouă, ori niciuna :))
Cred că până la urmă o să pun mână pe carte şi mă fac ori psihiatru, ori psiholog, ori amândouă, ori niciuna :))
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 90Tulburare obsesiv-compulsiva - Partea a III-a
- 116Tulburare obsesiv-compulsiva - Partea V-a
- 181Tulburare Obsesiv-Compulsiva - Cap 13
- 4prazolex+alcool=?
- 7vreau parerea unui doctor: ma tem sa nu ma imbolnavesc
- 7diagnosticat cu TOC
- 6Sunt obsedat de vreo 4 ani de o fata care nu vrea cu mine
- 6Iritare, nervozitate excesiva
- 32stres posttraumatic ori boala grava?
- 1TOC (OCD sau tulburare obsesiv compulsiva) dureros, deranjant si suparator:(
- 4tulburare obsesiv compulsiva
- 2Simptome ciudate si tulburari
- 3Obsesii
- 3Diagnostic gresit!
- 3Care e cauza exacta a schizofreniei? Dar a tulburarii obsesiv compulsiva?
- 0Cocktail - depresie, TOC, fobie sociala
- 2Care e cauza TOC-ului?
- 3Cipralex pentru Toc
- 8TOC Serlift
Mai multe informații despre: Tulburarea obsesiv-compulsiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: