GRUP SUPORT PENTRU TOC 2014

7590 comentarii 1 2 ..... 130131132 ..... 252 253 Înainte ›
0
06-03-2015, ora 13:23
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
De ce sa nu mai primeasca?!
Se incarca negativ? Oboseste? Sau cum?
0
06-03-2015, ora 15:16
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Kolya nu stiu cum si cine te-a impartasit pe tine daca tu crezi in "invatatorul satan" ! Inseamna ca nu te-ai spovedit bine si te-ai impartasit cu nevrednicie si de asta esti atat de contradictoriu in ce spui ! Sau poate ai personalitate dubla, chestie psihiatrica pura ! :))
0
06-03-2015, ora 15:16
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
:)
0
06-03-2015, ora 15:45
kolya
Nu este medic/terapeut
kolya
@Stevens: Nu dragul meu, am personalitate triplă (Eu, Kolya şi Rodimus), după cum am afirmat şi mai sus, probabil că ţi-a scăpat :))))))
0
08-03-2015, ora 09:14
Eduard48
Nu este medic/terapeut
Eduard48
La multi ani!
Multe flori si sarutari pt domnitele si domnisoarele de aici.
O prajitura, o cupa de sampanie, un zimbet si o dorinta sa se implineasca
0
09-03-2015, ora 09:25
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Multumim Eduard!
Zi frumoasa sa ai!
0
10-03-2015, ora 17:03
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Cred ca am dat-o din TOC in depresie..imi vine sa dorm intr-una, am o stare proasta, si tot ce fac fac cu greu :(, naspa..
0
11-03-2015, ora 08:31
Eduard48
Nu este medic/terapeut
Eduard48
Neata!

Mai e si astenia Katy, plus ca tu mai iei si tot felul de medicamente, plus ce-o mai fi.
Trecem pe urzici si alte verdeturi, oare incepem naiba sa imbatrinim de acum?
0
11-03-2015, ora 09:44
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Adevarat, Eduard!
Poate fi si astenia.
Si am ineput sa iau si visislim pt slabit, am ajuns aproape la ce visam eu :P.
Dar cum orice are un pret...n-am ce face asta e obsesia mea.
Oricum, maine ma duc la psihiatra sper sa-mi schimbe naibii tratamentul ca sunt varza cu el.
Tu cf, cum mai esti?
0
11-03-2015, ora 16:22
Eduard48
Nu este medic/terapeut
Eduard48
Eu am inceput sa ma simt slabit, niciodata n-am simtit asta.
Nu mai simt gustul la mincare, am crezut ca daca gatesc eu e altceva, dar parca as fi gravid, am greturi, ameteli.
Nu mai suport ideea de restaurant decit in rare cazuri, nu ma impac cu chimicalele si nu am fost atent niciodata la apa pe care o beau, acum am inceput sa dau atentie sporita si nu stiu unde este adevarul.

Nu mai lua nimic pt slabit, ce crezi ca face un medicament ca sa slabesti?
Ma tem ca nu topeste kg ci mai degraba iti mai ia din pofta de mincare, dar cum face asta?incearca idei mai sigure si nu iti mai stresa organismul
0
11-03-2015, ora 16:26
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Fa si tu ceva analize la sange, alea uzuale.
0
11-03-2015, ora 16:46
Eduard48
Nu este medic/terapeut
Eduard48
Cred ca ar fi bine desi as vrea sa trec peste asta fara sa ma agit prea mult.
Mi-am cumparat un complex de vitamine si cind am deschis flaconul mirosea a chimicale urit de tot, le-am aruncat.
Prefer sa iau citeva zile liber si sa evadez intr-un loc cu adevarat datator de sanatate.
In rest toata lumea e bine?
0
11-03-2015, ora 16:48
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Daca poti evada, cu atat mai bine. :)
0
11-03-2015, ora 23:22
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Eduard, mare atentie cu complexele astea de vitamine, ele nu trebuie luate dupa ureche, ca suplimente alimentare, cum se tot face reclama la TV, ci dupa o analiza de sange care sa confirme o anumita carenta.Eu am avut 7 zile de insomnie de la banala vitamina C luata in doza de 500mg pe zi, dimineata, insomnie ce a continuat cam 5 zile dupa intreruperea tratamentului.Deci, nu-i deloc de joaca nici cu vitaminele.Mai bine mananci fructe si legume zilnic si uiti de orice complex de chimicale.

Acelasi lucru i-am zis si eu Catalinei in legatura cu pastilele de slabit, dar vad ca prefera sa se joace cu metabolismul, poate se pricopseste si cu vreo boala de metabolism, doamne feri.
0
12-03-2015, ora 08:43
Eduard48
Nu este medic/terapeut
Eduard48
Am ajuns sa cred ca nimic nu e sigur si nimic nu e de necontestat.
Am zis ca ma vitaminez in plus fata de alimentatie pt ca maninc extrem de putin si sunt lesinat, dar nu intra nici papica nici vitaminele.
Analizele de singe sunt bune, dar la atitia oameni le ies toate investigatiile"corect"si ei sunt tot mai bolnavi.
Pe mine ma apuca groaza daca vreodata va trebui sa iau pastile, incerc sa stimulez rezervele propriului organism obosit
0
12-03-2015, ora 09:44
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Hello!
Eu ma simt din ce in ce mai rau psihic.
Azi ma duc la dr, maine va spun ce am facut.
La visislim nu renunt nici sa mor, oricum nu sunt ele vinovate de starea mea, o aveam dinainte sa le iau.
Depresia asta m-a ajutat sa slabesc sunt apoape de idealul meu, ce nu pot sa inteleg e de ce tot nu ma simt bine.
0
12-03-2015, ora 15:09
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Prozac, ai incercat sa nu mai iei tratament vreodata?
Sa-l intrerupi cu acordul medicului?
Cum ti-a fost perioada aceea?
0
13-03-2015, ora 11:16
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Facut depresie si dublat doza de venlafaxina.
Ma simt mai bine acu'
0
13-03-2015, ora 11:20
kolya
Nu este medic/terapeut
kolya
@Cătălina: Dacă medicamnetele tale actuale nu-şi fac treaba, atunci chiar îţi recomand să strângi din dinţi câteva zile, şi să-ţi cureţi organismul de substanţele inutile. Apoi poţi continua cu o schemă nouă de tratament, fără să ai teama că noile subtstanţe vor interacţiona cu cele vechi.
0
13-03-2015, ora 11:26
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Kolya, isi fac efectul acum.
Se pare ca doza nu era cea potrivita.
Cu ea dublata acum ma simt ca noua :))
In schimb m-a criticat ca vreau sa slabesc desi sunt slaba. Dar eu ma vad pufoasa. Deh, obsesia..
A zis ca ma baga pe seroquel, eu i-am raspuns ca nu ma mai ridic din pat dc face asta :)), e glumeata imi place de ea :P.
0
13-03-2015, ora 11:34
kolya
Nu este medic/terapeut
kolya
@Cătălina: E glumă şi nu prea. Am citit nişte studii recente şi se pare că Quetiapina e cea mai indicată substanţă adjuvantă a antidepresivului, în cazul pacienţilor cu TOC şi cu inteligenţă peste medie.
Ajunseşi la vorba mea :))), dacă eu îţi spuneam să-ţi dublezi doza de medicamente, mă băgai pe unde-am ieşit de nu mă vedeam :)))
0
13-03-2015, ora 12:17
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Hihihi:))
E, hai, exagerezi dl doctor :P.
0
13-03-2015, ora 12:23
kolya
Nu este medic/terapeut
kolya
Adică? Nu ţi-am zis să măreşti doza de antidepresiv, şi tu ai zis că-s nebun, că vreau să te droghez, ca pe mine?
Eu, care ţin la tine sincer, şi nu te-aş droga decât într-un singur scop anume?
0
13-03-2015, ora 12:45
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Hey, salutare!

ma bucur Kata ca esti mai bine. Si eu sunt bine, putin iritata, insa bucuroasa ca e vineri si intram in week-end caci sunt foarte obosita.

Kata, nu am incercat si nici un medic nu s-a hazardat sa strice un echilibru bun deja creeat, adica eu am avut TOC sever de tot cu imposibilitatea de a lucra si tot tacamul, plus o depresie majora cu risc de suicid.
Nici un medic nu mi-a spus sa renunt, desi la un moment dat am vrut ca imi doream un bb2. Insa nu am avut curaj :(

Maine merg si eu la medic sa vedem ce si cum.

Voi cum sunteti? Bucurosi de vremea frumoasa?
0
13-03-2015, ora 13:26
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Multumesc Prozac!
Nu stiam ca ai avut si depresie majora..:(
Bine ca ai depasit-o.
Se pare ca eu am fost o norocoasa k am putut lucra tot timpul asta.
La un bb2 nu m-as mai fi bagat nici sa pot..:))

Kolya, ia uimeste-ma, in ce scop anume m-ai droga? :))

Ma simt km ametita si uit cam repede, imi amintesc greu, cred ca de la doza dubla.
0
13-03-2015, ora 13:41
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Si eu uit repede de cate ori intru pe un nou ad si ma cam tine un an, poate chiar mai bine.
Cred ca e un efect secundar de la ad...
0
13-03-2015, ora 13:55
kolya
Nu este medic/terapeut
kolya
@Cătălina: Nu pot să-ţi spun, mi-e ruşine, mă bate mama :))
0
13-03-2015, ora 13:57
kolya
Nu este medic/terapeut
kolya
Asta cu uitatul nu e un efect secundar, e chiar un efect principal al antidepresivului, mai ales în combinaţie cu un adjuvant, de-asta şi ajută în TOC, uiţi mai repede de obsesii, te desprinzi mai uşor şi de obsesii şi de compulsii, îţi îndrepţi mai uşor atenţia către altceva.
0
13-03-2015, ora 14:47
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Cam nasol atunci, cu uitatul.
Kolya, hai lasa vrajeala! :)
0
13-03-2015, ora 15:38
kolya
Nu este medic/terapeut
kolya
Ete nah, de unde ştii tu că e vrăjeală? :))
Adaugă un comentariu / răspuns
7590 comentarii 1 2 ..... 130131132 ..... 252 253 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: