GRUP SUPORT PENTRU TOC 2014

7590 comentarii 1 2 ..... 237238239 ..... 252 253 Înainte ›
0
26-02-2024, ora 15:46
Ionutz1994
Nu este medic/terapeut
Ionutz1994
:)) din pacate ai dreptate, sunt peste tot si am impresia, nu stiu de ce, ca pe noua, celor cu ocd nu ne plac deloc prostii/ingamfatii/talentosii etc. Eu cel putin nu-i suport, ma irita instant!
0
26-02-2024, ora 16:44
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Mie mi zici? Un taran chiar ma amenintase va vine si baga cutitul in mine. Era coborat din tramvai si urla la mine.
Deja ma pregatisem daca facea un pas in impingeam inapoi cu piciorul si cine stie cum ar fi aterizat..dar pana la urma ar fi fost legitima aparare.
Eu ma simt aiurea am bagat 2 antidepresive doua bromazeoam de cate 3 mg si tot ma doare..
Stiu si ce mi a declansat starea si din pacate va treb sa o opresc chiar daca o sa sufar o perioada.
Ajungvsa fiu droghy la servici cum n am fost niciodata..
Nici mie nu mi vine sa cred cum am decazut..
0
26-02-2024, ora 17:16
Ionutz1994
Nu este medic/terapeut
Ionutz1994
Katy, rabdare cu doza crescuta, si, in general o modificare a dozei poate accentua uneori conditia pana se adapteaza organismul. Stiu, stiu, degeaba avem explicatiile, logica e praf in anxietate, nu mai e prin zona.
0
26-02-2024, ora 17:18
Ionutz1994
Nu este medic/terapeut
Ionutz1994
Eu nu am nici 2 saptamani cu doza marita, desi stiu ca trebuie timp, asta ma linisteste cateva minute apoi uit ca trebuie timp, e ciudat oricum
0
26-02-2024, ora 17:38
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Hello,

Vad ca nu sunteti prea bine si e de inteles ca asa este pacatoasa asta de boala.

Va rog eu mult nu mariti dozele de benzo de capul vostru! Va rog! Scapati de dracu si dati de ta-su.
Si eu am luat Rivotril o buna perioada de timp si l-am luat subdozat, pentru ca mi-a fost frica de adictie si bine am facut.

Aici in Bucuresti, medicul nu a vrut sa imi dea Rivotril, a zis ca cele mai urate sevraje le-a vazut la acest medicament:(
M-a speriat si desi simteam ca imi lipseste un suport, am renuntat.

Mi-a dat bromazepam, doza mica sa iau la nevoie.
Nu iau, ca eu conduc si imi e teama de controale si de alte necazuri.

Cand nu pot sa dorm, iau toate nenorocirile de plante si tot ce se gaseste prin farmacii, pute sertarul ala de atatea plante.
Unele sunt pistol cu apa, dar unele par sa ajute un pic.

Katy, imi pare rau sa aud de fata ta, adolescentii trec prin perioade dificile si probabil si ei ii este greu dupa pierderea motanului.

Cred ca trebuie sa fiti mai unite ca oricand! Ma rog, atat cat se poate cu un adolescent.

Cea mai grea perioada din viata mea a fost cand era fii-mio adolescent, acum ca s-a maturizat (mai are perioade de adolescenta intarziata) este mult mai bine.

Ne trebuie noua rezervoare de rabdare pentru a-i intelege si a comunica, altfel ii pierdem si nu e de dorit.

Seara faina tuturor!
0
26-02-2024, ora 18:28
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Am.ajuns la 12 mg de bromazepam luat azi. Abia incepe sa imi amorteasca durerea.
Cred ca o sa continui..nu mi mai pasa de nimic decat sa nu mai simt..mi am facut o singura si acum treb sa suport consecintele...asa e cand esti prost si te bagi unde nu trebuie..

Fii mea are demult probleme are tulburare de personalitate de tip schizoid. Orice tentativa de a o ajuta a fost un esec.
0
26-02-2024, ora 21:42
Ionutz1994
Nu este medic/terapeut
Ionutz1994
Nici eu nu vreau sa maresc doza de rivotril, e cea mai mica doza totusi. Dar eu nu iau pentru somn, iau ziua, jumatate de dimineata, jumatate dupamiaza. Pentru somn am trazodona. Am o luna si 2 saptamani pe anafranil in total, timp in care am urcat cu dozele de la 10mg pana la 50, acum.sunt la 50mg de nixi 2 saptamani, eu cred ca mai trebuie timp nu? Prozac?
Multumesc
0
27-02-2024, ora 12:15
Ionutz1994
Nu este medic/terapeut
Ionutz1994
Prozac, tu ce doza de rivotril ai luat si ce perioada?
0
27-02-2024, ora 13:02
Ionutz1994
Nu este medic/terapeut
Ionutz1994
se pare ca astazi am o zi proasta in care iar cred si simt ca nu imi voi mai reveni si nu voi mai gasi ajutor.
mai am si niste chestii pe care nu le aveam cand totul era bine,
cand ma vad prin oglinzi sau ma uit in oglinda parca ma sperii de mine, nu stiu de ce. ma speriau si fetele oamenilor, dar pare ca s-a dus asta sau mai apare f f rar. eu simptome deastea am avut cand am intrerupt seroxatul o data in trecut, deci sevraj. dar acum posibil sa nu se fi reglat inca organismul dupa schimbarile de medicamente, sau ce naiba?
0
27-02-2024, ora 14:27
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Pff Ionutz in fiecare zi altceva :))
Si eu am o zi proasta. Dupa.doza imensa de benzo de ieri azi am bagat 3 cafele sa ma pot concentra.
Inca nu mi am revenit de tot parca sunt drogata.
0
27-02-2024, ora 15:47
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Katy, este enorm! Te rog mult, opreste-te. Nu stiu cum, dar da-le naibii de pastile. Durerea va ceda in timp, da-ti timp atata tot. Si tu stii ca durerea se va estompa.
Nu e o idee buna sa continui.

Ionut, imi pare rau ca nu esti ok, se intampla sa ai si zile mai proaste, unele chiar dese, cheia e sa le iei asa cum sunt si sa nu te mai analizezi. E foarte greu la inceput, pentru ca esti obisnuit sa faci asta, dar in timp poti ajunge sa nu iti pese de cum te simti.

Eu nu am luat mai mult de 0.75mg /zi, de frica. Avem o alta obsesie ca daca o sa iau mult benzo o sa devin psihotica si o sa fac lucrurile oribile de care sa nu stiu. Asa ca luam cu multa prudenta.

va las, am treaba ca la balamuc si anxietate de vreo doua zile, la fel.
0
27-02-2024, ora 19:13
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Prozac, ajunsesem intr o stare in care efectiv nu imi mai pasa. Nu vroiam decat sa nu mai simt nimic...

Eu nu inteleg de ce te chinui fara pastile.
Pana la urma nu obtii decat satisfactia ca nu esti pe tratament dar cu ce pret?
Am incercat si eu o data sa le las ca la carte luam din ce in ce mai putin. Cand am ajuns pe zero eram praf. Asa ca am reluat si de atunci nici prin cap nu mi a mai trecut sa le las.
0
27-02-2024, ora 20:09
Ionutz1994
Nu este medic/terapeut
Ionutz1994
Eu astazi am fost cam praf. Iar mi-am pierdut speranta...la cel mai mic semn, gata, se termina tot :))
0
27-02-2024, ora 22:09
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Offf
0
27-02-2024, ora 22:35
ThunderBay
Nu este medic/terapeut
ThunderBay
Rivotrilul incepe sa fie mult de la 2 mg in sus.Eu ajunsesem la 2, 5 mg, vreo 6 luni, Am luat aproape 5 ani Rivotril iar acum nu mai iau deloc.N-am avut niciun sevraj pentru ca m-am gandit ca nu pot avea asa ceva de la un medicament.Sigur ca l-am lasat treptat.Acum iau o doza mica de diazepam, 15 mg, seara, la culcare.In rest Arketis.
0
28-02-2024, ora 07:02
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Si cum te simti dimineata dupa diazepam? Nu esti ametit, nu te concentrezi mai greu?
0
28-02-2024, ora 08:16
Ionutz1994
Nu este medic/terapeut
Ionutz1994
neatza katy. cum se manifesta la tine concentrarea mai grea?
0
28-02-2024, ora 10:37
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Adica gandesc mai greu. Mai lent. Si nu am voie. E volum mare de munca aici si cere concentrare si rapiditate in gandire si procesare.
0
28-02-2024, ora 10:39
Ionutz1994
Nu este medic/terapeut
Ionutz1994
La mine de exemplu, eu nu ma pot concentra din cauza ruminatiilor si fricii. Bine, acum cu Anafranil mai pot, parca nu mai sunt asa de in primplan ruminatiile, dar inca au suficienta putere
0
28-02-2024, ora 11:22
Ionutz1994
Nu este medic/terapeut
Ionutz1994
Voi cat timp ati acordat antidepresivelor in trecut cand ati incercat altele? Unele v-au facut mai rau decat conditia de baza?
0
28-02-2024, ora 12:21
ThunderBay
Nu este medic/terapeut
ThunderBay
Si cum te simti dimineata dupa diazepam? Nu esti ametit, nu te concentrezi mai greu?

Doza de diazepam este mica, nu se pune problema de concentrare sau de ameteala.Oricum, la serviciu, exista cafea...O cana pana-n 12-1 si luciditatea e maxima.
0
28-02-2024, ora 12:28
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Da, si eu bag cafele.

Ionutz Serlift mi a agravat anxietatea cand am luat. Cipralex a fost apa de ploaie pt mine Anafranil imi dadea atacuri de panica.
0
28-02-2024, ora 12:36
Ionutz1994
Nu este medic/terapeut
Ionutz1994
Cam cat timp le-ai luat Katy pana sa le schimbi?
0
28-02-2024, ora 12:39
Ionutz1994
Nu este medic/terapeut
Ionutz1994
Dar, cafeaua nu agraveaza anxietatea? Eu nu beau. Unii ziceau chiar ca dozele f mici de antipsihotic echivaleaza ca efect activator ca si cafeaua, ca si cafeaua tot pe dopamina ar lucra. Sa incep sa beau cafea?? :))
0
28-02-2024, ora 12:46
Ionutz1994
Nu este medic/terapeut
Ionutz1994
Mie cipralexul mi-a dat cateva momente de euforie scurte la inceput, nu manie sau hipomanie, apoi m-a doborat mai rau decat eram. Acum, spuneti.mi voi ca eu nu stiu, cum este posibil ca dupa 5 luni de venlafaxina, fiind inca pe ea sa intru in sevraj? ca si cum as fi intrerupt brusc.
0
28-02-2024, ora 13:27
ThunderBay
Nu este medic/terapeut
ThunderBay
Da, si eu cred ca o doza f.mica de antipsihotic are efect antidepresiv activator.Asa mi s-a intamplat si mie cu Seroquel, 50-100 mg, ma activa.

Venlafaxina este puternica si poate avea efect paradoxal.Ea se da totusi in depresia majora, e prea tare, zic eu, pentru anxietate.

Desi e contestat, dar putin, de catre unii pacienti, Seroxatul este cel mai eficient antidepresiv-anxiolitic, este tolerat bine de catre organism.Cred ca ai fost subdozat cu el.

O jumate de ceasca de cafea, n-ar strica la tine.N-are ce rau sa-ti faca.

Eu nu pot fara cafea, o cana MARE, ma limpezeste la fix, imi da forta psihica.
0
28-02-2024, ora 13:27
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Ionutz cand aveam anxietate si atacuri de panica si eu am evitat cafeaua. Acum beau si 3 pe zi ca nu ma afecteaza.
La un moment dat mi a dat dr mea Seroqel a fost groaznic eram leguma fara sa fi ajuns pe doza care trebuia. Apoi Rispolept care m a facut si ala praf. De atunci adio neuroleptice.
Pt atacuri de panica am luat 6 luni Velaxin care era venlafaxina ca substanta. Mi a facut bine si n am intrat in sevraj. Ba chiar timp de un an nu am mai avut nici un fel de tratament.
0
28-02-2024, ora 13:50
ThunderBay
Nu este medic/terapeut
ThunderBay
Si la mine sunt excluse neurolepticele, sunt prea tari pentru noi...
0
28-02-2024, ora 14:04
Ionutz1994
Nu este medic/terapeut
Ionutz1994
Thunderbay, am luat seroxat vreo 9 ani, 20-50mg, 50mg pe perioada scurta nu mai stiu cat. Este posibil ca dupa 9 ani sa nu mai functioneze antidepresivele? ma inspaimanta asta, ma omoara aproape. doctora mea zice ca nu, si sa stau linistit ca la cate ad uri sunt si cate mai scot astia nu o sa raman asa. ei bn, nu ma linisteste asta, cand am citit si pe afara si pe la noi povesti gen, dupa un ad care a lucrat x ani, nu a mai functionat nimic, povesti gen Costy de pe romedic care a incercat toate ad-urile si nu a functionat nimic, si corelat cu faptul ca nu mi-e bine, nu ma simt normal, iese o cacealma
0
28-02-2024, ora 14:11
ThunderBay
Nu este medic/terapeut
ThunderBay
Da, poate sa nu mai functioneze, sunt 9 ani totusi, organismul si creierul se obisnuiesc de tot cu el.Dar, dupa cum a zis si doctorita, sunt multe ad-uri, trebuie sa mearga unul macar.Costy e un caz rar, dar, se pare ca a gasit un timostabilizator cu care se impaca bine, deocamdata.
Adaugă un comentariu / răspuns
7590 comentarii 1 2 ..... 237238239 ..... 252 253 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: