GRUP SUPORT PENTRU TOC 2014

7590 comentarii 1 2 ..... 363738 ..... 252 253 Înainte ›
0
18-07-2014, ora 10:34
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Nu stiu cum ti-o place, este super aglomerat, jegos, si plin de oameni necivilizati..

Eu la facultate am vrut sa dau in Brasov, pe urma m-am razgandit, dar rau am facut, alta viata as fi avut..
Plus ca nici nu se compara cu Bucurestiul, as pleca oricand in Brasov..
0
18-07-2014, ora 10:37
Andreeea17
Nu este medic/terapeut
Andreeea17
A da :)))), asta s-a intamplat si in Craiova si in Bucuresti, i-am stricat usile la masina lu saracu' taicameo :P Mie una imi place in Buc, am fost de 3 ori pana acum:D
0
18-07-2014, ora 10:41
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Andreea, daca ai trai zilnic aici si sa mai ai si drum lung de facut pana la servici/scoala, pe deasupra sa circuli o parte din el cu ratb unde mai intra cate unu' certat cu apa si sapunul, iar nenea soferul face economie vara la aer conditionat, sa ai si 12, 13 statii de mers inghesuit sardea..ti-ai schimba categoric parerea.
Uneori stau cu sticla de parfum la nas..
0
18-07-2014, ora 10:42
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Brasovul e superb si e foarte curat, iar de cand a venit noul primar, toate strazile au fost reparate, o groapa nu gasesti in tot Brasovul.Dar in Brasov nu ai ocazia sa alergi cu Mircea Badea de exemplu, in parc.:)) Nu ca l-as simpatiza, mi-e chiar antipatic catelul lui Voiculescu.:))Face regulat jogging in Herastrau.

Ehe, katy la noi e lux ce autobuze avem, chiar daca unele n-au aer conditionat, dar sa vezi ungurii ce autobuze jalnice au, de pe vremea lui Pazvante, miros numai a motorina.Dar totusi oamenii nu sunt certati cu apa, ca la noi.Prefer totusi mirosul de motorina decat cel de transpiratie.:))
0
18-07-2014, ora 11:00
Andreeea17
Nu este medic/terapeut
Andreeea17
Off ce va mai plangeti, eu traiesc la tara(Craiova) si nu ma plang:))), e orasul meu natal si il iubesc pt ca am o gramada de amintiri aici:D

Mie imi place Mircea Badea!!!!!!!
0
18-07-2014, ora 11:03
jones
Nu este medic/terapeut
jones
Sa n-aud de unguri :))
0
18-07-2014, ora 11:12
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Iar eu sa n-aud nici de rromi..:)
0
18-07-2014, ora 11:13
Andreeea17
Nu este medic/terapeut
Andreeea17
De rromii nici eu sa n-aud!Craiova e full de ei, sunt ca ciupercile
0
18-07-2014, ora 11:18
jones
Nu este medic/terapeut
jones
Macar la voi nu vb si maghiara ca pe-aici :))
0
18-07-2014, ora 11:25
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Nu vii Andreea sa faci facultatea in Bucuresti? :)
0
18-07-2014, ora 11:30
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Jones, de unde spuneai ca esti tu?
0
18-07-2014, ora 11:34
Andreeea17
Nu este medic/terapeut
Andreeea17
M-am gandit la asta David, dar este destul de greu de intrat la medicina in bucuresti si iti trebuie O GRAMADA de bani ca sa stai acolo cu chirie sau nu stiu.Nu e o idee buna, m-am gandit la asta, daca ar fi sa ma mut in Bucuresti as face-o dupa facultate.
0
18-07-2014, ora 11:36
jones
Nu este medic/terapeut
jones
@Katy

Is din Mures
0
18-07-2014, ora 11:40
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Andreea, am avut colege care au gandit la fel ca tine si bine au facut, au dat la medicina in Mures mai intai, au luat, pe urma s-au transferat in Bucuresti.
Medicina are camine frumos aranjate in regie, si nu platesti mult pt ele.
0
18-07-2014, ora 11:40
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Ai dreptate Andreea.Daca este la fel de buna si facultatea de medicina din Craiova, atunci e mai bine sa o faci acolo, astfel scutesti niste bani.
0
18-07-2014, ora 11:41
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Rares, am si eu o nelamurire, ma poti ajuta, te rog cu un raspuns?

Copiii parintilor anxiosi pot mosteni aceasta boala pe fond genetic?
Multumesc!
0
18-07-2014, ora 11:41
Andreeea17
Nu este medic/terapeut
Andreeea17
Apropo, eu in ultima perioada am observat ceva ciudat la mine.Am scapat de crizele acelea de nervi de vreo 2 saptamani de cand am inceput sa iau Roccutane, nu detot, dar nu cum erau inainte, fara tratament, fara nimic.Insa acum parca de fiecare data cand trebuie sa fac ceva, chiar si cel mai mic lucru ma simt extrem de nehotarata.De exemplu vreau sa-mi aprind o tigara, parca e ceva ce nu ma lasa, dupa care vreau s-o aprind dinnou, o aprind, o sting...Daca vreau sa merg undeva sau sa ma imbrac in ceva acelasi lucru mi se intampla, parca ar fi ceva impotriva mereu, sa fac aia?nu nu fac.sa fac ailalta?Nuu nu face!!Am inceput sa obosesc foarte tare, nu inteleg de ce am devenit atat de nehotarata sau nu stiu..
0
18-07-2014, ora 11:45
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Eu de cand ma stiu am fost nehotarata :)).
Oricum si medicamentul ala te influienteaza prin compozitia lui chimica.
Te-ai linistit cu crizele pt ca zici ca ai demarat ceva in sensul vindecarii tale, din acest motiv nu mai esti zbuciumata. Bine ar fi sa aiba efectul scontat pt ca dc nu, este posibil (Doamne fereste!!) sa revina crizele.
Nu zic sa te sperii, numai ca asta ar fi explicatia mea.
0
18-07-2014, ora 11:45
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Sa nu fie efectul roaccutan-ului.La fel cum influenteaza in rau capacitatea de a conduce vehicule, la fel cred ca e si in cazul tau.Ori ai inceput sa ai mustrari de constiinta.:)) Tu fumezi de fata cu parintii Andreea, sau te feresti de ei, fumezi pe ascuns?Si ce fumezi, ca fapt divers?:)
0
18-07-2014, ora 11:50
Andreeea17
Nu este medic/terapeut
Andreeea17
Eu fumez cu ai mei:))Cu mama ca din cauza ei m-am reapucat :))

Nu stiu daca e de la Roaccutane sau nu, dar ma enerveaza maxim starea asta, ca eu nu eram asa.
Cata sunt convinsa ca acele crize vor reveni daca nu dispare problema, dar cu Roaccutanul ma cam indoiesc sa nu dispara.
0
18-07-2014, ora 11:52
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Asta da libertate totala.:)) Ce fumati, slims?
0
18-07-2014, ora 11:54
Andreeea17
Nu este medic/terapeut
Andreeea17
Mama fumeaza pall mall albastru parca si eu fumez de la ea, acum n-am mai fumat decat poate cateva fumuri mai trag de la ei, dar de 2 sapt n-am fumat nici macar o tigara intreaga:D
0
18-07-2014, ora 11:55
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Am inteles.:) Hai ca usor, usor, te lasi de tot si poate o convingi si pe mama ta, ca e spre binele ei.:)
0
18-07-2014, ora 12:40
Andreeea17
Nu este medic/terapeut
Andreeea17
Nu e un must nici pt mine nici pt maicamea, din pacate nu prea suntem speriate de efectele tutunului asupra sanatatii.Noi traim dupa principiul e mai bine sa mori decat sa traiesti nefericit si daca pe ea o face macar acolo cat de putin fericita acest viciu, e ok:-)

Eu am renuntat la ele pe parcursul tratamentului, desi dureaza vreo 7 8 luni
0
18-07-2014, ora 12:49
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Eu unul am fumat si eu, ti-am mai zis, dar sincer nu vad nicio placere in a fuma tigari.Daca vrei placere macar sa fumezi ceva mai strong.:)) Cel mai neplacut efect al fumatului, unul vizibil, este ingalbenirea dintilor.Dar nu e nicio problema, poti purta o cravata maro si se asorteaza. :))
0
18-07-2014, ora 13:24
Andreeea17
Nu este medic/terapeut
Andreeea17
Sau poti face bani si iti poti pune cei mai frumosi dinti sau ii poti face mai albi.
0
18-07-2014, ora 13:27
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Dar nu vor mai fi ca cei naturali... :))
Sau nu esti de acord cu frumusetea naturala?:) Stiu sigur ca siliconatele si buzatele nu-ti plac.:))
0
18-07-2014, ora 14:08
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Daca as avea posibilitati materiale mi-as face operatii estetice, eu una sunt pro :).
0
18-07-2014, ora 14:13
Andreeea17
Nu este medic/terapeut
Andreeea17
Legat de dinti, sa stii ca daca ai bani iti poti pune niste dinti superbi mai frumsi ca cei naturali, app de dinti eu am aparat dentar:D, in 2 ani scap de el...

Despre operatiile estetice sunt de acord pt cine chiar se simte complexat sau are nevoie, eu una nu mi-as pune silicoane never ever si nici atat botox, yack.
0
18-07-2014, ora 14:15
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Ai vazut cum arata cei care au facut operatii estetice in tinerete, pe la 50-60 ani? Arata oribil.Nici nu stii ce sunt, arata ca niste monstri.Bine, cu operatii minore, gen un nasuc, niste urechi blege, sunt si eu de acord.:)) Dar unii cad in extreme, ajung sa semene cu papusa barbie si cu ken. :))
Adaugă un comentariu / răspuns
7590 comentarii 1 2 ..... 363738 ..... 252 253 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: