GRUP SUPORT PENTRU TOC 2014

7590 comentarii 1 2 ..... 606162 ..... 252 253 Înainte ›
0
08-08-2014, ora 16:55
kolya
Nu este medic/terapeut
kolya
Aaaaaa, păi atunci e şi băieţel şi e şi fetiţă, e hermafrodit, are şi puţulică şi are şi păsărică, de-aia n-are nevoie de fetiţe şi de băieţi cu care să se joace de-a mămica şi de-a tăticul. Case solved, move on to the next one :))
0
08-08-2014, ora 16:57
kolya
Nu este medic/terapeut
kolya
@Andreea: Vezi că both ways înseamnă şi altceva :))
0
08-08-2014, ora 16:59
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Hahaha, se conecteaza singur, hahaha, mor de ras aici in fata monitorului, tareee Kolya!
0
08-08-2014, ora 16:59
Andreeea17
Nu este medic/terapeut
Andreeea17
Ok, Kolya nu ma refeream la altceva, chill:)) Stii la ce m-am referit :P
0
08-08-2014, ora 17:03
Andreeea17
Nu este medic/terapeut
Andreeea17
Hahaha, haide maaaaa ca deja esti rautacios:))))) Imi place :)
0
08-08-2014, ora 17:04
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Andreea, omul are dreptate. :)))))
Poate ramane si gravid cu el insusi in cazul asta :))))
0
08-08-2014, ora 17:21
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Andreea, eu sunt 100 % convins ca exista si o componenta genetica a orientarii sexuale, chiar daca stiinta nu poate demonstra asta. Pe langa componenta genetica, mai contribuie foarte mult si mediul de viata, experientele prin care trecem.Spui despre tine ca esti cam nesigura cu privire la orientarea ta sexuala. Ei bine, eu de cand ma stiu, nu m-am indoit vreodata de orientarea mea sexuala. Doar simplul gand ca un barbat ar face-o cu alt barbat, imi provoaca scarba. Deci asta cu siguranta e si ceva genetic.Cred ca asa se intampla si in cazul fetelor hetero. Scarba, greata e indicatorul care iti spune daca esti sau nu pe invers.

Legat de soldaţelul lui Denis, stiti bancul cu Ion Caciula? :))
0
08-08-2014, ora 17:24
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Soldatelul lui Denis e anemic :))).
Are probleme cu miscarea, posibil artoza hahahaha
0
08-08-2014, ora 17:26
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Nu conteaza, se gasesc solutii. :))

http://bancuri.bizi.ro/bancuri-cu-ceausescu/ion-caciula-p1133832t6h6.html
0
08-08-2014, ora 17:39
Andreeea17
Nu este medic/terapeut
Andreeea17
David nimeni nu stie cu siguranta daca este genetic sau nu, am auzit multe teorii, dar am preferat sa cred ce am scris mai sus, teoria aia se aplica la mine.Mai spuneau ca in cazul barbatilor gay gasisera niste anomalii, la femei insa nu s.a gasit nimic, nimeni nu stie pt ca nu se poate demonstra, o explicatie e oricum...
David crezi ca daca ai fi fost crescut de doi barbati gay ti.ar mai fi fost "scarba"?Nu pt ca erai obisnuit si ii iubeai pt ca erau parintii tai.
0
08-08-2014, ora 17:39
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Andreea, si iar nu e ok cand spui 'i go both ways'. Parerea mea este ca ori suntem normali, adica respectam legea firii, a naturii, ori alegem calea calugariei cum sugera Denis si acolo nu mai avem timp sa ne gandim la prostii.Nu merita sa primim pedeapsa vesnica, in schimbul unor orgasme ieftine date de un reprezentant al aceluiasi sex, parerea mea.

Eu cred ca tot mi-ar fi fost scarba si in cazul descris de tine.
Conform teoriei tale, copiii adoptati de homosexuali ar trebui sa ajunga tot homosexuali, dar eu nu cred ca se intampla asa. In majoritatea cazurilor cred ca sunt hetero.
0
08-08-2014, ora 17:52
Andreeea17
Nu este medic/terapeut
Andreeea17
Omg David, cata taranoiu esti:))))) Ce dracu de legatura are orice cu orice???Despre ce vb eu si despre ce vb tu:)))
Iauzi pedeapsa vesnica, orgasme :))))))))Esti nebun taica, paranoiaaaaaa e in floare in ziua de azi grav:))
E clar, n.am cu cine vorbi.Ma scuzi.
0
08-08-2014, ora 17:55
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Eu cred ca principalul motiv pt. care o femeie ajunge sa aleaga compania unei alte femei, este faptul ca a avut experiente neplacute cu barbatii in trecut, ori a fost abuzata sexual, ori a fost victima violentei domestice, ori a fost nesatisfacuta de barbati.Cam asa vad eu lucrurile. :)

Andreea, prima parte a mesajului anterior este ca raspuns la mesajul tau de mai devreme cu 'i go both ways', poate de asta spui ca n-are legatura ce ai postat ultima data, cu ce am raspuns eu, ma gandesc. Apucasem sa scriu mesajul, in timp ce tu trimisesei alt mesaj.
0
08-08-2014, ora 17:59
casyo
Nu este medic/terapeut
casyo
@david:si viceversa e valabila..
0
08-08-2014, ora 18:03
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Da Casyo, dar experientele descrise de mine mai devreme, li se intampla in general femeilor. Ele sunt mai vulnerabile abuzurilor, sunt dezavantajate fizic, sunt lipsite de aparare.
0
08-08-2014, ora 18:04
Andreeea17
Nu este medic/terapeut
Andreeea17
Nu Davidspun asta pt ca mesajul tau este pur si simplu jenant si aberant.
Pedeapsa vesnica ca ce???mai cred daca omori sau dai cap :))))).Stevens 2, degeaba te certi tu cu el

Nu snt lipsita de aparare, nu.mi place sa cred asta despre mine.Am o problema cu barbatii care cred asta in schimb.
0
08-08-2014, ora 18:18
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Pedeapsa vesnica pt. anormalitate, pt. devierea de la axa morala a vietii, pe care omul o face constient, ca doar e stapan pe propria lui viata.
Chiar nu inteleg de ce m-ai facut taranoi, nu cred ca am spus ceva deplasat mai devreme.

Ia spune-mi Andreea, daca nu esti lipsita de aparare, ce vei face in cazul in care un individ dubios va incerca sa te agreseze pe strada? Doamne fereste! Ai cumva centura neagra la karate? Si chiar daca ai fi mare cunoscatoare a artelor martiale, tot esti dezavantajata fizic, pt. ca nu ai forta fizica a unui barbat.
0
08-08-2014, ora 18:29
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Si inca un motiv pt. care atat femeile cat si barbatii ajung sa isi schimbe orientarea sexuala este consumul de droguri si dorinta de a incerca lucruri noi, si astfel aluneca pe un drum gresit de la care cu greu se mai pot intoarce.

Andreea, cred ca ai auzit si tu de povestea biblica cu Sodoma si Gomora. Eu cred ca exista o farama de adevar in povestea asta, sau cel putin a fost scrisa ca sa ne aminteasca virgula ca relatiile sexuale intre persoanele de acelasi sex sunt anormale si ca vor fi pedepsite mai devreme sau mai tarziu.
0
08-08-2014, ora 20:22
Andreeea17
Nu este medic/terapeut
Andreeea17
Hai nu ma innebunii, te contrazic si iti zic ca n.am avut niciodata o trauma n.am fost abuzata nici nu ma droghez si nici nu beau nu am un anturaj naspa.defapt nici nu am anturaj, nu umblu prin cluburi am fost de doua ori in toata viata mea SI sunt ceea ce sunt David.Cand o sa intelegi ca oamenii snt atat de diferiti.Asa ca nu.ti mai da tu cu parerea aiurea, eu iti spun adevarul cel putin in cazul meu

Si crede.ma ca nici nu vreau sa incerc lucruri noi, din contra urasc schibarile :p Ca sa vezi cat poti gresii si cat se grabesc oamenii sa.i judece pe ceilalti, incredibil.Uite mie asta imi provoaca scarba.
0
08-08-2014, ora 20:51
jones
Nu este medic/terapeut
jones
La sfarsitul zilei, toata lumea are dreptul sa aiba orientarea sexuala dorita.Sunt hetero, dar n-am nicio problema cu cei care-s gay, nu am exemple printre apropiati si nu cred ca as fi deranjat sa am la un moment dat, cu o singura conditie.sa nu faca lucrurile ciudate intre noi, daca intelegeti.La sfarsitul zilei, sunt si ei oameni
Cat despre pedeapsa divina, am ras de m-am prapadit un pic...then again, sunt ateu.Chiar daca ar exista asa ceva, mi se par dobitoci oamenii care se ghideaza in viata, in actiunile si faptele lor dupa o eventuala pedeapsa sau rasplata divina.Niste ipocriti, adica daca s-ar dovedi concret ca Domnul nu exista, oamenii astia probabil ar da foc societatii de prosti ce is, ca doar deh, there is no God!!nu ne mai gandim la urmari

Eu ca ateu nu ma deranjeaza sa ajut pe un aproape...de la bani, la lucruri materiale, la salvarea de la corigenta, la luat 1 doar ca sa nu-l ingrop pe altu, la dat licenta pe de-a moca altuia sa se licentieze si el..poate oi fi prost si luat peste picior, nu-mi pasa, asa-s eu.Nu astept rasplata nimanui, nu o fac sa fiu mantuit, nu-mi pasa de asa ceva
Si nici nu violez copii mici si dau foc la babe.nu din cauza pedepsei divine, ci pt ca asa e corect si asa se cuvine.N-am nevoie de o serie de benzi desenate de acu 2000 ani sa-mi zica ce e bine si ce nu e bine, si nici sa ma gandesc de unul singur la o fiinta superioara care ne-a creat, in actiunile mele ce urmeaza sa le savarsesc

La sfarsitul zilei, chiar m-as bucura sa existe si viata dupa moarte si D-zeu, doar sunt mult mai multe suflete care s-ar mantui fata de cei care ard in Iad...si da, as arde pe vecie in Iad stiind ca astia care au crezut s-au mantuit, decat sa se dovedeasca ca au facut-o degeaba, si dupa ce mori e gata...s-a taiat firul
0
08-08-2014, ora 20:56
Andreeea17
Nu este medic/terapeut
Andreeea17
Multumim ca ai impartasit aceste ganduri cu noi Jones, mie una imi place cum gandesti, as putea spune chiar ca eu am scris randurile de mai sus:) Bravo!Tot respectul din partea mea.
0
08-08-2014, ora 21:02
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Andreea, nu am facut referire la persoana ta nici in ultimul mesaj, decat am mai adaugat un motiv pt. care se intampla ce se intampla in lumea asta, pe langa celelalte motive descrise mai devreme. Sunt situatii si situatii.
La tine, nehotararea asta privind orientarea sexuala, se datoreaza mai degraba urei fata de sexul opus. Nu stiu, probabil ai avut si tu vreo experienta in trecut cu vreun baiat care te-a ranit cumva si de asta ai dezvoltat aceasta ura fata de baieti/barbati.Asta numai tu poti sti.
Iarta-ma daca te-am jignit cumva, sau daca te-am facut sa te simti prost din cauza mesajelor anterioare, a fost ceva neintentionat. Cred ca si tu esti datoare cu niste scuze, la randul tau. :)
0
08-08-2014, ora 21:17
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Jones, hai sa-ti spun eu de ce nu violezi copii mici si nu dai foc la babe... Nu faci asta pt. ca asa e corect si asa se cuvine, ci pt. ca ai primit o anumita educatie de la parinti, adica ai fost invatat sa fii bun, sa faci bine, sa iti iubesti aproapele, adica sa respecti exact principiile morale despre care scrie si biblia. Daca ai fi crescut intr-o familie de violatori in serie, criminali, infractori, erau sanse foarte mari ca sa nu spun 100%, sa faci la fel ca ei, adica sa faci exact lucrurile pe care tu spui ca nu le faci pt. ca asa ti se pare tie corect si cum se cuvine.
Si iti spun inca odata, ateii nu sunt altceva decat niste oameni ignoranti. Si eu m-am numarat printre ei. Cine s-a fript cu ciorba, sufla si-n iaurt.
Spune-mi si mie cateva argumente pt. care esti ateu si eu o sa iti aduc contraargumente stiintifice, sa-ti demonstrez ca gresesti.
0
08-08-2014, ora 21:32
jones
Nu este medic/terapeut
jones
O gramada de persoane deviaza de la educatia primita in copilarie...ca doar nu toti criminalii au avut probleme familiale cand erau copii.Unii da, chiar multi, nu toti.Familia mea e super religioasa, nici nu le zic ca-s ateu ca m-ar denigra mai mult ca sigur:))
Deci in ciuda faptului ca am fost educat in spiritul crestin si indoctrinat de mic, de indata ce am fost capabil sa gandesc de unul singur m-am indepartat de tot ce tine de religie/credinta.Asa si cu cei care au avut probleme familiale si nu au primit o educatie corespunzatoare, nu inseamna ca nu se pot indrepta si asta nu din pricina unor invataturi din exterior.

Cat despre discutii religiose, eram sigur ca iar se va ajunge aici si deaia eram reticent in a deschide subiectul asta din nou.Asa ca o sa tai raul de la radacina
Nu vin cu niciun argument, nu ai nimic sa-mi zici ce ma va face sa-mi schimb parerea.Ai fost ateu si te-ai reconvertit.Bravo tie, felicitari
N-am absolut nimic impotriva crediniciosilor, da, ma ia rasul uneori la anumite chestii dar asta nu inseamna ca nu le respect decizia lor de a crede.

Intelege si tu ca nu detii adevarul absolut, chiar ma indoiesc ca ai tu argumente si mai ales stiintifice, care sa ma faca pe mine, necredinciosul, sa cred...adica sa dovedeasca existenta lui D-zeu
Cand eu din ce stiu, nu exista asemenea dovezi concrete pana astazi

Si o sa inchei subiectul aici...chiar daca mai ai ceva de adaugat, eu nu mai raspund pt ca ne intindem iar..
0
08-08-2014, ora 21:41
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Hai sa-ti mai zic inca o chestie, Jones. Ce crezi tu ca au de pierdut cei care cred in existenta Divinitatii, in viata dupa moarte, daca s-ar dovedi ca nu exista asa ceva? Iti spun eu, nu au nimic de pierdut. Dar voi, ateii, ce aveti de castigat daca se demonstreaza ca divinitatea nu exista? La fel, nu aveti nimic de castigat, pt. ca daca ai murit si s-a taiat firul definitiv, e ca si cand nici nu ai existat vreodata, adica ai trait degeaba. Dar cine iese castigat in cazul in care Divinitatea exista? Aud? Deci, posibilii castigatori la loteria vietii sunt decat cei care cred, restul sunt carne de tun. Si acum sa lamuresc ce inseamna sa crezi in Divinitate, inseamna sa respecti acele principii morale ale vietii, pe care si tu dealtfel spui ca le respecti 'pt. ca asa se cuvine'.

Bai, daca am spus ca am argumente stiintifice, inseamna ca chiar am, nu vorbesc abureli.:)) Dovezile stiintifice sau insuficienta lor, m-au facut sa cred in Divinitate, eu nu cred pt. ca asa m-a invatat bunicul, strabunicul, etc, cred pt. ca gandesc si pt. ca am renuntat sa fiu ignorant. Daca te intereseaza subiectul, imi poti scrie pe privat, ca sa nu mai incarcam topic-ul cu discutii inutile toc-ului.
0
08-08-2014, ora 21:54
jones
Nu este medic/terapeut
jones
Poti respecta acele principii si fara sa crezi, eu sunt exemplul, si altii bineinteles.

Eu nu vreau sa castig nimic, asta nu intelegi...imi traiesc viata asta, mor si aia a fost.Nu stiu cum vine asta de fapt, daca nu cred in viata dupa moarte si se dovedeste ca intradevar nu exista, eu defapt n-am trait.Nu stiu cum vine asta dar mi se pare o aberatie.Ai trait, ai murit si gata, s-a terminat
, cum adica nu ai existat daca s-a taiat firul?Si te contrazic, o gramada de oameni au pierdut pt ca s-au ghidat chiar pana la pierire dupa religie, ori daca nu exista D-zeu si viata dupa moarte, inseamna ca n-au trait nici pe pamant si n-au satisfactii nici dupa moarte
Eu incerc sa o fac pe prima cum trebuie, nu ma intereseaza partea a doua.Tu poti sa faci cum vrei, n-am venit eu aici sa incerc sa te reconvertesc la ateism, mi-am zis o parere atat.

Nu stiu de ce incerci tu in fiecare subiect sa-ti impui punctul de vedere numai al tau, intelege ca nu toata lumea gandeste exact la fel, in orice privinta, ca e religie, orientare sexuala sau alte chestii.
Nu are rost sa-ti bati capul la orice subiect si sa incerci sa schimbi anumite perceptii ale unor persoane, risti sa te faci nesuferit mai degraba decat sa schimbi ceva

Si acum chiar ca gata, ma tin de cuvant de data asta.I'm out
0
08-08-2014, ora 21:56
Andreeea17
Nu este medic/terapeut
Andreeea17
Jones sunt uimita (intr.un mod f pozitiv) de gandirea ta, mai ales daca spui ca ai tai nu snt deloc asa, ma bucur sa vad ca mai snt si oameni ca tine.Banuiesc ca esti si un baiat destul de increzator in propriile tale forte si destul de curajos.

David ai dreptate cateodata baietii ma dezgusta pur si simplu.Si nu nu mai sunt nesigura in privinta asta, am fost.
0
08-08-2014, ora 22:02
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Asta pt. ca nu ai intalnit persoana potrivita, Andreea. Ti-am mai zis, in momentul in care o vei intalni, nici nu o sa te mai recunosti cu Andreea, cea de acum. Nu toti baietii sunt dezgustatori, unii sunt chiar finuti. Dar daca nici nu cauti, cum vrei sa-i descoperi pe cei finuti?! :))
0
08-08-2014, ora 22:09
Andreeea17
Nu este medic/terapeut
Andreeea17
N.am chef sa caut David, am altele pe cap.Nu sunt interesata pur si simplu cel putin nu acum, iar ce caut eu nu gasesc niciodata:)Sa zicen ca din 200 de baieti daca imi plce 1 :))
0
08-08-2014, ora 22:16
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Jones, de ce te mai strofoci sa o faci pe prima cum trebuie, daca oricum nu te alegi cu nimic? Asta am vrut sa scot in evidenta mai devreme. De ce nu ii pui punct acum, in momentul asta, ca tot aia e?
Iar cei care respecta acele principii si care spun ca ei nu cred in nimic, practic se mint singuri.Faptul ca respecti acele principii invatate de la parinti, despre care spui ca sunt persoane credincioase, credinta fiind sursa acelor principii, automat inseamna ca si tu crezi in ceva. Asta se cheama deductie logica.
Adaugă un comentariu / răspuns
7590 comentarii 1 2 ..... 606162 ..... 252 253 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: