GRUP SUPORT PENTRU TOC 2014
@Prozac: Nici nu te vazusem, super, felicitari :)
Semeni cu Catalina, sau Catalina seamana cu tine, ma rog, you get the point :)
Semeni cu Catalina, sau Catalina seamana cu tine, ma rog, you get the point :)
@Andreea: Ne cunoastem de ceva timp, deci nu tine scuza!
Eduard e in lumea lui, a celor drepti, noi suntem in lumea noastra, a celor strambi :)
Asa ca lasa vrajeala si pune poza :))
Eduard e in lumea lui, a celor drepti, noi suntem in lumea noastra, a celor strambi :)
Asa ca lasa vrajeala si pune poza :))
Andreea, pune poza.Tocmai tu ai sugerat ca ar fi nice sa ne punem poza la avatar.Eu am facut'o..Acum de ce nu faci asta?Katy, nici tu nu ai scuza...
Kolya, nu cred ca distingi mare lucru din poza mea.
Dar eu si Prozac avem cam aceeasi tunsoare.
Ea m-a ajutat sa pot incarca poza pe forum.
Ii multumesc mult.
Casyo, nu vazusi k am pus-o?
Dar eu si Prozac avem cam aceeasi tunsoare.
Ea m-a ajutat sa pot incarca poza pe forum.
Ii multumesc mult.
Casyo, nu vazusi k am pus-o?
Acum amutirati toti dupa ce ne vazuram?! :))
Nea Steve, ne arati si tu minunatul tau chip?
Nea Steve, ne arati si tu minunatul tau chip?
:)))Asta voiam sa zic si eu..Au ramas Stevens, Eduard si Andreea
Casyo, Steve nu va pune poza la avatar, pt ca lui ii place sa fie omul din umbra.
Si nici nu m-ar mira sa existe ceva complexe fizice dat fiind k e atat de veninos..
Si nici nu m-ar mira sa existe ceva complexe fizice dat fiind k e atat de veninos..
mda...nu m'as mira ca Andreea sa nu isi respecte angajamentul.
Cred ca Stevens o sa puna poza lui marylin manson la avatar, sau a lui lavey, ca sa nu fiu eu singurul care seamana cu circarul :)) :))
Kolya, barbatul trebuie sa fie un pic mai frumos ca dracu.:)) Mai important e caracterul...:)
Hahaha, cred ca Steve e fratele lui Manson :)))))
De la o intentie de a vorbi despre politicul nostru intr-un loc sensibil am ajuns unde se vede.
Mi-am amintit melodia-'Pustoaico tu ai singe de vipera'-in loc s-o redresati si sa-i corectati apucaturile vad ca o cocolositi si tu kolya in loc sa certi copiii ca stau noaptea pe net te iei de cine nu trebuie.
La barbati va spun un singur lucru-sa nu ajungeti ca david in veci, mai bine va faceti sepuku.
Katy ai tu vreun interes de spui ca e isteata, de unde reiese asta?.
Esti foarte simpatica in poza, Casyo este exact cum ma asteptam:slabut, rafinat cu un aer de intelectual, sensibil emotional
Nu va mai impiedicati de mine si totul va fi bine
Mi-am amintit melodia-'Pustoaico tu ai singe de vipera'-in loc s-o redresati si sa-i corectati apucaturile vad ca o cocolositi si tu kolya in loc sa certi copiii ca stau noaptea pe net te iei de cine nu trebuie.
La barbati va spun un singur lucru-sa nu ajungeti ca david in veci, mai bine va faceti sepuku.
Katy ai tu vreun interes de spui ca e isteata, de unde reiese asta?.
Esti foarte simpatica in poza, Casyo este exact cum ma asteptam:slabut, rafinat cu un aer de intelectual, sensibil emotional
Nu va mai impiedicati de mine si totul va fi bine
Imi spune ca formatul nu este acceptat sau ceva de genul voi cum ati pus?
Copiii* vezi ca se scrie cu 3 de i inteligentule:)))
A ajuns sa te corecteze o pustoica lol naspa
Eduard, nu s-a impiedicat nimeni de tine.
Doar ca ai lansat niste bombe aiurea. Ne ajunge luminatia sa Steve..
Am vorbit cu Andreea pe mess, vorbeste ca un om trecut prin viata, maturizat, multe pustoaice de varsta ei au in cap numai fb, barbati, farduri si din astea.
Ea daca nu si-ar fi spus varsta nici unul nu i-ati fi dat 17 ani, pun pariu.
Doar ca ai lansat niste bombe aiurea. Ne ajunge luminatia sa Steve..
Am vorbit cu Andreea pe mess, vorbeste ca un om trecut prin viata, maturizat, multe pustoaice de varsta ei au in cap numai fb, barbati, farduri si din astea.
Ea daca nu si-ar fi spus varsta nici unul nu i-ati fi dat 17 ani, pun pariu.
Sa nu fiti ca mine, sa fiti ca el...sa demonstrati ca in casa canta numai cocosul, si de fiecare data cand gaina mai calca pe bec, sa ii aplicati o corectie cu dosul palmei! Ca respectul se impune nu se castiga...
Asa am patit eu, da refresh si vezi dc poza e mare
Andreea, dupa ce o stergi pe cea veche si o incarci pe cea noua, tie o sa iti apara tot poza veche, pana stergi memoria cache a browserului, dar noua o sa ne apara poza noua oricum, asta daca nu o stergi din nou.
Tie iti apare..Eu vad o fata draguta, cu ochii albastrii, cu buzele bine dezvoltate, rujata si cu par saten.In partea dreapta se observa o terasa;se remarca o parte din geam si usa.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16ganduri obsesive
- 9imi este frica.help
- 10Problema psihica?
- 12Cateva intrebari legate de tulburare obsesiv compulsiva si tratamente
- 17Am nevoie de ajutor - de cand lucrez intr-o clinica de stomatologie am devenit paranoica si fricoasa
- 5sufar de TOC si am avut momente de cadere groaznica
- 6OCD foarte dureros si deranjant.
- 5un pic nedumerit
- 1Cum diminuam anxietatea din TOC?
- 7Tulburarea obsesiv-compulsivă
- 2Care e cel mai bun antidepresiv pentru TOC?Ce antidepresiv e cel mai eficient?
- 8Tratament sau solutie eficienta pentru tulburarea obsesiv compulsiva?Un mic ajutor?
- 4Cum se manifesta tulburarea obsesiv compulsiva
- 2Problema, Ajutor. Prezint probleme de concentrare și atenție, orientare în spațiu
- 10Toc-ul se poate vindeca?Cine va reuși vreodată să vindece toc-ul??
- 3Tulburare obsesiv compulsiva
- 2Tulburare Schizotipală!
- 3Cipralex pentru Toc
- 6Toc serlift Control
- 2Sufăr de tulburare obsesiv compulsiv?
Mai multe informații despre: Tulburarea obsesiv-compulsiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: