Gutiere de contentie
Buna ziua!
Mi-am dat jos aparatul dentar fix recent, dupa ce l-am purtat sus 2 ani si o luna, iar jos un an si 7 luni. Cu cateva luni in urma, cand mi s-a spus prima data despre aceste gutiere de contentie, mi s-a specificat ca le voi purta numai noaptea. Acum insa, mi-a spus doamna doctor sa le port mereu timp de un an, dupa care sa scad din zile pana ajung sa port numai noaptea, si tot asa pana nu mai port deloc. In total ar veni vreo 2 ani de purtare.
Am vazut pe mai multe site-uri ca ele se poarta numai noaptea. Ce ma sfatuiti sa fac? Nu prea as vrea sa le port si ziua pentru ca nu pot vorbi normal cu ele.
Multumesc!
Mi-am dat jos aparatul dentar fix recent, dupa ce l-am purtat sus 2 ani si o luna, iar jos un an si 7 luni. Cu cateva luni in urma, cand mi s-a spus prima data despre aceste gutiere de contentie, mi s-a specificat ca le voi purta numai noaptea. Acum insa, mi-a spus doamna doctor sa le port mereu timp de un an, dupa care sa scad din zile pana ajung sa port numai noaptea, si tot asa pana nu mai port deloc. In total ar veni vreo 2 ani de purtare.
Am vazut pe mai multe site-uri ca ele se poarta numai noaptea. Ce ma sfatuiti sa fac? Nu prea as vrea sa le port si ziua pentru ca nu pot vorbi normal cu ele.
Multumesc!
2 comentarii
Buna seara,
Gutierele de contentie se poarta doar noaptea.
Perioada de purtare depinde de gravitatea anomaliei si varsta pacientului.
Gutierele de contentie se poarta doar noaptea.
Perioada de purtare depinde de gravitatea anomaliei si varsta pacientului.
Buna seara,
sa discutati si despre posibilitatea unei contentii fixe.
O seara buna!
sa discutati si despre posibilitatea unei contentii fixe.
O seara buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Informatii despre interventia chirurgicala a maxilarului.
- 1Aparat dentar
- 1Ar trebui sa port dinou aparat dentar sau o interventie chirurgicala?
- 1Extractie pentru aparat dentar
- 2Protruzia dintilor superiori se poate trata?
- 4Extractia premolarilor in vederea tratamentului ortodontic schimba forma fetei in rau?
- 3Fibrom mucoasa bucala
- 3Aparat dentar pentru un singur dinte
- 5Aparat dentar decontat CAS si extractie molari de minte
- 1Aparat dentar - cat credeti ca ar dura tratamentul? Mai mult de 1 an jumatate?
- 1Aparat ortodontic - se poate pune aparat dentar la8-9zile dupa extractia unei masele?
- 1E nevoie de aparat dentar ?
- 1Aparat dentar fix din metal
- 1Aparat dentar mobil adult
Mai multe informații despre: Aparatele dentare ortodontice Aparatul dentar fix
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: