helicobacter pylori

3188 comentarii 1 2 ..... 91011 ..... 106 107 Înainte ›
0
11-12-2008, ora 08:19
obbika
Nu este medic/terapeut
obbika
Neata! Nu stiu ce sa mai zic, sunt f trista si ma duc acum sa vb si cu cineva de la gastroenterologie sa vad ce imi mai zice si pe acolo...nick, cum zici u sa iau asa multe, vb ta, sunt f costisitoare, nu stiu ce sa zic. Oricum astept sa comandati voi sa vad cum merge treaba si dupa aia dau comanda si eu. Arena, tu ce ai luat de ai reusit sa scapi de el? Si bv, de 1000 de ori bv ca ai reusit sa scapi, ma bucur pt tine>:D<.jaq, multumesc din suflet pt sprijin si va multumesc tuturor. Nick, multa bafta si ai grija de tine! Multa sanatate tuturor si Doamne ajuta! Va pup
0
11-12-2008, ora 08:36
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Obikka ultimul tratament al meu a fost :motilium, klabax, lanzup, sucralam+propolis, reflexoterapie(si multa ceapa dar pt ca imi placea, mai tarziu am aflat ca distruge helycobacterul)
Sincer nu stiu care din ele m-a ajutat sa scap dar tind sa cred ca, klabaxul a fost.Eu nu ma bucur asa tare ca la cata grija am eu cu alimentatia o sa reapara.
pupici
1
11-12-2008, ora 10:58
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Hy!

Obikka, mai bine ti-ai mai reface analiza pentru ca la o astfel de valoare trebuie refacuta.
Stai linistita ca te faci bine! Ai sa vezi!

Jackie am glumit in leg. cu stirile de la ora 5! Doamne fereste! Cum vrea medicul asa fac!

Numai Bine!
0
11-12-2008, ora 19:40
utilizator-32599
Nu este medic/terapeut
utilizator-32599
BUNA SEARA v-am mai trimis un comentariu pt cei cu pylori ancercati cu pastile din frunze de maslin cosumati zeama de la o lamaie cu tot atata ulei de masline si dimineata pe stomagul gol atat o pastila din frunze de maslin+6 masline cu tot cu sambure le anghititi cu apa apoi nu mancati jumatate de ora eu ma chinui cu pylori de 9 ani si an ultimu timp parca lam mai doborat cu reteta de mai sus oricum asteptam produsul cu brocoli sanatate va doresc.
1
12-12-2008, ora 09:42
Multumim D-na Angela pt reteta. Sunt sigur ca v-au citit toate persoanele de fata mesajul dar din diverse motive obiective unele informatii se uita!!! Va voi scrie eu inca odata reteta cu litere mari!

PASTILE CU FRUNZE DE MASLIN
ZEAMA DE LA O LAMAIE CU TOT ATATA ULEI DE MASLINE VIRGIN
DIMINEATA PE STOMACUL GOL LUATI O PASTILA CU FRUNZE DE MASLIN + 6 MASLINE CU TOT CU SAMBURI CU APA SI NU MANCATI 30 DE MINUTE...

Multa sanatate si numai bine! :)
0
13-12-2008, ora 17:03
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
;))))))))))))))))
Ai scris cu litere mari Nick ca sa vedem mai bine? ;)))))))
Vai nu pot sa cred ca a disparut reclama aia de la banka!!!!Ce bine!!!
Nick vroiam sa te intreb, poate stii tu despre ce e vb..Ieri am observat ca fetitei mele i-a aparut la ceafa un fir de par foarte aspru si foarte deschis, blond sau alb, nu am putut sa imi dau seama din cauza ca este intunecat afara iar la lumina becului nu se distinge asa bine culoarea.Saptamana trecuta nu avea nimic pt ca altfel observam!!Eu observ aproape orice schimbare la fetita mea!
Va pup
0
13-12-2008, ora 17:06
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Ati observat tratamentul pt.helicobacter pylori Mastic Gum Extract
[45 cps] 102, 00 RON ??
Mi se pare foarte scump si cred ca sulphopharanul este mult mai eficient si mai ieftin!
1
13-12-2008, ora 18:54
Jackie, asa este, am scris mai mare pentru ca dupa cum stii (conform lui Sigmun Freud - fondatorul scolii psihologice de psihanaliza) tot ce este MAI MARE iese mai mult in evidenta (cel putin in cazul obiectelor si a literelor).

Jackie esti FOARTE TARE, avem inca o calitate in comun. Si eu am o vedere de vultur, vad absolut orice si percep absolut orice schimbare. In cazul in care este vb doar dsp un fir de par nu este nici o problema (cel putin din ce spui tu). De obicei cand este vb dsp o problema dermatologica, acea problema este insotita de cele mai multe ori de "semne insotitoare" gen: pete, edem, dureri, hiperpigmentare, mancarimi, roseata, exfoliere etc. Mai asteapta o perioada pt ca asa cum a aparut poate sa si dispara; stii cum se spune: "cui pe cui se scoate".

Masticul este bun, dar chiar nu stiam de existenta lui, stiam de "fratele" lui - FISTICUL!
Sulphorafanul este CEL MAI BUN si mult mai ieftin!

Pup!
0
14-12-2008, ora 02:01
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Multumesc pt raspuns Nick, am sa astept sa vad ce se mai intampla!!Sper sa nu fie nimic grav!Vb ta, poate asa cum a aparut la fel poate sa si dispara ;))
Am sa ma uit pe site-ul vitaking sa vad daca gasesc produsul in lista, ca nu mai am rabdare ;))
Pup
1
14-12-2008, ora 12:39
lilic
Nu este medic/terapeut
lilic
Buna sa va fie ziua tuturor !!!

A aparut suplimentul ???
Am intrat pe

http://www.swansonvitamins.com/SWR048/ItemDetail?n=4294967185

si am vazut prezentarea.
Nick am o intrebare: daca stii ceva despre contraindicatii la acest supliment, am cautat dar...fara raspuns.
Multumesc !
O zi placuta de Duminica sa petreceti !!! Lilic
1
14-12-2008, ora 14:13
Buna !!!

Lilic acest supliment nu are contraindicatii de nici un fel. Insa, in primele zile ale tratamentului ar fi foarte bine daca ati tine un regim (fara prajeli, grasimi, rosii, muraturi, produse de patiserie, retiserie, produse din carne si lapte). Exista posibilitatea ca sa apara unele dureri, o stare de greata etc., nu este nimic grav, din contra. Aceste simptome ii demonstreaza persoanei care ingurigiteaza sulforaphan-ul ca produsul isi face "treaba"...

Inca nu a "aparut" produsul in baza de date a celor de la Vitaking si Vitamix, mai asteptam putin!

Numai Bine si o Duminica Superba!
0
14-12-2008, ora 20:16
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Buna
Se cam lasa asteptat produsul asta ;))) Bine macar ca o sa merite!!Nick da click pe id-ul meu si cauta id-ul oanafar daca nu ma insel ;)) Lasa si tu un mesaj unui cadru medical ;)) Tot despre hp este vb ;))
Pupici pt toti
0
15-12-2008, ora 09:20
lilic
Nu este medic/terapeut
lilic
Multumesc frumos Nick !!!
Zi frumoasa intr-o saptamana SUPER !!! Lilic
0
15-12-2008, ora 12:22
lilic
Nu este medic/terapeut
lilic
Buna ziua,

am citit despre tratamentul scris de dna Angela, pentru care ii multumim, dar am tot intrebat la farmacii si cunoscuti de aceste pastile cu frunze de maslin si inca nu am gasit, se procura de undeva anume ?
Multumesc, Lilic
1
15-12-2008, ora 15:46
Buna !!!

Lilic, sincer, daca imi spuneai ca ai gasit acest supliment in vreo farmacie comuna care sa nu aiba si un oarecare profil naturist cred ca ma inchinam de 20 de ori. Nu se va intampla asa ceva in urmatorii ani, poate prin 2020 cand se vor topi ghetarii de pe Khilimanjaro. -

Numai Bine si sa ai o zi exact cum ti-o doresti! :)
0
15-12-2008, ora 15:52
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Off daca nu ai fi tu Nick, ce ne-am face??Mereu ne ajuti in orice problema!!Multumim din suflet!!
Te pupic lilic!!Eu nu mai fac nici un tratament pana nu se importa acel produs la noi, pt ca nu are rost ;))
Pupicei dragii mei
0
15-12-2008, ora 21:21
lilic
Nu este medic/terapeut
lilic
Multumesc, multumesc, multumesc, Nick !!!
de la prima farmacie mi-am dat seama ca ceva nu ein "regula", dupa cum s-a uitat doamna farmacista la mine, dar am zis ca poate nu stiu eu si sa intreb in dreapta si in stinga.
Sa triaesti frumos de ajutorul care ni-l oferi fiecaruia in parte, dupa trebuinta lui...!!!
Sa ai parte de ajutor de la Dumnezeu in toate cite le faci !
Multumesc, Jaquelinne si eu te imbratisez cu drag si asteptare cit mai placuta si scurtaaaaa !!!
TOATE bune sa va fie !!! Lilic
1
16-12-2008, ora 10:50
Ar fi pacat sa nu ajuti pe altii cand poti, in plus imi face placere; cand fac o fapta buna parca zici ca am castigat la loterie, asa de bucuros sunt!
Multumesc pt vb voastre frumoase!

Sa aveti o zi superba intr-o saptamana minunata (vb lui Lilic adaptata de mine) !
0
17-12-2008, ora 20:49
takamine
Nu este medic/terapeut
takamine
Salut tuturor, va urmaresc de ceva timp comentariile voastre ale tuturor iar azi m-am hotarat sa ma alatur voua in lupta impotriva helicobacter deoarece am aflat si eu cu putin timp in urma ca-l am... NICK, esti tare de tot OMULE toata stima ptr tine, la 20 ani sa ai atatea cunostinte despre aceste boli si totodata sa vrei sa -i ajuti si pe altii ei bine acest lucru este demn de lauda.inca odata ma inclin.iar acum sa va spun ce am aflat azi.pe un anumit site se vorbeste de(Mastic Gum este o răşină obţinută de la copacul Pistacia Lentiscus)...iar aceasta guma de mastic se zice ca este buna impotriva helicobacter, Jaquelinne am gasit un site cu un pret al acestui produs mai ieftin la aprox.30 de ron/cutie de 30 pastile prod se numeste GASTROFIX , , , iar siteul www.medfarma.ro...astept comentarii...ce zici despre acest produs Nick avand in vedere faptul ca SULFORAPHANUL nu mai ajunge odata?????...cu stima deosebita Takamine
1
18-12-2008, ora 10:38
Salut,

Multumesc mult pt cuvintele dumneavoastra foarte frumoase; oricine poate invata, trebuie doar sa isi doreasca si sa aiba memorie, in special vizuala!

Masticul este foarte bun (nu imi permit sa spun ca nu pentru ca "are in spate" multe studii care ii dovedesc eficacitatea in cazul multor boli, inclusiv infectia cu Helicobacter Pylori).
Insa, daca ar fi sa fac un top 5 al produselor naturale folosite pentru eradicarea Helicobacter, Masticul ar fi pe locul 2, dupa cum urmeaza:

1. Sulforaphan (nota 10);
2. Mastic - Pistacia Lentiscus (nota 9, 5);
3. Frunze de maslin - Olea Europea (9, 4);
4. Mierea de salcam - Robinia pseudoacacia (9, 0 - mierea de salcam este sinergica si complementara cu orice produs de mai sus datorita proprietatilor salcamului de a reduce hiperaciditatea si cantitatea de acid, "ajutand" astfel sustantele sa adere cat mai bine la mucoasa gastrica unde este colonizata Helicobacter);
5. Varza - Brassica Oleracea (9, 0) care prin continutul de vitamina U si mucilagii vindeca "zona" afectata de helicobacter (un eventual ulcer, gastrita etc.) si este sinergica (atat mancata cat si sub forma de suc) cu sulforaphan-ul.

Rasina de Mastic are proprietati antibacteriene, antifungice, anticancerigene si chiar antivirale (la doze mai mari) datorita acidului isomasticadienolic. Cea mai buna rasina se obtine pe insula Creta (Grecia)!

Takamine, daca m-ai vedea personal in nici un caz nu mi-ai da 21 de ani (pe 31 Ianuarie 2009 fac 22 de ani). Majoritatea oamenilor imi dau 15 ani! De ce? Cand ii intreb imi spun doar ca par foarte tanar (de parca la 21 de ani nu esti tanar!) :))))))))))))))))))))))))
Fiecare cu parerea lui !

Echipa ce mai face? Jackie, Arena, Alissia, Morena, Lilic, Obikka etc...

Numai Bine si multumesc inca odata pt cuvintele dvs. foarte frumoase Takamine!
O zi superba!
0
18-12-2008, ora 11:45
lilic
Nu este medic/terapeut
lilic
Multumim Nick !
"Echipa" cred ca este bine...iti citeste rindurile tale, explicatiile utile care le dai mereu celor aflati la "rascruce" de dureri... Sa traiesti frumos si cu SANATATE !
Eu, personal, probleme cu stomacul...cred ca nu si-a facut efectul tratamentul luat cu antibiotic si continua sa ma "supere". Dar am facut si comanda la pastile cu frunze de maslin, astazi m-au sunat ca sint PE DRUM sa ajunga la mine, la Suceava. Multumesc de sfat !

Salutari tuturor !!!
Zi frumoasa prin gindurile voastre BUNE,
Lilic
0
18-12-2008, ora 11:56
iodorin
Nu este medic/terapeut
iodorin
Buna tuturor!
Iata un alt produs pe baza de brocoli:http://www.pronature.ro/catalog/germenidebrocolicapsule-p-46.html
CONTINE: Germeni de brocoli macinati-liofilizati 55%, coji seminte de sorg macinate 27%, capsula 17%, vitamine (C, B complex, U), substante minerale, microelemente 1% (Trace Minerals), Fe, Ca, P, K, Mn, Se, Zn, Mg. Contine o cantitate mare de enzime si clorofila. Datorita continutului sau de glucoza-inolat este produsul care ajuta foarte mult in vindecarea cancerului.
EFECTE: Purifica sangele, imbunatateste circulatia sangelui si metabolismul celulelor, antiinflamator. Distruge Helyobacter Pylori. Cantitatea de calciu este egala cu cea de calciu din lapte, fiind foarte bun pentru sistemul osos, dinti. Un bun purificator al sistemului limfatic.
MOD DE FOLOSIRE: 3 ori 1-2 capsule pe zi. Incercati sa cautati in magazine naturiste!!!
Eu va doresc multa sanatate, sarbatori fericite si sa auzim numai de bineee!!!
1
18-12-2008, ora 13:53
Cu multa placere!

Iodorin, iti multumim pentru informatie, insa acest supliment este insuficient. Substanta activa principala din broccoli - sulforaphan-ul trebuie luat intr-o cantitate mare. 1 kg de broccoli contine 400 mcg de sulforaphan, adica 0, 4 mg. In scopuri profilactice se poate lua doar o capsula de sulforaphan (ma refer la cel de la Swanson), insa in cazul "contaminarii" cu Helicobacter, trebuiesc luate de la minim 3 cps pe zi, pana la chiar 12 cps (4 dim, 4 la pranz si 4 seara, pentru a avea efectul scontat, adica eliminarea infectiei si vindecarea ulcerului, gastritei etc.)

Gemenii de brocooli sunt foarte buni, dar mult mai scumpi si pe deasupra nici nu se stie exact ce cantitate de sulforaphan contin. INSA, repet, suplimentul este foarte bun, multumim inca odata. Din pacate nu stiu cate persoane doresc sa cumpere acest produs tinand cont ca este cu mult mai scump decat suplimentul Sulforaphan care practic contine per capsula o cantitate standardizata de 400 mcg.

Si noi iti dorim multa multa multa sanatate, fericire, sa ai parte numai de impliniri si multa credinta in Dumnezeu.
SABATORI FERICITE!
0
18-12-2008, ora 14:35
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Noi suntem bine Nick, avem multa treaba, cel putin eu inchideri, contabilizari etc.
cand am cate un pic de timp intru sa vad ce mai face trupa.
Vad ca avem un nou membru in trupa caruia ii spun Bine ai venit!
va pup
1
18-12-2008, ora 15:28
Bravo, ma bucur pt tine Arena...trupa face bine...nu stim nimic de Jackie, Obikka si dna Angela! Jackie cu siguranta este ocupata cu fetita ei si cu cartea, iar Obikka si dna Angela cu siguranta (scuzati-mi repetitia) sunt ocupate cu diferite treburi importante ca orice femei active de societate!

Trupa se inmulteste...cred ca subiectul asta are cele mai multe mesaje postate si cei mai multi prieteni! Tare!

Numai Bine!
0
18-12-2008, ora 20:18
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Buna la toata lumea
In primul rand vreau sa urez bun venit noilor veniti si anume takamine si iodorin si sa le multumesc pt faptul ca s-au alaturat noua, aducandu-ne bineinteles si noi informatii ;))
Si eu sunt bine, un pic cam obosita si stresata cu cartea, pt ca vreau sa iasa totul cat mai perfect.Ieri am fost cu fetita mea la cumparaturi, am colindat magazinele si am facut diverse cumparaturi.
arena tu cum te mai simti?Sper ca de la foarte bine in sus!!
Nick, sa stii ca este mai bine sa arati mult mai tanar, cu toate ca si la 21 de ani esti tanar dar iti dai seama sa ai 40 si sa rati ca la 30 ;))))))) Foarte tare!!
lilic esti din Suceava??Cred ca ai auzit ce s-a intamplat cu Diana Malos??Dumnezeu sa o odihneasca in pace!!
Va imbratisez cu drag pe toti!!Pupicei
0
19-12-2008, ora 09:58
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Salutare la toata trupa.
Eu ma simt bine, am aflat rezultatul final al investigatiilor.Nu-mi mai amintesc daca v-am spus ca medici au ajuns la concluzia ca intradevar am o hipofiza hipoplazica dar langa care a crescut un puiut de hipofiza care secreta hormoni in limite normale.Ciudata chestie, nu era nodul ci un puisor de hipofiza.Ideea este ca am vb cu un medic de pe alt site si mi-a spus ca ea nu crede ca de la hipofiza nu am ovulatie ci de la ovare.
Eu am probleme cu internetul acasa si intru doar de la lucru pana imi schimb furnizorul de internet pt ca sunt de groaza, au schimbat cablurile si au nenorocit conexiunea.
pupici la toata lumea
0
19-12-2008, ora 16:53
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Ma bucur ca te simti bine arena!!Stii cum e:3 medici=3 pareri ;)) Eu sper sa gasesti raspunsul final si sa iti rezolvi problemele astea!!Arena tu ai nervi cu internetul iar eu cu apa ;)) Cu toate ca stau undeva in centru, se opreste apa cand nici nu te astepti si destul de des!!!Le-am zapacit pe operatoarele de la ApaNova ;)) Mai mare rusinea!!Toata ziua buna ziua se gaseste cate o lucrare de facut!Asta e...La "meseriasiii" ce-i avem in tara asta, care nu pot lucra decat sub influenta alcoolului, nu cred ca ne vom ridica niciodata la standarde cu adevarat europene!!
Pupici
0
20-12-2008, ora 08:59
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Nu ne vom ridica pt ca mentalitatea este de asa natura sa ne tina la pamant :))Vom fi mereu cu 50 de ani in urma SUA sau altor tari dezvoltate.
Dupa ce am tipat o sapt la astia de la net si mi-am cerut rezilierea contractului surpriza...merge struna desi la inceput ziceau ca e din cauza calc.pana am reinstalat windous-ul de 3 ori si tot nimic.
Dar abonamentul l-am platit chiar daca net nu aveam.Off mai am eu o vorba dar nu stiu daca o intelegeti dar va explic pt ca este un regionalism:"Romanie cum ce hurui."-adica cum te darami.
Jaqui din cate am inteles esti din Buc...nici nu ma mir de ce spui, mie acolo mi se pare infernul cu tot, apa, canalizare, circulatie etc
pupici
1
20-12-2008, ora 11:53
Heloo... Arena in cazul tau, faptul ca exista un "puiut" de hipofiza care isi face treaba corect atunci ovarele sunt de vina. Hipofiza, in mod normal secreta hormon luteinizant(LH) si foloculostimulant(FSH). Secreta acesti 2 hormoni denumiti generic gonadotrofine (printre alti hormoni) datorita comunicarii cu hipotalamusul prin tija pituitara. Acesta din urma o "stimuleaza" prin luliberine, adica LH-RH pentru a secreta hormonul luteinizant si FH-RH pentru a secreta hormonul foliculostimulant(FSH).

LH si FSH ajung la gonade (in cazul sexului feminin, la ovare).
La femei, FSH stimuleaza in celulele tecii granuloase aromatizarea androgenilor produsi in foliculul ovarian. Adica transforma hormonii masculini in hormoni feminini.
La femei, LH (scuza-mi repetitia) stimuleaza secretia de androgeni in celulele tecii interne a foliculului ovarian si secretia de progesteron a corpului galben.

La tine este vb dsp un hipogonadism, adica ovarele nu produc hormonii necesari unor procese precum menstra sau ovulatia, sau daca ii produc, sunt insuficienti.
Iti promit ca ma documentez si poate te ajut cumva, daca imi permiti!

Jackie, tu esti cu ApaNova eu cu Electrica! La noi cum bate putin vantul se opreste curentul!
Eu deja m-am saturat sa mai sun la Electrica pt ca ma cunosc toate operatoarele, mai aveam putin si il injuram pe patron la telefon. Noroc ca am sursa de curent la computer ca altfel se ardea de mult!
Cu apa inca nu avem probleme!

Doamne, de abia astept sa plec in Sua in 2009...cand ajung in New York o sa spun Tatal Nostru 5 ore incontinuu!!!

Numai Bine si Sarbatori fericite!
Pup! :))))
Adaugă un comentariu / răspuns
3188 comentarii 1 2 ..... 91011 ..... 106 107 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.