helicobacter pylori

3187 comentarii 1 2 ..... 111213 ..... 106 107 Înainte ›
1
23-12-2008, ora 21:32
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Medicina naturista, complementara, alternativa
Eu sunt fanul numarul 1 din Romania al lui Mariah Carey, nu ma las pana nu fac un duet cu ea cand ajung in Sua!

Pup pe toate! Noapte Buna!
0
23-12-2008, ora 22:15
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Nick comentariul meu te-a indispus?
1
24-12-2008, ora 11:15
Helo!
Nu Arena, nu comentariul tau!!! Nu a facut nimeni din trupa nici un comentariu care sa ma indispuna...cu totul altcineva! De ce m-ar fi indispus comentariul tau?

O zi superba!
0
24-12-2008, ora 13:02
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Pai ma gandeam ca te-a indispus pt ca ti-am zis ca ai fost prea dur cu D-soara Monica=Jenica.
Numai bine va doresc si un Craciun inbelsugat si linistit
1
24-12-2008, ora 14:12
Nu, nici pe departe...ma suparam daca imi spunea un psihiatru! Mi-am dat seama ca nu ai citit mesajul in care ea spunea ca a suferit de sindrom paranoid etc., si nu ti-ai dat seama de unele aspecte!
In plus, chiar daca iti dadeai seama, fiecare are dreptul la opinie, nu trebuie toata lumea sa fie de acord cu mine!
Iti multumesc ca ai fost foarte draguta si m-ai intrebat :)

Sa aveti o zi superba si un Craciun asa cum vi-l doriti!
0
24-12-2008, ora 16:38
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Bradul e impodobit, Mosul inca n-a sosit, Incepeti sa colindati, Si pe el sa-l asteptati. Va veni la fiecare, Cu cadouri si-o urare: Un Craciun plin de iubire, Sanatate, fericire, Mult noroc si impliniri Si ani plini de bucurii.
Craciun Fericit!!
Va pupic dragii mei
1
24-12-2008, ora 16:58
Multumim, si noi te pupam pe tine!

;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
1
25-12-2008, ora 14:58
CRACIUN FERICIT !!!
CRACIUN FERICIT !!!
CRACIUN FERICIT !!!

Eu ma simt foarte bine pentru ca am reusit sa bine dispun o doamna bolnava de cancer care a cerut ajutor pe forum!

:)

Pup!
0
27-12-2008, ora 14:52
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
hello
ce mai face trupa?aveti grija cu masa de Sarbatori, eu am mai luat vreo 2 kg.:))))
cum a-ti petrecut?
pupici
1
27-12-2008, ora 19:26
Hello!

Azi era sa mor...am facut soc clinic de la o injectie facuta intravenos...a fost prea puternica pentru organismul meu...din fericire mi-a trecut in 4 ore (aveam niste frisoane de nu am vazut in viata mea, zici ca saream coarda; sa nu mai vorbesc de durerile de spate, starile de greata si voma).
Dupa aproape 2 ore de frisoane, am facut temperatura 39!
De frica sa nu fac si soc anafilactic am luat un antialergic...daca faceam si socul anafilactic, cu siguranta nu mai aveam ocazia sa va scriu!!!

O seara superba si numai bine!
0
28-12-2008, ora 13:24
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Nick m-ai speriat.Bine ca este organismul tau puternic si a trecut relativ cu bine peste asta.
sper sa nu mai ai parte de asa ceva niciodata.
o zi buna va doresc
1
28-12-2008, ora 15:47
Arena inainte de socul clinic pe care l-am facut ieri, am mai facut doua, unul clinic si unul anafilactic (2in1 in aceeasi zi) in 2005.
Mi-am dat seama din prima secunda ca am facut soc clinic dupa "semnalmentele organismului"; in acel moment m-am rugat in gand si dupa ce m-am rugat am inceput sa imi folosesc toata energia psihica pentru a ma simti bine. In 2 ore am reusit ca de la frisoane sa "trec" la temperatura, iar dupa alte 2 ore mi-am revenit total!

Asta este, poate asa a fost sa fie, in orice caz, ce nu ma omoara ma intareste!!!
Singurul lucru care m-a afectat a fost sa vad cum toata familia era absolut distrusa. Mama plangea, tata nu mai stia ce sa spuna, sora mea statea langa mine in pat, imi lua tensiunea sa vada daca nu cumva a scazut (la inceput a crescut -12, 7 ca dupa 2 ore sa scada la 9, 7) si nu putea sa tina tensiometrul in mana de cat de speriata era, avea fata total galbena (mai este si insarcinata in 4 luni).

Din fericire, au vazut ei ca eu nu eram deloc afectat de situatia in sine si le-a revenit "culoarea".
Dupa 4 ore radeam; parca zici ca nu se intamplase nimic!

Voi cum ati petrecut de Craciun?

O zi buna intr-o saptamana minunata! :))))))))))
0
28-12-2008, ora 18:18
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Bine v-am gasit dragii mei!
Nick ce m-am speriat cand am citit ce ai patit!! ;(( off bine ca ti-ai revenit!!
arena si eu m-am cam pocit cu mancarea si cred ca s-a cam depus prin unele zone, plus ca am impresia ca mi s-a marit stomacul, pt ca azi dimineata m-am trezit cu o foame de lup!
Nick iti multumesc pt mesajul de pe mess!!Nu am mai avut timp pt net in ult.zile, dar mi-a placut foarte mult continutul mesajului tau!!Pupici
1
28-12-2008, ora 18:26
Cu multa placere Jackie!
Nu va faceti griji ca nu am patit nimic, ma simt mai bine ca niciodata!
;)
Eu sunt la regim, nu m-am ingrasat!!!

Pup :)
1
30-12-2008, ora 13:58
Aloha!

Ce mai faceti? Cum ati mai petrecut? Mi-e dor de voi!

Eu ma simt foarte bine, mai bine ca niciodata! De cand am facut socul clinic sunt 100% ca nou, parca zici ca asa a vrut Dumnezeu ca prin acest soc sa se "elimine" efectele negative ale celorlalte 2 socuri din 2005.
Nu-mi vine sa cred!!!
Vb. Dr.Christian Samuel Hahnemann (fondatorul homeopatiei) - "cui pe cui se scoate"

Numai Bine si daca aveti timp astept vesti de la voi!

Pup!
0
30-12-2008, ora 14:04
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Jaqui de Craciun am fost la tara si am constatat ca nici acolo nu se mai pastreaza obiceiurile dupa care am fost innebunita tot timpul :( In rest ne pregatim pt trecerea in noul an.
Va doresc un An Nou cu sanatate si liniste sufleteasca, multa bucurie si speranta de mai bine.
pupici
0
30-12-2008, ora 19:28
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Buna la toata lumea!
Eu nu prea am mai avut timp sa stau pe net, dar recuperez eu ;)) Mi-as dori sa stau mai mult cu voi, dar din pacate timpul nu prea imi permite acum!
Nick ma bucur sa aud ca te simti minunat si stii ca nimic in viata nu este intamplator!!
arena imi este foarte dor de obiceiurile din copilaria mea, imi este dor de mirosul specific sarbatorilor, imi este dor de bunica mea care ne gatea multe feluri de mancare, prajituri, cozonaci, covrigei, imi este dor sa merg sa colind, imi este dor... ;(
Fie ca anul care vine sa insemne pentru voi o noua treapta pe care o urcati, sa va aduca speranta unui nou inceput, energia necesara pentru a va implini toate obiectivele, intelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care vi le ofera si pe acel cineva care sa va faca sa zambiti!!Va doresc o viata implinita si fericita! La multi ani!
Va pupic si va imbratisez cu drag!!
0
30-12-2008, ora 19:46
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
arena am recitit un mesaj mai vechi, unde postase cineva ca sotia are anumite probl.de sanatate si el si-a gasit amanta, dar ca se mai si masturbeaza pe deasupra si am ramas surprinsa sa vad ca acel daniel joaca 2 roluri ;))))))))))) citeste mai cu atentie sa vezi!!off cate mai putem vedea pe aici...
Pupici
1
30-12-2008, ora 20:13
Distractie placuta de Revelion Arena, Jackie, Obikka, Lilic, Angela, Iodorin, Takamine, Alissia, Morena etc.
Eu fac pauza vocala, nu stiu ce fel de revelion o sa am, dar cu siguranta am sa ma distrez si fara a deschide gura!

Pe curand!
0
30-12-2008, ora 20:16
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Multumim frumos Nick!!Ce tare ai fost cu distratul cu gura inchisa ;))))))))))))))))))))))))))))))))))
Pupicei
0
30-12-2008, ora 20:21
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Apropo Nick, poti sa intri si tu sa citesti mesajul despre care vb mai sus!!Il gasesti in lista mea si incepe ceva de genul:Doamne Dumnezeule!!Ar fi binevenita si o parere de a ta, avand ca esti barbat si vezi viata altfel decat noi femeile, care suntem un pic cam dure in ceea ce va priveste hihi ;))
Distractie placuta si tie de revelion!!Pupic
0
30-12-2008, ora 21:13
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Jaqui cred ca la cealalta postare a fost de fapt sotia lui Daniel ala si a scris de pe id-ul lui.Eu asa am priceput dar la cat sunt unii de nebuni nu ma mir sa fie chiar Nokki acel mrb sau daniel sau mai stiu eu cine pt ca se poarta sa ai 2-3-4 id-uri si tripla personalitate.
eu oricum imi sustin parerea pe acel subiec si nu ezit sa mi-o spun.
pupik
La multi ani
1
30-12-2008, ora 21:46
Mi-am exprimat si eu parerea cu privire la acel subiect recomandat de Jackie...
Jackie, ai fost fenomenala in ultimul mesaj la faza cu Doamne Dumnezeule..., am ras cu gura inchisa de am zis ca ma prapadesc...cu toate ca de fapt era de plans...din cauza unora care au cate 2-3 id-uri si isi pun intrebari si tot ei raspund, o sa incepem sa fim paranoici!

Unde faceti revelionul? Eu il fac acasa pt ca nu am voie sa plec la munte...cu cativa colegi si rude!

pupicei dulcei (jackie, tu esti cea care m-a obisnuit sa vb cu "pupicei sau pup si va pup") ;)
0
30-12-2008, ora 22:53
utilizator-32599
Nu este medic/terapeut
utilizator-32599
MULTUMESC NICK, SI UN AN NOU CU BUCURIE CU SANATATE SI INIMII CALDE SI BUNE.. LA MULTI ANI ROMANII MEI.
0
31-12-2008, ora 14:02
iodorin
Nu este medic/terapeut
iodorin
Este cumpana dintre ani, sa privim deci in sus cu recunostinta, inainte cu speranta, inapoi cu iertare si in jos cu intelegere.Va doresc multa sanatate, alese bucurii, si fie ca dorintele care nu s-au implinit anul acesta, sa ne bucuram de ele in anul ce va sa vina.
Cu drag Ioan Dorin.
La Multi si fericiti ani tuturor!!!!
0
31-12-2008, ora 15:50
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Am inceput "razboiul stelelor "cu cineva:)))s-a luat de greselile mele de ortografie:))recunosc ca le am dar nici chiar sa permit asa la unii sa-mi spuna:))
pupicei
1
31-12-2008, ora 17:03
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Arena, esti de groaza!
Am intrat si eu si am ramas "paff" cand am vazut ca o persoana de sex masculin inca nu a aflat ca eliminarea spermei prin canalul uretral se numeste ejaculare!
In legatura cu greselile gramaticale, eu le inteleg, si mie mi se mai intampla din diferite motive: graba, neatentie etc. Stai linistita, ca spre deosebire de altii ai ce transmite si mai ales ai cunostinte sa ii ajuti pe ceilalti care au nevoie!

Distractie placuta de revelion!

0
31-12-2008, ora 17:22
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Merci Nick,
Recunosc ca am scris gresit i-se dar nici nu am fost atenta, in leg.cu virgulele nici macar nu dau atentie, de cele mai multe ori scriu pe fuga si poate nu-mi dau seama dar oricum nu-i permit aluia sa-mi reproseze ceva.
Distractie placuta si tie de revelion si nu-ti face griji se poate distra si cu mai putina vorba :))prin dans de ex.
pupici
0
01-01-2009, ora 12:31
takamine
Nu este medic/terapeut
takamine
LA MULTI ANI TUTUROR! UN AN NOU CARE INCEPE IATA CU O VESTE BUNA DE LA VITAKING, SAPTAMANA VIITOARE BROCCOLI SE VA AFLA IN STOCUL LOR.NICK ITI MULTUMESC TIE SI VOUA TUTUROR PENTRU URARI SI SCUZE DACA NU AM FOST PREZENT LA DISCUTII DAR V-AM URMARIT DIN CAND IN CAND DIN CAUZA TIMPULUI SCURT PE CARE -L AM.SA SPERAM CA ACEASTA VESTE VA FI DE BUN AUGUR PTR SANATATEA NOASTRA SI ACEST PRODUS SA NU NE INSELE ASTEPTARILE.CU DRAG...TAKAMINE
1
01-01-2009, ora 14:02
La multi ani!

Cu multa placere Takamine! Multumim pentru informatii, era si cazul sa ajunga odata produsul din Sua (a durat foarte mult, parca zici ca l-au importat de pe Andromeda).dar mai bine mai tarziu decat niciodata!

Cum ati petrecut de revelion?
Eu cu toate ca am tinut pauza vocala totala 2 zile, nu m-am putut abtine si am facut exercitii vocale cu invitatii (la cererea lor; ei credeau ca ii fac din afoni, Pavarotti...no way), am cantat, am dansat si am mancat si o prajiturica (cu toate ca nu aveam voie, dar de la una nu se intampla nimic...:) ).

O zi superba si multe impliniri in 2009!
Adaugă un comentariu / răspuns
3187 comentarii 1 2 ..... 111213 ..... 106 107 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.