helicobacter pylori

3188 comentarii 1 2 ..... 212223 ..... 106 107 Înainte ›
0
03-02-2009, ora 15:20
soopa
Nu este medic/terapeut
soopa
Buna ziua tuturor,

nychiro,

tratamentul cu sulforaphan l-am inceput de aproape 2 saptamani cred, si pot zice ca ma simt mult mai bine, nu vreau sa zic ca neaparat din cauza lui pentru ca mai am o reteta de terminat cu nexium. Cert este ca ma simt mult mai bine.

alexxy_a,

acel ceva care sa protejeze stomacul este nexium, mai multe nu pot sa iti spun pentru ca nu stiu, mai stiu ca este IPP - inhibator de pompa protonica

O zi buna,
Mihai
0
03-02-2009, ora 16:37
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
arena si alexxy_a aseara aproape ca nu am dormit deloc...m-am tot gandit, m-am sfatuit cu ai mei si singurul lucru neconvenabil este distanta, pt ca acolo unde mergem vom fi foarte foarte bine din toate punctele de vedere, dar dorul de ai mei o sa ma termine ;( Sper sa iau o decizie buna...
arena oricum ar fi, vom pastra legatura pe mess, mail vedem noi, ca nu ma rup de voi oricum!!Am net si acolo ;)
Oricum o sa fie asa cum vrea Dumnezeu!
Nick cred ca are probleme cu netul...
Va pupic pe toti
1
03-02-2009, ora 17:25
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Buna ziua tuturor!

Jackie, pune in balanta tot ce iti place si displace la locul si tara in care locuiesti acum si gandeste-te foarte bine, analizeaza raportul dintre beneficiu si risc si multe alte lucruri si vei gasi raspunsul adecvat. In orice caz, cu noi vei mai putea vb prin intermediul internetului, dar...am incredere in tine, esti dotata cu tot ce trebuie pentru a lua cea mai buna decizie...Dumnezeu stie ce face!!!

Intr-adevar, eu mai am unele probleme cu netul, de maine sau in cel mai bun caz poimaine, sigur nu o sa mai functioneze.

Am inceput ziua cam prost si am mai dat si peste domnul Sadic care a incercat sa ma jigneasca foarte rau, asa cum incearca orice "macho" caruia nu-i convine ca nu sunt la fel de necioplit ca el si ma face...va imaginati...dar nu m-a jignit, pentru ca nu sunt ;)

Va doresc o zi superba si numai bine! ;)
0
03-02-2009, ora 22:21
gabriell
Nu este medic/terapeut
gabriell
jaquelinne tu cat ai luat tratamentu aveai simptome de greata gust salciu stare de rau general stare de lesin stare de nervistare de sufocare???
eu am inceput un tratament contra hp cu amoxacilina 750mg si cu metronidazol 500mg 3 pe zi la 8 ore si nexium 2 pe zi si ma simt cumplit majoritatea mi-au spus ca sunt reactii date de metranidazol..numai suport dar in acelas timp vreau sa scap de hp !!! ce sfaturi imi puteti da sa schimb metronidazolu sau alta schema de tratament pe care as putea sa o suport mai bine
0
04-02-2009, ora 00:38
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Nick de ieri tot am pus in balanta lucrurile si singurul lucru ar fi distanta de fam.mea!Sunt mai mult decat convinsa ca acolo este mult mai bine decat in Romania, dar stii cum e, ca atunci cand te obisnuiesti intr-un loc, iti este greu sa te rupi!Eu am mai stat acolo timp de 4 ani!!In 2003 ne-am intors in Romania pt nunta fratelui meu si am decis sa ramanem, plus ca eu ramasesem si insarcinata, iar acum, din anumite motive (decesul soacrei mele si nu numai) ar trebui sa ne intoarcem acolo...Dar decizia sta in mana mea!Nici azi nu m-am simtit mai bine din cauza gandurilor...Noroc ca i-a cazut un dintisor Clarei si m-a amuzat felul cum vorbeste ca ii scapa limbuta printre dinti ;)) si e caraghioasa rau!!
gabriell da, asemenea simptome le-am avut si eu dar acum de cand am inceput tratamentul cu sulforaphane ma simt super!!Sfatul ar fi sa incerci tratamentul asta cu sulforaphane din broccoli!!
Numai bine
0
04-02-2009, ora 01:06
iodorin
Nu este medic/terapeut
iodorin
Salutare tuturor!!!
arena, sper sa nu fiu indiscret, incerci sa scapi de celulita?Masajul pe care il faci este "cu vid"?
jaquelinne iti doresc sa iei hotararea cu multa multa intelepciune!!!
0
04-02-2009, ora 02:34
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Multumesc mult iodorin!!Sper ca voi lua hotararea potrivita...
0
04-02-2009, ora 10:56
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
Neata tuturor!

Ah, am inceput tratamentul cu antibiotic, bleah, am un gust amar dupa ce le iau...si niste stari mirifice de ameteala...

Un doctor homeopat mi-a recomandat pt problemele mele, printre altele si Pulsatilla ch 30. Ati mai folosit Pulsatilla, sau stiti ceva despre el...ca pe net nu prea am gasit asa multe informatii.
Iar pt protejarea stomacului in timpul tratamentului cu antibiotic mi-a recomandat suc de varza alba, tinctura de propolis si miere cu polen. Problema ar fi urmatoarea...: nu se bat cap in cap antibioticele cu produsele recomandate?..intreb si eu.

Va pup, multa sanatate...ca-i mai buna decat toate.
0
04-02-2009, ora 15:32
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Ionodin asta este a doua incercare.Am mai facut o tura de masaje si am fost f.multumita dar din pacate s-a pus la loc din cauza alimentatiei.Nu stiu ce inseamna "in vid", te rog sa-mi dai detalii si te voi lamuri.
Jaqui distanta nu va fi o bariera impotriva comunicarii, din fericire modurile de comunicare s-au dezvoltat in favoarea noastra.internetul :)))))
Gandeste-te la ceea ce este mai bine pt tine si fam.ta.Eu te-as sfatui sa-ti urmezi sotul dar nici sa lasi in urma ta pe cei care iti sunt atat de apropiati nu este usor.
Sincer nici eu nu as sti ce sa fac in locul tau.
Nick deja am obosit de oameni nebuni care fac doar comentarii ca sa se afle-n treaba, incerc sa-i ignor dat la fel ca si tine nu prea reusesc.
va pupic si sa aveti grija de voi
0
04-02-2009, ora 16:07
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
arena cu siguranta imi voi urma sotul daca nu se gaseste o cale de mijloc mai convenabila pt mine!
M-a deranjat foarte mult si pe mine dl.sadic si mi-e ochii sa trimit o instiintare cuiva...
Pup are
0
04-02-2009, ora 17:42
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
Hey, am si eu o intrebare, e ok daca iau tinctura de propolis+miere in timpul tratamentul cu antibiotic pt HP?
0
04-02-2009, ora 20:03
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
alexxy_a eu cred ca este f.ok sa iei tinctura.Eu asa mi-am vindecat stomacul.
Jaqui sadic asta este...nici nu pot spune cuvantul dar na, asa sunt uni oameni
pup si eu
0
04-02-2009, ora 21:35
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
alexxy_a sigur ca poti sa le iei impreuna!!
0
04-02-2009, ora 21:58
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
arena unora nu ai ce sa le faci!!
Pupic
0
05-02-2009, ora 09:35
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
multumesc :)
0
05-02-2009, ora 16:04
nykchiro
Nu este medic/terapeut
nykchiro
cine stie ce sa iau pt acid...???
fac tratamentul cu sulforaphan.
mersi.
0
05-02-2009, ora 16:04
nykchiro
Nu este medic/terapeut
nykchiro
este bun omeran.???
0
05-02-2009, ora 16:11
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
nykchiro un pic mai sus Nick a vorbit despre un ceai!!Citeste-i mesajul!!
0
05-02-2009, ora 16:56
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
Ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat, va rog? :-s

Am o problema cu o masea plombata anul trecut. De cateva zile ma doare continuu, cand stau pe partea cu maseaua simt ca zvacneste ceva. Am facut radiografie si stomatologul mi-a spus ca maseaua nu are nimic, si ca maseaua numai are nerv. Mi-a rcomandat un tratament cu antibiotic si ketonal.
Problema e ca pe masea este o particica ce pare cariata si are un punct negru in mijlocul acesteia. Plus de asta, foarte putin din gingia acestei masele are o culoare un pic mai inchisa decat gingia normala.
0
05-02-2009, ora 18:23
nykchiro
Nu este medic/terapeut
nykchiro
Mersi jaquelinne, iau si ceaiul acela cu sulforaphan dar eu intrebam deoarece pana acuma in a 6-a zi nu am avut acid. Este o reactie mai intarziata a tratamentului...??Mai trebuie completat cu ceva.?
La altii am inteles ca a aparut dupa 2 zile...
Mersi.
0
05-02-2009, ora 20:35
iodorin
Nu este medic/terapeut
iodorin
Salutare la toata lumea!!!
arena masajul anticelulitic sub vid este printre cele mai moderne si eficiente: http://www.top-shop.ro/index.asp?tn=productview_v2&cid=161630&pid=61482 click pe video!
nykchiro pentru acid:http://www.tratamente.ca/antacid-hiperaciditate-reflux-ulcer-p-258.html
Multa sanatate tuturor!!!!
0
05-02-2009, ora 21:26
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
nykchiro este posibil sa fie o reactie a tratamentului!!Asteapta sa intre Nick sa te lamureasca (acum are probleme cu netul!).
iodorin cum merge cu tratametul la tine?
alexxy_a este posibil ca sub plomba respectiva sa se fi facut o noua carie sau poate chiar o infectie!!Daca este o infectie, trebuie tratata cu antibiotic prima data si apoi scoasa plomba din cate stiu si tratat locul + o noua plomba!Ti s-a scos nervul acelei masele?
0
05-02-2009, ora 22:01
iodorin
Nu este medic/terapeut
iodorin
Buna!!!
jaquelinne eu deja am terminat un tub cu sulforaphan, totul e ok.Probabil ca toate senzatiile ciudate pe care le simt oamenii sunt normale, sulforaphanul isi face efectul;))Nu trebuie sa intram in panica acestea sunt simptomele vindecarii de aceasta bacterie:))
Multa rabdare si rezultatele se vor vedea!!!
0
05-02-2009, ora 22:19
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Ai terminat deja un tub?Pai cate ai luat pe zi?Ca eu iau cate 2 capsule pe zi si inca nu am terminat tubul!!
0
06-02-2009, ora 06:34
iodorin
Nu este medic/terapeut
iodorin
HY!!
jaquelinne eu am inceput tratamentul cu sulforaphan acum o luna.In prima saptamana am luat cate 3 cu o lingura de miere de salcam inainte.Iar apoi cate doua.
0
06-02-2009, ora 08:18
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Iodorin m-am uitat pe link-ul de la tine.Eu nu fac masaj din ala ci din cel clasic, la salon, ma framanta fata de la salon de numa.De multe ori sunt toata invinetita dar se merita.
o zi buna tuturor
0
06-02-2009, ora 09:42
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
Mersi jaquelinne, sper sa rezolv, ca numai de probleme cu maseaua nu aveam nevoie acum.

Mai ia cineva antibiotic pt HP, sau toata lumea ia sulforaphan?Daca luati antibiotic, ati simtit vreo ameliorare?...La mine e a 4-a zis de tratament si simt ca nu s-a schimbat mare lucru, ba chiar m-a molesit.
La voi cum merge?
0
06-02-2009, ora 10:36
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
alexxi_a daca citesti mult mai in sus ai sa vezi cate tratamente am facut eu cu antibiotic.A fost f.greu dar a trecut aproape jumate de an de cand nu mai am probleme si nu mai tin nici un fel de regim.Pe atunci nu stiam de sulforaphan.
0
06-02-2009, ora 11:40
niceNslow
Nu este medic/terapeut
niceNslow
Dragilor, voi va bateti cu HP eu ma bat cu enterocolitele pt ca dupa tratamentul cu antibiotice mi-au disparut niste lactobacili si daca maninc ceva fermentat usor sau beau bere da peste o mine o enterocolita cu tot tacamul:

diaree, cefalee, meteorism, frisoane si uneori dureri de stomac. Am trecut pe tratament cu lactobacili la pliculet si sper sa ma simt mai bine.

Problema a fost ca desi am luat biotics in timpul tratamentului, nu am mai continuat 2-3 zile dupa terminarea antibioticelor...

cheers
0
06-02-2009, ora 14:12
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
alexxy_a pai toata lumea a facut tratamente cu antibiotice, eu chiar de 2 ori si fara niciun rezultat!!Tocmai din cauza asta am apelat la sulforaphane!!Sper sa se rezolve si cu maseluta!!
iodorin care va sa zica tu luasi cate 3/zi si nu ai zis nimic domle? ;) Eu am luat doar cate 2 de la inceput ;))
Oricum ma simt mult mai bine, au disparut durerile de stomac ;)) si inca sunt la inceput!
arena cred ca sunt foarte dureroase masajele alea!off..vino incoace sa te imbratisez sa treaca!!
are ai vazut ce comentariu i-a lasat Alisuk lui sadic? hihihi Am lesinat de ras nu alta!!!
Nick nu si-o fi rezolvat cu netul nici pana acum??I se simte lipsa!!
Pup tuturor
Adaugă un comentariu / răspuns
3188 comentarii 1 2 ..... 212223 ..... 106 107 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.