helicobacter pylori

3188 comentarii 1 2 ..... 373839 ..... 106 107 Înainte ›
1
27-06-2009, ora 21:21
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Exact cum ma asteptam... :
0
28-06-2009, ora 01:59
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Salut tuturor alexxy-a bravo pt note sper sa ne mai dai vesti bune alexa_m7 bun venit pe forum Vreau sa va spun ca m-am gandit sa continui tratamentul si nu cu antibiotice ci cu broccoli asta in cazul in care nu m-am vindecat. De aseara am inceput sa imi fac suc de broccoli am baut aseara astazi cand m-am trezit si in seara asta dar vreau sa va spun ca am niste reactii ciudate pot sa spun adica ma mananca pielea asa trebuie sa fie Va intreb pe voi cei care a-ti luat ce parere aveti Astept vesti de la voi
0
28-06-2009, ora 11:48
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Bine v-am gasit dragilor Mi s-a facut dor de voi si am zis sa intru sa vad ce mai faceti : Bun venit printre noi alexa_m7 Cand ai timp sa ne povestesti si noua ce ai patit ca asa mai invatam si aflam cate ceva alexxy_a felicitari pt notele obtinute Le asteptam si pe celelalte :P adara tratamentul cu antibiotice este foarte dur si noi toti am avut aceste stari pe care le-ai avut si tu Eu una am facut si de 2 ori tratamentul cu scheme diferite :D dar bacteria inca o am cel putin asa cred ca inca mai am unele dureri de stomac Dar la dr nu mai merg pt ca mi s-a acrit Eu mai degraba cred ca acele mancarimi ale pielii le ai din cauza tratamentului cu antibiotice ca de la broccoli eu una nu am avut asemenea reactii doar usoare arsuri stomacale in primele zile Nick esti bine Cum te mai simti Eu ma simt mai bine acum pt ca m-am abtinut de la ciocolata :D Aici unde sunt trebuie sa ai o ambitie de fier ca sa te poti abtine de la dulciuri pt ca sunt atat de bune si de multe incat iti ploua in gura cand le privesti dar am sa incerc pe cat posibil sa ma abtin pt ca nu ma simt deloc bine cand le mananc Sa stii ca nu am uitat de poze dar culmea e ca acum nici mail-ul nu il mai pot deschide sau daca se deschide se blocheaza exact cand nu trebuie AStept sa isi revina si apoi iti trimit Va imbratisez cu drag Pupici
0
29-06-2009, ora 19:58
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
Nick vroiam sa te intreb ce parere ai de tratamentul acesta...mi l-a dat endocrinologul sapt trecuta : Le-am citit prospectul si m-am inspaimantat pt ce afectiuni sunt prescrise : nootropil 800 mg 1/zi tonotil-N 1 fiola/dimineata calciu magneziu zinc seleniu 1/zi 10 zile/luna timp de 3 luni
0
30-06-2009, ora 03:03
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Va salut pe toti Nu puteam sa nu va spun si voua ce mi-am amintit si anume ca atunci cand aveti dureri sau arsuri stomacale sa beti apa plata incalzita nu fierbinte.Am mai facut asa pe la inceputul anului dar am uitat. Tatal meu a avut ulcer duodenal pe timpuri atunci nu se auzise de helicobacter si el avea saracu asa niste crize imi aduc aminte pleca in fiecare an la Simleul Silvaniei sa faca tratament.Dar el lucra cu niste japonezi si ei l-au sfatuit sa bea apa calda.Imi aduc aminte de el cand bea apa calda si ii treceau durerile.In final el si-a tratat ulcerul in 3 zile.Era un medic in varsta care acum e la pensie o sa il mai intreb pe taicame- o cum il cheama l-am si vazut pe net.El inventase un medicament care trata ulcerul in 3 zile.dar nu au vrut sa i-l breveteze pt ca acel medicament exista in farmacii dar sub o alta denumire era de fapt pt inima.Tratand un pacient de inima cu medicamentul respectiv a observat ca ulcerul pacientului a disparut.Atunci a spus ca a facut o inventie si a schimbat doar denumirea medicamentului.Tatal meu stie si care e acel medicament pt inima dar care trateaza ulcerul.Acum e plecat de acasa dar se intoarce la jumatatea lunii viitoare si am sa il intreb.Ieri si nu numai am vazut niste japonezi care luau masa in restaurant si au cerut apa fiarta.Am crezut ca poate si-au adus ceaiul cu ei dar ei au mancat si au baut apa asa doar.Atunci mi-am reamintit cat de bine m-am simtit in iarna cand in fiecare dimineata in loc de cafea am baut apa calda cate o cana.Azi dimineata m-am trezit bine dar am aflat o veste care m-a suparat f tare in nici 10 minute am inceput sa am niste dureri si arsuri groaznice.Am incalzit un pic de apa plata am baut-o si mi-a trecut ca prin minune.Incercati si voi.Puteti chiar sa beti de 3 ori pe zi. Va las acum va doresc numai bine si multa sanatate
1
03-07-2009, ora 12:18
Uffffffffff, in sfarsit, s-a remediat problema cu ortografiaaaaaaaaaaaaa...
1
03-07-2009, ora 12:38
Salutare tuturor...

Ce mai faceti dragilor, mi-a fost dor de voi toti?!
Eu sunt bine, mai putin cu gatul, dar ma voi face bine...

ADARA, am facut si 1000 de exsudate, toate avand acelasi rezultat: NEGATIV. Problemele mele cu gatul se rezuma la faptul ca tiroida imi joaca feste si-mi afecteaza f mult laringele; o parte din vina o am si eu (in ceea ce priveste laringita recurenta catarala) pt ca am cantat peste masura fara incalzire vocala si tinand cont ca rangul meu vocal este de 6 octave...imaginati-va cum este sa poti imita trilurile pasarilor din padure (vb unui amic, care-mi spune mai mereu ca sunt Mariah Carey masculina :))))))))))))))), si sa faci asta foarte mult timp inadecvat si impropriu (adica sa canti cu si peste laringita)...ma rog, important este ca ma voi face bine si voi face ceea ce-mi doresc f mult (deja am 14 cantece compuse in engleza special pt mine...Doamne Ajuta!)...

ALEX-ANDRA, am incercat si cu propolis!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JACKIE, tot n-am reusit sa vb pe mess. Nu prea am mai intrat din cauza faptului ca in ultima perioada in zona in care locuiesc eu au fost foarte multe fenomene meteorologice extreme (de la vant in rafale, pana la grindina de marimea oului de porumbel) care au determinat intreruperi repetate de electricitate si nu mi-am permis sa risc sa mi se scurt-circuiteze computerul...ma bucur ca te simti mai bine, nu mai papa ciocolata!

ALEXXY_A, tratamentul este bun, doar Nootropilul este in plus, in sensul ca n-ai nevoie de el...

Va las, nu mai am timp sa scriu pt ca trebuie sa o culc pe Daria si sa ii supraveghez somnul ;)))

O zi buna si multa sanatate tuturor ;))
0
03-07-2009, ora 14:52
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Salutare!
Nick ma bucur ca la exudat nu ti-a iesit nimic.Nu stiu daca ai fost la medic endocrinolog si daca ti-a dat tratament, pt ca tiroida este o boala f periculoasa, nu doare dar te zapaceste de cap.Eu am avut tiroida si stiu cum e, poate daca o tratam de la inceput as fi scapat mai usor.Imi aduc aminte ca eram f afectata emotional senzatia de corp strain in gat, apnee in somn, nu suportam spatiile inchise devenisem claustrofoba, nu suportam lume multa in jurul meu (incepeam sa tremur si simteam ca ma sufoc)Nu stiu daca toate astea erau doar de la tiroida pt ca aveam si streptoccocul auriu in acelasi timp si nu stiam.Tiroida este ereditara eu am mostenit-o de la mama mea.Eu am facut tratament cu Jodid(iodura de potasiu si Tiroxina, dar mama mea a luat doar iodura de potasiu.E o boala care nu se vindeca in cateva zile, se vindeca in cel putin 6 luni de tratament continuu fara intrerupere si spre sfarsit cu discontinuitate (nu se intrerupe tratamentul brusc)Bineanteles ca se fac analize pt T3 si T4 ca sa se stabileasca felul tiroidei daca este hiper sau hipo si in felul asta se da tratament.Eu am avut hipertiroidie si luam dimineata pe nemancate o pastila de iodura si 50mg tiroxina.Pe langa asta aveam colesterolul marit si mi-au dat simvastatin o pastila seara si calciu cu d3 din cochilie de stridie.Am vazut din pozele tale ca porti ochelari nu stiu daca i-ai purtat din totdeauna dar eu devenisem sensibila la lumina zilei daca ieseam afara trebuia sa port ochelari f inchisi la culoare si mari ca nu cumva sa patrunda vreun firicel de lumina.Aveam cateodata dureri in spatele ochilor era groaznic, si senzatia de nisip in ochi, imi puneam picaturi mereu.La un momendat orbisem.Am stat f mult timp netratata pt ca nu mi-am dat seama de la inceput ce am, nu mai aveam capul limpede sa gandesc, eram iritata tot timpul si mi se parea ca nimeni nu ma intelege, de fapt nu mi se parea, asa era nimeni nu stia de fapt prin ce trec ei ma stiau sanatoasa si dintr-o data devenisem iritanta.Asa mi-am pierdut majoritatea "prietenilor "care ii aveam.Oricum nu regret faptul ca i-am pierdut poate cineva de sus a vrut asa sa le vad adevarata fata.
Ai putea incerca sa iei dimineata pe nemancate o pastiluta de iodura de potasiu care nu are ce rau sa iti faca si iti dispare senzatia de jena din gat.Altceva nu stiu sa te sfatuiesc, oricum o sa vezi diferenta, nu isi face efect imediat efectul se simte la vreo 4 -5 zile.
Despre mine ce sa va mai spun ca sant acum dureri de stomac free, mi-am dat seama ca painea si produsele de panificatie inclusiv cele fara gluten imi iritau stomacul.Am inteles ca albesc faina cu hai sa-i zicem clor nu stiu exact cu ce anume.Sant f suparata de faptul ca nu mai gasesti nicaieri produse naturale au tot felul de E-uri si tot felul de coloranti si aditive.Totul este tratat chimic.Acum am inteles ca le-a venit o circulara de la UE in care interzic plafarele si plantele medicinale. in Ro.Nu e de mirare pt ca aici unde traiesc eu nu gasesti niciun ceai pt nimic doar cele care le bei in loc de cafea.Aici nu sant plafare.Ca sa imi cumpar ceai de galbenele am intrat pe ebay si am cumparat de la o firma (nu radeti) care se ocupa de voodoo si de incantatii oculte, sub denumirea asta plafarele mai functioneaza pe aici.Jalnic!!
Acum va las si astept vesti de la voi.Am uitat sa va spun ca intrand pe net am gasit un remediu care e f scump pt helicobacter, se numeste Matula Tea cica in cateva luni te vindeci dar este f scump.Pupici!
1
03-07-2009, ora 18:19
ADARA, eu nu am nici hipo, nici hipertiroidie, am doar o hipocalcemie care imi deregleaza f mult tiroida. Nu am nici probleme cu vederea, ochelarii aceia pe care ii port sunt ochelari speciali pt oboseala oculara, anti-reflex; vad perfect (si cea mai mica scama de pe covor!!!).
"voodoo" - Doamne fereste! Bine ca ai gasit... Cei care se ocupa cu Codex Alimentarius au ca obiectiv EXTERMINAREA subtila a populatiei, un fel de GENOCID mascat. Dumnezeu sa-i ierte! In curand NU se vor mai gasi nici in Romania; o sa trebuiasca sa-mi plantez in spatiul verde din curte plante medicinale.
Matula Tea (din pura curiozitate am cautat pe net info dsp matula tea) este f bun, insa tot ce-i bun este supus contrafacerii; ai grija ca multe sunt contrafacute!

Ceilalti, ce mai faceti???????????????????????????????????????????????????????????????????

Alexxy_a, cu ce medie ai luat Bacul???? Presimt ca cu cel putin 8, 70-9, 20!

O seara serenica!
0
03-07-2009, ora 18:24
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Buna!
Am intrat din nou sa va spun ce am cumparat pt helicobacter.Am cumparat tinctura de EchinaceaGoldenseal in termeni latin AugustifoliaPurpura, care este anti cancer si trateaza ulcerul peptic care este intotdeauna asociat cu helicobacter pylori.Se pun picaturi in apa si se beau dar nu mai mult de 10 zile.Si am mai cumparat niste capsule de aloe vera.Urmatorul pe lista mea de cumparaturi va fi colostrum.O sa iau din fiecare pana ajung la un rezultat!
1
03-07-2009, ora 20:56
Doamne Dumnezeule, au innebunit oamenii de tot. Voi vedeti ce frenezie este cu Michael Jackson...este absolut de neconceput cata mediatizare se face pe seama acestui cantaret care nu-i decat un OM. De asemenea mediatizare si respect ar trebui sa aiba parte numai Dumnezeu...au ajuns fanii sa se si sinucida pt acesta "legenda vie"; Doamne Fereste! Dumnezeu sa-l ierte, dar prea de tot, chiar au ajuns la cea mai mare "extremitate" posibila...mai lipseste sa vad si pe Animal Planet stiri cu moartea lui si...Idolatria este un pacat de moarte! O sa imi spuneti ca exagerez, dar veti vedea la un moment dat cate dreptate am...

Voi ce parere aveti?
0
03-07-2009, ora 21:21
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Da, Silviu dar de unde sa il fac rost daca nu stiu nici un distribuitor?
Gasestemi-l tu daca poti, eu iti trimit banii prin money gram si ai un cadou din partea mea.
Acolo specifica;se da numai prin distribuitori.
Pt hipocalcemia ta Nick mi-am adus aminte o reteta naturista cu coji de oua bine pisate si suc de lamai, miere de salcam si galbenusurile de la oua.Nu mai stiu exact cantitatile dar le poti gasi pe net.Se lasa la macerat o sapt cojile de oua cu lamaia iar dupa aia se amestecau cu mierea si galbenusurile, se puneau in sticle inchise la culoare se mai agita sticla timp de o sapt parca, si se lua cate o lingura inainte de masa.Sigur o gasesti pe net daca o cauti si vezi si cantitatile.
Va las acum, am putina treaba, va pupic
0
03-07-2009, ora 21:49
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Uite Silviu le-am trimis un email sa vad ce raspuns imi dau cand o sa primesc raspunsul te anunt.
0
04-07-2009, ora 01:25
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Silviu esti un GENIU!!!!!!!!
Prima adresa de ro care mi-ai dat-o le-am trimis mail si mi-a venit raspuns inapoi ca adresa e gresita si nu au putut sa il trimita.I-am sunat si tel nu era in uz sau asa se auzea.
Cea din uk e super adica e un shop online unde chiar poti sa il cumperi e la vreo 39si ceva zi 40 de lire.M-am inscris si am trimis un mail mai intai, am intrebat cat timp pot face tratament cu acest produs ca sa stiu cate sa comand.Ei spun sa bifezi o casuta daca il vrei lunar sa iti vina acasa la aceeasi data.Dar ma gandeam ca nu o sa il iau toata viata si poate intr-o zi nu o sa il mai vreau dar ei vor continua sa mi-l trimita:))
Si am mai intrebat ce metoda de plata au pt ca nu spune.
Sper ca maine sa am raspunsul si sa il cumpar, Sant asa fericita...
Sa iti dea dumnezeu sanatate multa Silviu!!
Tu sti ceva de cum trebuie luat sau pt cat timp?
Adorm fericita in seara asta, nu m-am mai bucurat asa de mult timp!
Te tin la curent Silviu imediat ce primesc mesajul de la ei, o seara buna va pup!
0
04-07-2009, ora 01:39
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Am uitat sa iti spun Silviu cu ei am ocazia sa imi deschid propriul meu shop online sa vand produsele lor, trebuie doar sa ma inscriu.
Apropo nu te-am intrebat la ce pret sant in ro?
Daca sant tot ca aici de scumpe le pot trimite si in tara
Mersi mult de tot!
0
04-07-2009, ora 07:01
alexa_m7
Nu este medic/terapeut
alexa_m7
Adara, cu sulforaphane ai incercat ? Eu fac tratamentul de 10 zile, am facut gastroscopia si testul a iesit negativ. Dar, voi continua sa-l iau 3 luni cum spune in prospect. Multa sanatate, daca obtii ceva rezultate mai bune, te rog, sa ne spui si noua.
0
04-07-2009, ora 12:47
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
Eu am avut tiroida si stiu cum e, poate daca o tratam de la inceput as fi scapat mai usor.Imi aduc aminte ca eram f afectata emotional senzatia de corp strain in gat, apnee in somn, nu suportam spatiile inchise devenisem claustrofoba, nu suportam lume multa in jurul meu (incepeam sa tremur si simteam ca ma sufoc).imi permit sa te citez, fiindca ma regasesc perfect in vorbele tale. Abia astept sa fac analizele, sa lamuresc odata problema. Mult mai rau este sa nu te simti bine si analizele toate sa iasa bine...si pur si simplu sa nu sti ce ai. :(

NICK, eu cred ca toata mediatizarea asta a mortii lui Michael e de fapt o "umplutura a grilei de programe". Mie sincer imi par penibili oamenii astia de la tv, care nu l-au vazut in viata lor pe M. si plang si-l jalesc cu atata patima. De altfel, le inteleg suferinta pt idolul lor, dar sa ajungi sa plangi la tv, sa te dai in spectacol ca il regreti si tot asa...e deja in extrema cealalta...si slava Domnului, avem destul programe si emisiuni care fructifica din plin acest gen de oameni. :)

O zi frumoasa va doresc!
PS: azi aflu rezultatele de la baaac :d/
0
04-07-2009, ora 12:54
lil19
Nu este medic/terapeut
lil19
Bună ziua!
am început de săptamâna asta să folosesc marvelon 28, şi deja e a 5-a zi de cand iau şi menstruaţia a inceput din nou mai abundent, şi nu ştiu dacă acest lucru e ceva normal, de obicei menstruaţia ţinea cam 6-7 zile.dar trebuie precizat că in ultimele zile era f puţin, şi azi a început din nou să fie mai abundent.
0
04-07-2009, ora 15:17
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
Nu e o regula sa curga mereu la fel. Daca e prima luna de administrare posibil sa fie vorba de spotting.
1
04-07-2009, ora 16:08
Hello!

Adara, am apelat si la acea reteta, dar imi provoaca greata. In plus, pe degeaba iei calciu, daca nu administrezi concomitent cu acesta si alfacalcidol sau colecalciferol/ergocalciferol. Oricum, multumesc pt sfat!

Silviu_m74, tu esti reprezentat 4liferomania, nu?

Alexxy_a, abia astept sa-mi comunici notele!!!!!!!!

Happy day!
0
04-07-2009, ora 16:15
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Of, alexxy_a cat de greu trebuie sa iti fie te inteleg, stiu prin ce treci.Ma duceam mereu la urgente si imi spuneau ca n-am nimic, m-au trimis la psihiatrie pana la urma, m-au pus pe un carut si cand am vazut unde m-au dus am refuzat sa intru.In capul meu stiam ca nu imi pierdusem mintile, eram asa speriata..
Aveam o culoare a fetei sidefie f frumoasa culoare de altfel era o piersica sidef ceeace nu e normal, nu mancam mai nimic dar nu slabeam, ma ingrasam incontinuu si dintr-un pahar cu apa si aveam carnea tare pe mine pietroi, toti muschii incordati nu ma puteam relaxa niciodata, somnul daca il pot numi asa nu era somn era un chin.Imi aduc aminte ca m-am dus la un salon de masaj pt ca ma dureau toti muschii si tipa de acolo imi spunea sa ma relaxez, eu ii spuneam ca sant relexata dar nu ii simteam mainile pe spatele meu, si in final am renuntat la serviciile ei.
Mai tarziu netratata.au inceput sa mi se bulbucheze ochii in cap aveam figura de om nebun!
De cateva ori am luat taxiul si pt ca mirosurile le simteam amplificate de 1000 de ori mai mult am vrut sa sar din taxi pt ca mirosea urat si nu puteam sa respir,.purtam o haina de piele si mi se parea ca miroase groaznic dar verisoara mea spunea ca miroase a piele si nimic mai mult.
Nu am timp acum sa iti spun dar o sa continuam discutia alta data, sfatul meu este sa nu folosesti nici-un parfum sau gel de dus cu arome si alte prostii spala-te cu sampon, si gel de dus de copii care nu au mirosuri iritante, foloseste uleiul de la baby johnson in loc de crema, fereste-te de fumul de tigara si aburii din bucatarie.
Mergi la un cabinet particular de endocrinologie de urgenta ca te costa doar vizita la medic eu pe vreamea aia am platit 400.000mii si ei trebuie sa aiba un aparat ca un fel de ecograf este special pt gat sa vada daca ai ganglioni.
O sa te puna in aceeasi zi pe tratament si te trimite si la analize, sange si urina.
Poti sa le faci particular cu totul cu dr m-a dus acum 5 ani la 1.5000.000 lei vechi.
Nu e mult cand te gandesti prin ce treci.
Pana atunci iti recomand calmogen care este un betablocant si care iti ia toata starea de rau si te ajuta sa iti revii cat de cat.
Nu e de gluma, eu am cumparat o carte aici care spune ca boala alzhaimer din asta se face.
Eu stateam cu geamurile deschise fie vara fie iarna, puneam gheata pe mine, si imi turnam galeti de apa rece in cap.
Inima imi batea de ziceam ca fac infarct.
Te las acum ca am o gramada de treaba si o sa intru sa mai vorbim, nu te speria ca se rezolva, e grav cand nu stii ce ai, intri in panica, dar acum cred ca ai inteles ce ai si daca te grabesti in 6 luni te vindeci complect
Te pup si multa sanatate! Mai vorbim
0
04-07-2009, ora 17:55
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Silviu am intrat decat putin ca am multa treaba am musafiri astazi o sa vorbim mai mult pe mess o sa te bag in adresa mea, ti-am spus ca am trimis un mail ei, aseara mi-am complectat si formularul pt sa deschid un shop online.Azi dimineata m-au sunat si mi-a explicat ca, trebuie sa trimit vreo 20 de lire ca sa imi deschida un cont si trebuie sa cumpar produse in valoare de 85 de lire lunar.Marfa nu o tin la mine pur si simplu tu comanzi pe site-ul meu iar eu iti trimit comanda mai departe iar ei iti livreaza marfa.Marfa vine din America.Trebuie sa platesc 14$ pe luna fee pt site-ul respectiv, asa se plateste cand ai shop online.Luni imi trimit actele sa le complectez si sa le semnez si sa le trimit inapoi.Imi dau 25% din vanzari.Ce zici?e bine?Site-ul de aici e pt anglia franta si tarile nordice.Ce parere ai?Te las acum ca imi vin musafirii si eu nu sant gata.
0
04-07-2009, ora 18:44
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Am uitat sa-ti zic Silviu stau in Essex
0
04-07-2009, ora 19:14
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Salutare!
Revin dupa o absenta de atatea zile, cu niste vesti rele...Acum cateva zile, bunicul sotului meu (din partea mamei) a decedat exact la un an de la decesul soacrei mele!Acum suntem in doliu ;( Anul trecut soacra mea a decedat exact de ziua ei...Foarte trist ;(
Nick am renuntat la ciocolata ca nu am ce face si ma simt bine, dar ce fac cu fructele, pt ca fara de ele nu pot sa traiesc? :D
Chestia cu apa calda am auzit-o si eu, dar se spune ca este doar de moment..Am sa incerc si eu sa vad!Deocamdata nu mai ma doare stomacul, doar uneori am arsuri.
Numai bine!
0
04-07-2009, ora 19:30
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
Buna copii, n-am mai intrat nici eu de mult, dar nu m-am putut abtine sa n-o salut pe draga de Jaquelinne. Condoleante si fii tare! Am mai urmarit discutiile dintre voi, dar pana la urma s-a vindecat cineva cu ajutorul sulphoraphanului? Ca eu am urmat numai tratamentul cu antibiotice, l-am terminat de vreo 3 luni si vad ca incep sa apara din nou simptome, desi nu mananc nimic ce ar putea crea aciditate, va dati seama acum in plin sezon de legume si fructe.
0
04-07-2009, ora 23:36
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Multumesc frumos Florynel pt incurajari!!Eu inca mai am de luat din rezerva de sulforaphane pe care mi-am facut-o inainte sa plec din tara, insa nu stiu daca m-am vindecat sau nu, ca la analize nu mai merg!Cel putin nu acum..De endoscopie nici sa nu aud, ca fug precum ala rau de tamaie ;)) Ce mai fac fetele?Sunt bine?Poate reusesc sa intru maine pe mess sa mai palavragim :) Nu mai am nicio veste de la arena!!!Chiar ma ingrijoareaza absenta ei!!I-am lasat offline-uri pe mess si mesaje private aici pe forum, dar nimic...Sper ca este totul in regula cu ea!!
Nick, ce mai face scumpica de Daria??Clara este o nebunica!!Energica asa cum a fost dintotdeauna ;)) Acum e scumpica foc, pt ca incepe sa invete o a 2-a limba si e caraghioasa cand pronunta ;)))
Pupici
1
05-07-2009, ora 16:26
Salutations pt toti oamenii minunati de aici!

JACKIE, imi pare nespus de rau. Dumnezeu sa va ajute sa treceti cu bine peste acest moment trist si sa-i odihneasca in pace sufletul bunicului sotului tau. O sa fie bine, ai sa vezi!
In ceea ce priveste vindecarea ta, cu siguranta s-a produs, insa la tine problema din acest moment consta in prezenta unei iritatii, o iritatie comuna tuturor celor care au ca antecedent infectia cu Helicobacter Pylori. Te vei vindeca, important este sa nu consumi alimente care destabilizeaza mucoasa gastrica, inamicul numarul 1 al acesteia fiind chiar CIOCOLATA, sucurile carbogazificate, alimentele acre, f calzi, f reci etc. Fructe poti sa consumi, doar ca trebuie sa te limitezi la cantitati care sa nu produca satietate (nu excesive) si daca poti, te rog sa consumi si macar 3, 5 grame pe zi de Spirulina Platensis sau Chlorella Vulgaris. Ambele sunt alge pluricelulare cu o capacitate enorma de restructurare si stabilizare a tegumentelor interne prin actiunea de reepitelizare a aminoacizilor BCCA si a fitonutrientilor ca ficocianina (un pigment) si nu numai. Dumnezeu sa te ajute sa te faci bine!
Ma bucur ca fetita ta dulce se simte bine; mi-o si imaginez serioasa incercand sa pronunte cateva expresii specifice.-ului.
Daria a fost astazi cu mine la biserica. Este o figura si jumatate. Cea mai inteligenta fetita pe care am vazut-o in viata mea. La mai putin de 2 ani vb perfect, alcatuieste fraze foarte complexe si are o memorie de elefant. Este si foarte amuzanta, la fel ca si Clara, iar de energie, nici nu mai comentez...

Postez cateva poze aici (daca ti le trimit pe mail nu prea le poti vizualiza din cauza conexiunii lente):
In toate pozele avea fix 1 an si 6 luni!

--------*

(*modificat de admin)
1
05-07-2009, ora 16:30
Copiii sunt niste minunatii...

Dsp Arena nu stiu absolut nimic. Nu am mai vb cu ea de foarte mult timp. Cu siguranta este bine, dar datorita serviciului nu mai are timp sa intre. Are cu siguranta si diferite probleme ca noi toti...sper sa intre astazi sau maine sa ne linisteasca!

Lilic, Biulica, Obbika, Iodorin etc.voi ce mai faceti?

FLORYNEL, sa-ti traiasca fetitele si toata familia, si sa fii mai ingaduitor cu semenii tai, nu-i mai lua la misto cum ai facut cu CasaDrhouse (sau ceva in genul asta).

Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti si sa va dea ce considera de cuviinta! O zi de odihna superba :)
0
05-07-2009, ora 19:19
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
Doamne, e superba nepotica ta :) e o dulceeeee :X

jaquelinne, imi pare sincer rau pt pierderea suferita...Viata merge inainte, orice-ar fi!

silviu_m74, inca nu stiu exact daca am probleme cu tiroida, maine fac analizele si cam in 2 saptamani primesc rezultatele. Multumesc frumos oricum. Te voi anunta.

adara, consultatiile, analizele..tot tot tot le fac la clinici particulare, pt ca daca stau dupa clinicile de stat..ajung in "sacou de lemn" cum spune un coleg. Pana nu vede o analiza concreta, medicul nu are decat sa dea vina pe stres (in cazul meu bacul). Stiu foarte clar ce se intampla cu mine, stiu ca nu capul e cel care-mi joaca feste, si asta ma enerveaza la culme...ca sunt neputincioasa, nu am cum sa le dovedesc acest lucru, ca eu chiar ma simt rau, nu ma panichez de nebuna, nu ametesc si nu ma simt slabita fiindca asa vreau eu.
Uite, si acum, nu am energie deloc, abia respir, mi-e greata, ma simt ametita si-mi simt ochii obositi.
Colac peste pupaza, ma doare si o ureche...cred ca am tras curent sau..nu stiu.

Revenind la lucruri mai frumoase...am luat 9.06 la bac; nu sunt chiar atat de multumita, fiindca multi din colegii mei care au invatat mult mai putin decat mine, au luat note mult mai mari, dat fiind faptul ca au prins comisii bune si au putut copia. Dar nu ma agit, examenul asta deja nu mai este un examen al cunostiintelor, ci un adevarat joc de noroc.
Offtopic: citeam astazi pe net, un interviu cu nu stiu ce ministru...probabil al educatiei, caci se vorbea despre bac...in care spunea clar ca..citez "sunt de acord cu publicarea subiectelor pe internet; chiar daca isi face copiute, elevul tot munceste..munceste sa le faca, iar noi incurajam munca".
In sfarsit, 9.06 la bac, 9.28 (media claselor 9-12) = 9.28..o medie bunicica, zic eu :)

Cam atat :))
Zi frumoasa tuturor!
0
05-07-2009, ora 22:07
biulica
Nu este medic/terapeut
biulica
jaquelinne, sincere condoleante!

intr-adevar nu am mai scris de mult chiar daca aproape zilnic am intrat sa vad ce mai faceti;

eu sunt mai bine!sa zicem...
am fost la dna doctor recomandata de nick si oarecum m-a mai linistit; mi-a dat un tratament pe care trebuie sa-l urmez cel putin o luna dar din pacate am fost si la gineco si mi-a mai dat antibiotic si sincer nu mai pot inghiti atatea medicamente;dar am terminat aseara tratamentul si acum il pot continua pe cel pt colon;
durerile nu mai sunt atat de intense si nici permanente ca pana acum 2 saptamani dar nu pot zice ca au disparut;
vreau sa va zic ca dna dr TIGANISTEANU este un doctor formidabil si ma refer in special la felul cum sta sa asculte pacientul, controlul pe care il face, atentia pe care o acorda fiecarui detaliu; din punctul meu de vedere acesta este principala calitate a unui doctor, atentia fata de nevoile pacientului; a doua zi dupa ce fost la dansa m-a sunat sa imi recomande sa mai fac odata coproparazitologia ; am ramas impresionata ; cati doctori isi suna pacientii acasa????!!!!!
oricum sper ca cu ajutorul lui Dumnezeu si al dansei sa reusesc vindecarea completa;

alexxy_a felicitari pentru notele obtinute la bac...cred ca chiar sunt niste note bune;
cred ca urmeaza admiterea la facultate asa ca bafta multa;

sanatate maxima tuturor si sa auzim numai de bine;
Adaugă un comentariu / răspuns
3188 comentarii 1 2 ..... 373839 ..... 106 107 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.