helicobacter pylori

3188 comentarii 1 2 ..... 444546 ..... 106 107 Înainte ›
0
18-08-2009, ora 19:04
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Nick, eu deja am inceput sa bat din picior de nervi, pt ca nu stiu cat voi mai rezista sa nu ii scriu adminului ceva! :D Mai astept...Cu rabdarea treci marea ;)))
Nu prea am mai avut timp sa intru asa des pe net, pt ca duminica a venit cumnatul din Romania in vizita si am tot avut musafiri, plus ca am trecut si pe la dentist ca ma cam supara un dintisor, maine dimineata este ultima vizita :D Cred ca o sa ma tina minte stomatologul toata viata lui!!I-am facut un "control" amanuntit in ceea ce priveste sterilizarea, dar e atat de dragut dr-ul incat mi-a explicat cu amanuntitul, chiar mi-a si aratat cum se sterilizeaza si la ce temperaturi, avea 2 aparate de sterilizat, unul cu aburi si unul cu aer uscat, nu stiu exact cum se numeste, dar cel cu aer steriliza la o temp.de 250 grade, iar celalat la 128! ;))))))))))))))) Asa da doctori ;))) Plus ca i-am zis de la inceput ca nici nu ma gandesc sa deschid gura pana nu vad acul pt anestezie! ;))))))) L-am terorizat la propriu, dar el zambea si imi cauta in coarne, chiar nu s-a suparat deloc deloc!! ;)))) Imi spunea:dar chiar asa nu aveti incredere in medicii i.ni?? ;))))))) I-am zis ca nu despre incredere este vorba, ci mai degraba de teama...
Te pupic tare!!
1
18-08-2009, ora 20:09
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
TARE, esti o draguta si cand nu vrei sa fii! Te pupacesc dulce;)
"in medicii i.ni??" ;)))))))))))))))))))))))))))))))))) nu i-ai spus: sunt traumatizata de medicii romani!!!!!!!!!!!!!!!

Cu deosebit de multa placere si deferenta,
N I C K;)
0
19-08-2009, ora 14:10
biulica
Nu este medic/terapeut
biulica
Buna dragilor!!!!!!!!!!!
am reusit sa intru pentru 5 minute sa vad ce mai faceti;
sunt epuizata fizic si psihic din cauza serviciului; ieri am lucrat de la 8.30 pana la 22.30 si azi bineintales ca la 8.30 eram din nou la datorie si lucrez cu cifre mai trebuie sa si gandesc;lucrul la stat devine o adevarata aventura ;sper ca azi o sa plec la timp fetita mea pleaca maine in cantonament si trebuie sa o pregatesc;
jackie am intrat pe vitaking si o sa fac comanda la produsul recomandat de tine dar cand o sa-mi mai iau sulforaphane ca acum mai am pentru o perioada;
in rest sa zic ca sunt bine dar sunt putin dezamagita de ceea ce se intampla in jurul meu;
odata am sa va povestesc si poate o sa va dati si voi cu parerea;

va las ca mai am de lucru!
0
19-08-2009, ora 22:44
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
Hey :) am trecut sa va salut. Cum va mai simtit dragilor?

biulica, ce anume te dezamageste?

jaqui, nu te-am mai zarit de mult..pe unde esti?

Nici pe tine Nick, n-ai mai intrat pe mess :(

Dragilor, ce remediu gasesc si eu pt cearcane?..am mostenit de la mama o frumusete de cearcane..nu sunt vinete, nu sunt mov, nu sunt verzi...dar sunt adanci, se vad asa ca doua "santulete" :))) nu stiu cum sa le numesc..si in zona ochilor acolo..daca intind pielea... am niste puctulete albe, ca niste cosi ff mici. Cum as putea sa le tratez?.aveti idee?

pupici, o seara frumoasa
1
20-08-2009, ora 15:32
Helloooooooooooooooooooooo!

Biulica, fa-ti timp si odihneste-te, nu esti masina! Cand vei considera de cuviinta sa ne povestesti, noi iti vom citi randurile cu placere si te voi si ajuta, macar cu-n sfat;)

Alexxy_a, ai probleme cu somnul sau cu rinichii????
Un remediu foarte rapid pt ameliorarea sau chiar tratarea cearcanelor este compresa cu ceai de albastrele. Faci un decoct din albastrele, il lasi sa se raceasca, apoi il tii la congelator timp de 15 minute si inmoi o discheta cosmetica in ceaiul rece. O tii pe un cearcan (ori folosesti vata hidrofila cu tifon) chiar daca il simti inghetat timp de 30 de minute fara intermitente! Poti sa folosesti si felii de castraveti, sau de cartof, ambele contin foarte mult potasiu care dezumfla cearcanele aparute pe fondul unei odihne insuficiente, la cele datorate rinichilor bolnavi doar se amelioreaza (tratamentul este paleativ in cazul din urma)!

Punctuletele acelea albe sunt comedoane albe inchise, si trec de la sine in cateva saptamani. Daca nu trec inseamna ca porul este prea obstructat de grasime; in acel caz numai dermatologul poate sa intervina prin folosirea unui instrument numit extractor de comedoane! Pup

Va las, sunt foarte obosit si nu am mancat pe ziua de astazi decat 2 amarate de gogosi cu branza dulce!!!
O zi luminata!!!

P.S. Saptamana viitoare plec la manastirea Caraiman, cel mai probabil miercuri (mai aveti timp sa-mi trimiteti msj private cu numele de botez; cei care nu mi-ati trimis)! Numai BIne;)

Mister NICK;)
0
20-08-2009, ora 18:24
gaby_109
Nu este medic/terapeut
gaby_109
Salutare la totzi! Dupa o mica vacanta de cateva zile la Budapesta am revenit in "minunata noastra tara".Nick mi s-a aprins lumina in ochii cand am vazut ca te duci la Manastirea Caraiman.Este o manastire foarte frumosa datorita parintelui GHERONTIE PUIU. Sa ne rugam pentru dansul ca am auzit ca este foarte bolnav si nu stiu daca mai primeste sa ne dea si noua cate o binecuvantare.
Despre mine ce sa zic, am inceput tratamentul cu sulforaphane si eu si sotia 2 pe zi.Nu stiu cate pe zi sa ia sotia ca la rezultatul analizei nu i-a dat cantitatea decat ca este pozitiv.Poate o sa mai repete analiza la alt laborator ca sa stie macar ce doza sa ia.In rest toate si Doamne Ajuta!
0
20-08-2009, ora 19:55
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Salutare tuturor!!
Eu sunt in graba, asa ca am intrat sa va salut si sa va imbratisez cu drag pe toti!!
alexxy_a, nu prea am avut timp sa intru pe net/mess deloc zilele astea, dar de sambata sper sa intru mai des, asa ca inainte!!
Va pupic pe toti!!O seara minunata va doresc!!
1
20-08-2009, ora 21:10
Offffffffff, nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Cum este foarte bolnav???? Offffffffffffffffffff, si eu care vroiam sa vb personal cu dansul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU pot sa cred, Dumnezeu sa-l ajute;)

Gaby_109, inca nu ti-am expediat Gavisconul, inca sunt in cautare de un ambalaj 100% sigur, pt ca produsul este dintr-un "fel de" sticla si mi-e frica sa nu ajunga in loc de 500 de ml.Luni sau marti ti-l expediez sigur!

Jackie, si noi te imbratisam, pup!

Noapte buna tuturor;)

Mister NICK;)
0
21-08-2009, ora 13:07
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
Oh, Nick, nu stiu daca am probleme si cu rinichii..:)))) posibil sa am, nu ma mai mira nimic =))) sunt trasa pe dreapta, in reparatii de cva vreme :)))))))))) de dormit dorm destul...dar haotic...de la 3 dimineata la 12-13 dupa amiaza...stau destul de mult la calculator..si etc :)
Te duci singur la Manastirea Caraiman?

pupici, ne mai auzim..pe mess, pe forum :)
zi faina sa aveti :D
0
21-08-2009, ora 15:09
alex-andra
Nu este medic/terapeut
alex-andra
Va salut si eu cu drag si va supun atentiei un link, e bine sa ne tot reamintim cum sa ne alimentam pentru a nu ne imbolnavi.

Ma doare din nou stomacul, e un semn ca trebuie sa ma reintorc la sulforaphane.
Trebuie sa va intreb, cunoasteti un tratament de succes pentru mastoza fibrochistica?
Weekend placut si sanatos!
1
21-08-2009, ora 20:34
Helloooo!
Astazi am fost indolent, am dormit de la 14 pana mai acum 2 ore, si ce bine a fost :)))))))))))))))))))))))))))))))))
Alexxia, esti de-a mea, si eu dorm la fel de haotic ca si tine...NU, ma duc cu un bun amic la manastirea Caraiman, dar daca situatia o impunea, ma duceam si singur, nu ma deranja;)
Alex-andra, multumim pt link, cu siguranta ne va fi foarte folositor;) In legatura cu tratamentul pt mastoza fibrochistica, unul dintre cele mai bune tratamente fitoterapice este unguentul din marul lupului, dar si Donavitalul care regleaza secretiile ovariene.

Multa sanatate si ne mai auzim. Noapte buna;)

Mister NICK;)
0
22-08-2009, ora 13:16
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
Sa faci multe poze Nick..sa vedem si noi :D
1
22-08-2009, ora 14:10
Am sa fac Alexxy_a!

Ceilalti, ce mai faceti dragilor???

O zi buna si multa liniste/lumina!

Mister NICK;)
0
22-08-2009, ora 16:03
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
Nick, ai 2 minute libere sa intrii putin pe mess?
1
22-08-2009, ora 16:44
Intru intr-un minut! pup...
0
22-08-2009, ora 16:59
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
acum am intrat si eu
0
23-08-2009, ora 00:22
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Interesant colt de barfa publica aici :-) :-) :)
Nick, mai ai rabdare un pic... ca tot eu am dreptate pana la urma !
a) copilasul acela care mananca numai in somn si pe care nu l-a putut vindeca nimeni pana acum (da, cel cu apa insorita) este deja aproape vindecat, pana la 1 simptom au disparut toate! Am vorbit azi cu mama lui... ce zici de asta ?
b) o sa vezi ca o sa fie vindecati si altii (vrei sa te convingi ?)

Cat despre afirmatiile tale de mai sus exagerezi la puterea 3
a) nu am facut tampit pe nimeni. Am spus doar ca cu medicamentele chimice nu se vindeca nimic. :-)
Daca cineva se considera tampit sau face din cuvintele mele o insulta este o alta mancare de peste.

b) nu m-am certat cu nimeni ci numai mi-am argumentat punctul de vedere, asta nu e cearta ci ceva natural si firesc intr-un FORUM ! Singurul care se cearta esti tu :-)
Insa exista un medic care isi jigneste si colegii din acest forum cu acel termen "tampit" la modul direct.
Vrei sa-ti afisez posturile lui care nu sunt numai la adresa mea ?????
Vrei sa-mi arati unde eu am numit tampit pe cineva ???

c) nu l-am jignit deloc pe Dumnezeu pe care Il iubesc si eu poate chiar mai mult decat tine. Este interpretarea ta personala la cele scrise de mine..din enervare...
.Dumnezeu intelege ce am scris si nu are nevoie de aparatori...mai ales cand evident ca tie iti sare capacul foarte usor... nu degeaba ai acele probleme cu sanatatea.

Iar in forum oricum nu o sa mai stau mult, caci am curand lucruri mai importante de facut, voi disparea la fel de repede cum am si aparut... si atunci va ramane voua din nou terenul de joaca pe care va ofticati un pic ca l-ati pierdut...mai ales ca ce spun nu ati mai auzit niciodata pana acum...

Asa ca stati fara grija :-)
0
23-08-2009, ora 12:27
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
;))))))))))))))))))))))))))))))))))))
;))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Vaiii, scarface, cum s-a facut ca ne-ai gasit?!? Era locul nostru secret!! hahaha
Ai citit vad cuvant cu cuvant! :D Ti-a luat mult timp??
Exagerezi ca de obicei, mai ales ca aici nu este un teren de joaca si nici nu ne apartine ca sa avem de ce sa ne ofticam, este loc pt toata lumea, inclusiv pt homeopatia ta!! ;)))) Si nu suntem ofticosi din creatia noastra!!Plus ca nu am pierdut nimic, in afara de timpul oferit certurilor cu tine!
Sa stii ca stam fara grija!! ;)))))))))
;
0
23-08-2009, ora 12:54
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Si totusi, scarface, nu imi spui ce religie esti??Sunt curioasa de felul meu! ;)))))))))))) Poti sa imi spui si in privat daca te deranjeaza, dar nu lasa curiozitatea sa ma doboare!Sunt dispusa sa iti dau si id-ul de mess, doar ca sa imi spui!!
;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Te rog frumos!
1
23-08-2009, ora 18:47
Helloooooooooooooooooooooo!!!

Sa-i rsp lui Scarface in ordine:

a) Bv, bine ca s-a vindecat, l-a vindecat DUMNEZEU, NU tu!
b) Nu, nu am nevoie de convingeri, DUMNEZEU ii vindeca pe toti cand si cum doreste, chiar daca nu sunt vrednici de mila si iubirea Lui, Slava Lui.

a) si b) Da, o fi alt rasol, dar tu nu esti atent nici macar la ce spui...insultele tale sunt tacite dragule...O fi existand, pe planeta aceasta exista in toate cele 3 paturi sociale principale + varietatile lor multe persoane...

c) Cand afirmi : " Nici Dumnezeu nu putea sa-ti dea un astfel de sfat", nu-l jignesti pe Dumnezeu???
Te inseli flagrant de amarnic daca tu crezi asta...este jignire pe fata si un fel de jonctiunejuxtapunere cu Dumnezeu, ceea ce un muritor nu o poate realiza!
Dumnezeu nu are nevoie de aparatori, dar cel care-L iubesc trebuie sa-L apere!
Mantuitorul Iisus Hristos: Cine nu este cu mine, este impotriva mea - Cine se rusineaza de mine/cu mine, ma voi rusina si eu de el in fata Tatalui Meu!...Dumnezeu stie cine si cum Il iubeste, pana una alta eu sunt nebun de legat dupa El, tu sa fii sanatos, ca deocamdata...te comporti cateodata precum un alienat si un maniac!
Si da, ma enerveaza foarte rau nedreptatile.

Si faptul ca INCA NU i-ai rsp lui Jackie la intrebarea: "De ce religie/confesiune esti?"...mi-e frica sa ma gandesc la rsp.

Imi pare rau ca te vei retrage de pe forum, pt ca ai avut momente cand te-ai comportat normal si chiar ai dat sfaturi bune, fara sa beligerezi cu toxinele si fixismul tau, dar...Multa sanatate si toate cele bune! Dumnezeu sa te ajute...

ALEXXY_A, nu am mai putut sta pe mess, am intrat si nu ne-am sincronizat, imi pare rau...
Jackie, tot mai vrei sa ti se rsp la intrebarea pe care i-ai pus-o de cel putin 5 ori? Incercarile tale se sfarsesc in van, lasa-l in pace. Cateodata imi da senzatia ca-i place sa fie rugat, ceea ce pt un "homeopat" nu-i a buna...
Din Septembrie ma apuc de studiat, incep cursurile si am vreo 1000 de pagini de citit. Mi-e un drag de mor, cu atat mai mult cu cat am niste probleme cu memoria, care se joaca cu mine de-a...Doamne ajuta sa ajung sa stiu mai multe, pt ca asa voi putea sa ajut mai multe persoane (inclusiv in sfera fitoterapiei + multe alte terapii complementare recunoscute stiintific)...

Va pup pe toate si va salut pe toti...sunteti niste persoane minunate, toti...inclusiv Scarface care are ce are cu mine si ma considera un prost (ii multumesc nespus, asa poate si sunt; sa fie el destept si pt mine!)...O seara linistita si multa bucurie interioara;)

_
DOAMNE AJUTA!
"Pentru credinciosi nici o dovada nu este necesara"
"Pentru necrediciosi nici o dovada nu este posibila"
Stuart Chase
1
23-08-2009, ora 19:00
ERATA:

"O fi existand, pe planeta aceasta exista in toate cele 3 paturi sociale principale + varietatile lor multe persoane..." - Or fi existand oameni; pe planeta aceasta exista in toate cele 3 paturi sociale principale +varietatile lor multe persoane nihiliste, care chiar si cu dovzi fondate si veritabile nu sunt in stare si nu vor sa recunoasca ceva, negarea fiind principalul lor "prieten"...

"Te inseli flagrant de amarnic daca tu crezi asta...este jignire pe fata si un fel de jonctiunejuxtapunere cu Dumnezeu, ceea ce un muritor nu o poate realiza! " - Te inseli flagrant de amarnic daca crezi asta...este jignire pe fata si un fel de jonctiune/juxtapunere cu Dumnezeu, ceea ce un muritor (pacatos ca toti oamenii) nu o poate realiza never-ever!

Imi cer scuze pt greseli, faceam mai multe "chestii" in acelasi timp! Multumesc pt intelegere;)

_
DOAMNE AJUTA!
"Pentru credinciosi nici o dovada nu este necesara"
"Pentru necrediciosi nici o dovada nu este posibila"
Stuart Chase
1
23-08-2009, ora 19:20
Am uitat sa va informez, dar cu siguanta ati observat ca mi-am schimbat id-ul, pt a evita confuzia cu nickname-ul american feminin NICK (care se citeste nica)...
0
23-08-2009, ora 19:53
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Nick, despre oricine ar putea sa spuna direct sau pe ocolite dl.scarface ca este un "prost", dar nu are nici macar un argument cu care sa o si dovedeasca, cel putin in privinta ta!!El, daca stau bine sa ma gandesc, ne-a facut prosti indirect pe toti!! ;)) Si, da, inca mai sper ca imi va spune sau va vorbi despre religia lui!!Sper sa fie bun si sa-mi satisfaca aceasta mica/mare curiozitate!!
Te imbratisez cu drag!
1
23-08-2009, ora 20:25
Eeeee, asta este, asa inteleg unii sa se exprime si apoi sp ca asa inteleg ceilalti, de parca noi suntem prosti si nu intelegem conceptul organic de psihologie inversa! Te imbratisez si eu cu multa drag, si pe fetita ta minunata...(are niste ochi a la Cleopatra!)

P.S. Gaby, maine iti pun coletul, dar sa stii ca il "izolez" cu niste vata hidrofila pt a diminua riscul de deteriorare a recipientului, ca stii foarte bine ca Posta Romana (de fapt angajatii "dansei")este foarte gentila in privinta transportului...

Noapte buna tuturor si somn usor!

Mister NICK;)
0
23-08-2009, ora 21:37
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Jaq: nu inteleg de ce te intereeaza chiar religia si nu altceva ?
Daca ai intreba de varsta, de profesie, de studii, de culoarea ochilor, daca sunt casatorit sau nu etc. etc.. asa intelege, dar tocmai de RELIGIE ma intrebi ???????
CE ARE DE AFACE RELIGIA CU PERSOANA MEA SAU CU CE SPUN AICI ?
Vrei sa incepi si un razboi religios cumva ? :-) :-)

Nu iti raspund la intrebare in mod intentionat, pt. ca nu este o intrebare nascuta din curiozitate asa cum pretinzi ci din alte motive care nu sunt greu de simtit...

Dar va spun urmatoarele spre linistirea voastra caci vad ca deja se creeaza scenarii noi in imaginatia voastra bogata cu privire la mine:
Pe vremea mea existau numai doua religii in tara: una catolica si una ortodoxa.
Puteti ghici destul de usor ce religie am... desi este absolut perpedincular caci amandoua au aceeasi credinta si acelasi Dzeu si Hristos si aceeasi biblie in afara de cateva obiceiuri diferite introduse de preoti si care nu au deaface nimic cu religia...

Ultimul lucru pe care eu personal l-as intreba pe un roman ar fi "ce religie ai".
Dar asa este femeia, curioasa, ...cum a fost si Eva acum 6000 de ani...
0
24-08-2009, ora 09:51
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Cunosti musulmani sau evrei care cred in Iisus domnule Burebista ?????
0
24-08-2009, ora 12:29
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
;)) scarface, pai daca ma interesa culoarea ochilor sau altceva, aveai sa interpretezi altfel situatia, ca oricum, cu tine cum o dai tot nu iese! ;)))))))))))))))) Sa inteleg ca esti ortodox?Foarte bine, si eu sunt! :D Ma rog...eram, ca mi-am schimbat religia dupa ce m-am casatorit, dar asta nu inseamna ca mi-am schimbat si credinta!!
Eu cunosc musulmani, care nu cred intru totul in Iisus, dar il accepta, este trecut in coran, atat El cat si Maica Domnului, Sf.Maria!!Chiar acum se difuzeaza la tv un film despre Iisus, caruia ei ii spun Massi, adica Mesia!!
Nu se declanseaza niciun razboi religios, pt ca oricum, indiferent de religie, Dumnezeu este unul singur pt.toti!!!Sincera sa fiu, ma gandeam ca esti de alta religie!! :D
0
24-08-2009, ora 14:03
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
Dragilor, de ajuns, sunteti offtopic! :(
1
24-08-2009, ora 16:42
Uffffffffff.batalia de la Termopile! je nu ma mai bag pt ca oricum nu ajung la niciun rezultat;)
Alexxy_a, donT worry, be happy...nu merge link-ul...reposteaza-l!

Mister NICK;)
0
24-08-2009, ora 17:28
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
jaq: exista o diferenta mare intre un musulman care crede in existenta unui om sau profet cu numele Iisus
si ceea ce scrie biblia despre Iisus ca "fiind Fiul lui Dumnzeu", "Mesiah" adica "Mantuitorul" si care spune clar ca Iisus nu a fost un profet.

Daca vrei sa iei analog acest lucru si crestinii cred in fosta existenta a unui profet Mahomed.
Coranul spune cu totul altceva despre Iisus decat Biblia in sine si il vede pe Iisus numai ca un profet, adica un om ca si Mohamed.

Cuvantul "credinta" pomenit de mine mai inainte se refera la adevaratul sens al cuvantului si nu la credinta ca Iisus ar fi existat. Musulmanii nu se inchina la Iisus...asa cum nici un crestin nu se inchina la Mahomed... Este deci o diferenta intre lucrurile la care te referi tu si eu.
Si nu o sa intalnesti un musulman care se roaga la Iisus si il priveste mai mult decat pe un simplu profet cum auf fost si multi altii decat daca intre timp a devenit crestin :-)
Adaugă un comentariu / răspuns
3188 comentarii 1 2 ..... 444546 ..... 106 107 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.