helicobacter pylori

3188 comentarii 1 2 ..... 484950 ..... 106 107 Înainte ›
1
13-09-2009, ora 14:38
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Si inca ceva, pt. mine durerea si suferinta sunt o binecuvantare!

P.S. Multumesc pt. predica de dupa Inaltarea Sf. Cruci, superbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb!
0
13-09-2009, ora 19:07
alinutza_109
Nu este medic/terapeut
alinutza_109
Durerea ne duce spre mantuire asta este clar.Cel ce isi ia crucea in spate si se leapada de sine obtine MANTUIREAVeşnice Dumnezeule, Stăpânul lumii, Părintele neamului omenesc, primeşte această rugăciune ce o fac în numele Fiului tău, Isus Hristos, amintindu-mi dureroasele lui patimi şi moartea de pe cruce. Îţi ofer sfintele lui patimi ca ispăşire pentru păcatele mele, şi mă ajută să trăiesc o viaţă curată până la sfârşit, iar după moarte primeşte sufletul meu acolo, unde nu este întristare, suspinare şi durere, ci bucurie veşnică. Amin
0
14-09-2009, ora 00:16
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Salutare tuturor si bine v-am gasit!
Ce de activitate! :)
Nick, eu fac bine, de joi am tot tinut-o intr-o plimbare ! :D
Despre ce poza este vorba?Eu am vazut-o?
1
14-09-2009, ora 19:53
Helloooooooooooooooooooooooooooooooo!
Jackieeeeeeeeeeee, bine ai revenit! Da, ai vazut-o prima, este cea cu MD ;)
Si eu voi pleca iar la Manastirea Caraiman, nu stiu cat voi sta, dar simt nevoia sa revin acolo si in maxim 2 saptamani ma voi intoarce (sa vad cum fac cu banii, dar chiar daca nu voi avea suficienti, tot ma voi duce - dorm in padure cu ursii si tot ma duc ;)))))))))))))))))))) )!

Alinutza, multumesc mult pt mailuri, le citesc maine cand vin de la Biserica Sf. Anton din Buc.! Toata ziua am fost suparat astazi, NU m-am putut scula din somn de dimineata si am pierdut slujba si implicit sansa de a ma spovedi :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Acum trebuie sa vb cu duhovnicul meu sa vad cand mai are timp!
Multumesc pt. cuvintele frumoase de mai sus;)

Va las, m-ai stau putin si ies de pe forum pt ca am multa treaba care nu tine de cea de pe computernet!

P.S. Din seara aceasta imi voi schimba semnatura de jos, o sa includa altceva cu trimitere la Bunul Dumnezeu, va va placea cu siguranta! Pup/salut pe toti!

----------*

(*modificat de admin)
1
14-09-2009, ora 21:14
Gata, semnatura din partea de jos a oricarui mesaj postat de acum incolo de mine pe aest forum, este:

În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)

------------------------------*

P.S. Va este pe plac?

(*modificat de admin)
1
14-09-2009, ora 21:17
Si cea de-a doua:

Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)

P.S. Plus ca de acum incolo voi scrie cu diacritice pt a nu mai exista confuzii inutile!
0
15-09-2009, ora 12:09
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
Foarte frumos Nick, imi place mult ultima parte "La urma urmei, ce este între tine şi DUMNEZEU...
N-a fost niciodată între tine şi ei, oricum! "..frumos.

Aveam si eu unul..

"Dumnezeu ne iubeste indiferent cum aratam, omul se uita la ceea ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima" (1 Samuel 16:7).
Cand se uita Dumnezeu in inima ta, ce vede acolo?"
0
15-09-2009, ora 23:25
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
Draga Nick, ca tot la tine apelez :)) :D da-mi si mie, te rog, niste sfaturi. Dupa cum spuneam, am fost acum vreo luna la cardiolog, mi-a gasit prolaps de valva mitrala si aritmie extrasistolica, recomandandu-mi Aspacardin (vreo 20 de zile), Vitamax si evitarea eforturilor intense.
Ideea este urmatoare, am luat si Aspacardinul si Vitamaxul, n-am simtit absolut nici o diferenta, inima tot ma inteapa, cateva secunde, dar des, zi de zi. Tot cautand informatii despre prolaps, am vazut ca lista de simptome include si cateva pe care le resimt eu: ameteli, slabiciuni, dispnee.
Ma apuca toate cele cand ma gandesc ca o sa inceapa si facultatea si eu tot nu m-am facut bine..acelasi nod in gat, aceeasi greutate in respiratie, aceeasi greata, nimic rezolvat. Oricat as incerca sa fiu de pozitiva, simt ca numai fac fatza. Mi-e si jena sa le mai spun parintilor ce analize si investigatii as mai vrea sa mai fac..or sa ma creada nebuna de tot... :( Eu le-as face pe toate sa vad ca sunt bune si sa fiu ferm convinsa ca tot ce se intampla e imaginatia mea :(
1
16-09-2009, ora 15:01
Hello!

Alexxi_a, ieri nu am putut să-ţi răspund, m-am simţit toată ziua groaznic de rău, abia am putut să răspund la câteva mesaje urgente!
Diagnosticele pe care "le-ai primit" sunt probabil corecte, însă tratamentul trebuie să fie de durată şi luat zilnic, nu doar 20 de zile pe lună. Ar trebui să-ţi faci o dozare a potasiului şi a magneziului (ambele serice - din sânge), pt. a vedea dacă apartatul de potasiu şi de magneziu din Aspacardin se şi absorb. Sunt cazuri în care persoanele suferă de malabsorbţie şi practic multe dintre minerale se iau pe gură şi sunt eliminate cam în aceeaşi cantitate şi formă, pe anus, deci...dozările le poţi face la orice laborator de analize!
Vitamaxul din punctul meu de vedere este egal cu zero, şi-ţi explic acum de ce. Dacă vei analiza lista de substanţe active, sau mai bine zis, dacă vei analiza toate ingredintele unei capsule, vei constata că la un moment dat sunt precizate şi "nişte" grăsimi vegetale HIDROGENATE (sper că nu au avut lipsă de bun-simţ pt. a nu le treceş eu când am luat rin 2005 Vitamax, erau precizate); aceste grăsimi afectează absorbţia, dar numai la persoanele sensibile, plus că dereglează şi procesul de detoxifiere (ficatul este şi el debusolat din cauza lor) şi au şi alte efecte negative. Probabil te vei întreba : "Dacă sunt aşa de nocive de ce sunt introduse în astfel de produse farmaceutice sau para-farmaceutice?" Simplu: BANII...sunt foarte ieftine şi asigură o conservare eficientă! Pe producători nu-i interesează sănătatea populaţiei, îi interesează conturile din bancă, interes care îi şi determină să activeze în acest domeniu (industria farmaceutică; încasează atât de mulţi bani, încât...)...Ca şi complex vitaminic, îţi recomand Taxofit A-Z 3 faze, este unul dintre cele mai eficiente, şi posedă şi o tehnologie foarte eficace de eliberare a substanţtelor active în sistem chrono retard (eliberare prelungită)...

În concluzie, fă-ţi acele dozări, ia tratamentul cu aspacardin mai mult timp şi înarmeză-te cu multă răbdare pt. că prolapsul si aritmia sunt destul de greu de ameliorat, nici nu mai vorbesc de tratat (se şi tratează, dar în luni de zile, în niciun caz în 20 de zile)...plus, MULTĂ GÂNDIRE POZITIVĂ şi credinţa că te vei face bine!

Post Scriptum - Imaginaţia ta nu-ţi creează aceste simptome/semne/afecţiuni, dar contribuie la exacerbarea lor, cum de altfel aşa face la toţi oamenii, nu eşti tu mai luată în vizor...toţi avem imaginaţie, unii chiar din exces, dar trebuie să ţi-o foloseşti pozitiv...IMAGINAŢIA ESTE ARTA DE A VEDEA LUCRURILE/FAPTELE/OBIECTELE (etc.) INVIZIBILE, DAR CARE CU CREDINŢĂ ŞI PERSUASIVITATE POT DEVENI REALE ŞI TANGIBILE! Te vei face bine...ai încredere!

Te pup şi sper că te-am putut ajuta cu ceva!

Mister NICK;)
0
16-09-2009, ora 16:09
alinutza_109
Nu este medic/terapeut
alinutza_109
Hellooooooooo!Nick bn ai revenit.Stiam ca nu te simti bn.Am simtit asta si chiar i-am spus si lui Gaby.Ai vazut ce ti-am scris pe mail? sau inca nu ai avut timp sa deschizi?Astept si eu un raspuns de la tine cand ai timp.Pupici:-)
1
16-09-2009, ora 16:31
Uffffffffff, da Alinutza, m-am simţit groaznic, dar tot am fost la Biserica Sfântul Anton, pt. ca trebuie sa mă duc 9 marţi consecutive...îmi duc crucea, ce să fac?! Acum verific mailul si-ţi răspund! Pupici :-)

Mister NICK;)
0
16-09-2009, ora 16:39
alinutza_109
Nu este medic/terapeut
alinutza_109
Cand ai timp lasa-mi pe mess un mesaj. Vreau sa te invat si ceva de bn:-))
0
16-09-2009, ora 17:45
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
Mersi mult Nick...nu stiu ce sa mai zic, sunt satula de toate. Azi ma simt asa ametita, nu stiu ce-i cu mine :( sper sa-mi revin. Tu te simti mai bine?
0
16-09-2009, ora 22:00
Dyca
Nu este medic/terapeut
Dyca
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns...ma doare gatul de cam 4 luni de zile si am fost la ORL nu miau gasit nimic, nici in gat nici vreo infectie dentara nu am, dupa care medicul de familie ma trimis sa fac analiza la sange pentru depistarea Helicobacter Pilory si mia iesit slab pozitiv, medicul de familie mia spus sa nu iau nici un tratament ca nu e tare grav, dar eu am si gastrita si ma doare gatul si stomacul putin, nu am dureri foarte mari, dar alt medic mia recomandat o reteta cu omeran, amoxacilina si azilox parca, nu inteleg exact ce scrie in reteta, problema este ca nu stiu ce sa fac, sa iau reteta sau nu, astept raspuns de la dumneavoastra, va multumesc.
2
18-09-2009, ora 17:51
Helloooooooooooo!

Aseară am vb puţin pe mess cu Jackie, draguţă ca de obicei...draguţă cronic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alexxy_a, eu sunt la fel cum sunt şi am fost mereu (mă refer la sănătate)...o zi bunicică, 3-4 nu tocmai bunicele, sp nu spun altfel...dar sunt imun. Vb Maicii Tereza - suferinţa devine dulce cu găndul la Dumnezeu, şi o susţin 100%.

Alinutza, tu eşti o scumpă, nu că n-ai ştii...mulţumesc pentru toate sfaturile şi sper să te ajute ce ţi-am recomandat pe mail...

Doamnă Dyca, pute-i să luaţi tratamentul prescris de medic, este cel clasic abordat de medicina alopată, însă reacţiile adverse sunt la fel de clasice ca şi efectul medicamentelor (adică grave)...
Eu personal vă recomand 3 cps. de sulforaphane/zi (câte una înainte de cele 3 mese principale) + ca şi antiacid, infuzie concentrată din flori de salcâm şi frunze de zmeur, tot înainte de masă ( Infuzia se prepară în felul următor: Se pune la foc într-un vas, de regulă ibric, aproximativ 200-250 de ml de apa (de preferat plată)...se ţine pe foc până la punctul de fierbere, până ajunge să clocotească. Se opreşte focul şi se adaugă în acea apă o lingură de flori de salcâm uscate şi o lingură de frunze de zmeur. Se amestecă timp de un minut şi se pune peste vas un capac. Se şine vasul cu capacul deasupra timp de 15 minute. După, se bea pe stomacul gol (ceaiul să fie călduţ) într-un ritm moderat...după ce aţi consumat acest ceai aşteptaţi 15 minute. După trecerea acestora, luaţi o capsulă de sulforaphane şi mai aşteptaţi încă 15 minute, apoi puteţi mănca (tot acest procediment îl reluaţi înainte de cele 3 mese principale -mic dejun, prânz şi cină) - (nu aveţi voie să mâncaţi mezeluri, usturoi, roşii, ciocolată, ceapă, izmă (mentă), produse de patiserie şi cofetărie, nu aveţi voie să beţi sucuri din comerţ, în niciun caz carbonatate (nici apă minerală)...nu cafea, nu tutun, nu condimente (decât scorţişoară, dacă nu sunteţi alergică la ea)...+ după fiecare masă principală, luaţi câte o lingură de miere de salcâm (dacă aveţi probleme cu glicemia nu luaţi, ca de altfel şi dacă sunteţi alergică la preparate apicole)...

Post Scriptum - Infuziile (ceaiurile) să nu le indulciţi, poate decât cu puţină miere de salcâm, în niciun caz cu zahăr, indiferent dacă este zahăr rafinat, invertit, ecologic din trestie de zahăr sau sfeclă de zahăr, cu melasă etc.Toate cele bune şi însănătoşire grabnică!

Mister NICK;)
1
18-09-2009, ora 17:53
Scuzeţi-mi greşelile, m-am grăbit (până la această oră nu am mâncat decât 2 piersici...mă duc să pap că mă volatilizez de tot... :)))))))))))))))))))))))))))), de aceea m-am grăbit...)...o zi bună tuturor!

Mister NICK;)
0
19-09-2009, ora 12:21
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Salutare tuturor si bun venit Dyca!Nick a fost prompt ca de obicei si ti-a raspuns deja! :)
alinutza_109, imi lasi si mie te rog id-ul tau de mess?
Nick, imi pare rau ca nu am putut sa stau mai mult pe mess, dar ti-am explicat motivul, iar cand Clarei i se pune pata pe ceva, nu o scoti la capat, mai ales cand este vorba despre stomacelul ei! :) La noi ploua de azi dimineata si imi place de numai pot!! ;)
Nick, nu mi-ai trimis pozele cu tine si Daria!! :(
Pupici
0
19-09-2009, ora 13:33
alinutza_109
Nu este medic/terapeut
alinutza_109
Heloooo, tuturor si un wekend cat mai placut.Jaquelinne -*
Nick, luni stau cu emotii pt ca primesc rezultatul la HP.Adica primesc si cantitatea. Ca de avut stiu ca il am:-((.Pupici la totzi

(*modificat de admin)
0
19-09-2009, ora 13:44
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
Hello. Jackie, Nick...v-am dat add de pe nou ID, pe cel vechi n-o sa-l mai folosesc :D Sper sa apucam sa vorbim mai mult pe mess.
Am citit despre Taxofit...cred ca o sa-l incerc..la urma urmei...nu cred ca are efecte adverse :D
Acum, daca poti sa-mi recomanzi ceva pt colonul asta..nu vreau sa ma indop de Debridad, No-Spa si Metrocolpamid, as lua-o altfel. Offff.
Sper totusi sa ne auzim pe mess...sa-mi povestesti niste lucruri despre poze.

pupiciiiiiii
O zi frumoasa!
0
19-09-2009, ora 14:31
alinutza_109
Nu este medic/terapeut
alinutza_109
Rugaciune din predica TP VISARION, in duminica dupa INALTAREA SFINTEI CRUCI
O, prea Milostive si mult Indurate! Cela ce ne-ai aratat calea cea adevarata, vino in ajutorul nostru si, cu Harul Tau, ajuta-ne sa ne lepadam de toate ticalosiile vietii acesteia, sa ne lepadam usor de omul cel vechi al pacatului.Sa ne luam Crucea cea matuitoare, sa ne luam suferintele oricare ne vor veni asupra noastra ca sa Te putem urma blanzi si linistiti, sa putem merge totdeauna dupa Tine, ca sa ne matuim si noi din intunericul lumii acesteia si sa fim fii Tai, in vecii vecilor.AMIN.
0
19-09-2009, ora 19:21
alinutza_109
Nu este medic/terapeut
alinutza_109
Hello , tuturor.Salutari si pupici de la Nick.Maine dupa amiaza o sa intre si el.Va pupa pe totzi si va doreste o seara placuta.A si pt voi de la mine, maine duceti-va la Sf Liturghie.Doamne Ajuta!
0
20-09-2009, ora 00:34
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Nick, am primit pozele!!Sunt minunate!!Defapt personajele sunt minunate!! :) Sunteti niste scumpei!!Si Daria cum statea ea scumpica langa fratiorul ei...superb!!
alexxy_a, tu erai cu id-ul irina??Ca ma si minunasem, cine sa imi dea add! ;)))) Mai ales ca ieri mai mi-a dat o tipa, cred ca era o tipa, add, cu id-ul bianca nu stiu cum...
Somnic pufos!!Pup
1
20-09-2009, ora 18:37
Hello.am dormittttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!
Jackie, nu-i nimic, nu m-am supărat că nu ai mai putut vorbi pe mess, nu aveam de ce...
Alexxy_a, pentru colon îţi recomand Spasmomen (1 comprimat de 3 ori/zi, administrat înainte de masă; este cel mai bun; cu el l-am scăpat pe un prieten bun de crizele unui colon iritabil foarte urâţel...)...am să-ţi dau add când intru...
Jackie, mă bucur că ţi-au plăcut...eu am un fix să fac poze în oglindă, îmi place cum reflectează caracteristicile feţei...
Alinutza, astăzi a fost superb la Sfânta Liturghie, ca de obicei de altfel...mulţumim pentru rugăciune...(am să-ţi trimit şi ţie pozele pe care i le-am trimis lui Jackie!)...

Va pup pe toate...o seară luminoasă cu iubire multă!

Post Scriptum - Îţi ţin pumnii strânşi Alinutza, poate îţi ies analizele în parametrii normali, Doamne Ajută!

Mister NICK;)
0
20-09-2009, ora 20:07
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Bine ai revenit Nick!!Daca ai dormit inseamna ca esti in forma maxima! :D Eu am stat la o barfa cu fetele pe mess, cu alexxy_a spre seara si andora dimineata!Ma bucur ca am prins-o si pe arena!!Imi pare rau ca nu am apucat sa stau mai mult de vorba cu ea, dar a fost bine si atat, ne-am vazut prin web, ne-am trimis poze!S-a vopsit, ii sta super asa!!E o scumpica si jumatate!!Toate sunt de altfel, inclusiv tu! :D Am vb si cu alinutza_109!Se mareste grupul domle! ;)))))))) sau trupa cum ii zice Nick! :D
Va pupic pe toti si va imbratisez cu drag!
0
20-09-2009, ora 22:17
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
:D hey
Nici macar nu am luat tratamentul pe care mi l-a dat medicul de familie..Metrocolpamid, No-Spa si Debridad...
Sa le inlocuiesc cu Spasmomen?
0
20-09-2009, ora 23:15
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
Si inca ceva...Acum mi-a picat fisa.. :)) Tratamentul acela cu Siofor poate sa aiba vreun efect negativ asupra inimii?
offf...toate s-au adunat la mine :(
1
20-09-2009, ora 23:37
;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Jackie, jackie, jackie, youre crazynha (nebunatică)...mă bucur că aţi vorbit. sunteţi de groază voi femeile...noi...mă abţin :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))).am dormit 4 ore!

Alexxy_a, ştiu că nu l-ai început...da, înlocuieşte medicamentele pe care le-ai enumerat cu Spasmomen, este foarte bun! Inlocuieţte cu succes No-spa-ul şi Debridat-ul, Metoclopramidul, nu...în loc de metoclopramid când ai stări de greaţă poţi să-ţi faci ceai de ghimbir sau să miroşi o cantitate mică de ulei esenţial de bergamotă (sau levănţică)...

Cursurile sunt grozave, ieri am vorbit şi despre homeopatie...(m-am gândit la Scarface...), care apropo, este în România, am conversat cu el prin sms (a fost foarte drăguţ şi amabil, dar nu mi-a spus de prima dată că este el, smecheruţ ;)))))))))))))))))))))).vroia să ne întâlnim dar a trebuit să-l refuz pentru că mă simţeam rău, eram zombi de rău...

Offfffffffff, încerc să conving pe cineva că nu va muri...se teme că va muri pentru că i-a cântat cucuveaua şi mama respectivului i-a spus că o vecină este sigură că atunci când îţi cântă cucuveaua moare cineva din familie sau din neam şi acest tânăr crede că o să moară...offfffffff, că tare mult urăsc superstiţiile, sunt aberative total! Să vedem dacă reuşesc să-i scot elucubraţiile astea din cap...

Vă las, dar înainte vă rog să meditaţi la două dintre dictoanele realizate de mine (inspiraţia a fost divină):
- Pentru a-ţi da seama că o "viperă" este veninoasă arată-i puţin venin, reacşia va fi pe măsură!...şi
- Nu tot ce pare "peste", este şi "deasupra"!...

Post Scriptum - Nu mai ţin minte dacă v-am spus exact (în ultima perioadă memoria mi-a cam jucat feste şi "show-ul" nu s-a terminat), dar de mâine într-o săptămână plec la Mânăstirea Caraiman (iar) şi stau 5 zile (de luni până vineri seara - mă întorc vineri seara pentru că sâmbătă la 9.30 trebuie să fiu la cursuri...)...o să-mi lipsiţi, dar voi fi cu gândul alături de voi...!!! (Noroc cu amicul cu care am fost data trecută, el "vine" cu fondurile, eu cu spiritualitatea...)...Good night!

Mister NICK;)
1
20-09-2009, ora 23:42
Alexxy_a, acum ţi-am văzut ultimul mesaj, da, poate să afecteze inima...are foarte multe reacţii adverse...

Citeşte cu atenţie prospectul Sioforului

Toate cele bune;)

Mister NICK;)
0
21-09-2009, ora 12:14
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Buna copii!!
OOO, Nick, se pare ca il vei cunoaste personal pe scarface!!Chiar ieri m-a mirat lipsa lui de pe forum! ;)))))) Abia acum ca ne-ai zis ca este in tara, mi-am dat seama de ce! :D Intalneste-te cu el, apoi sa ne povestesti si noua cu detalii, pt ca de multe ori aparentele inseala, iar noi ne formasem o parere nu foarte buna despre el! :D
Pupici
0
21-09-2009, ora 13:13
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
Cred ca l-am citit de cel putin 10 ori Nick, ma regasesc la afectiuni cardiace..dar nu stiu cat de grava e aritmia sau prolapsul. Mda, am inceput tratamentul cu Siofor, sunt la a 2-a luna...asta fiindca si endocrinologul si ginecologul mi-au spus sa-l iau...ma simt cam moale si ametita in perioada asta..bine ca n'am decat 10 pastile. Poate reusim sa vorbim putin pe mess zilele astea :)

Referitor la dictoane :)) foarte frumos...ma simt ca la ora de romana, cand ne putea sa comentam un citit cu naishpe mii de subintelesuri. Ma voi gandi la ele :))

Uh, iar pleci la Manastire? :D Abia astept noi vesti, noi poze...cine stie...

pupici tuturor
Adaugă un comentariu / răspuns
3188 comentarii 1 2 ..... 484950 ..... 106 107 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.