Help! E normal sa te exciti daca te vede un strain goala?

22-07-2020
crissy2587
Nu este medic/terapeut
crissy2587
Buna. Dintotdeauna mi-a placut sa ma imbrac mai provocator...rochite, fuste, bluze cu decolteu generos, mai omit sa port lenjerie, la plaja imi place sa fac topless sau nud. Pana acum ceva timp am crezut ca imi place sa fac nud pentru a nu ma bronza cu urme, dupa care am constientizat ca ma excita sa ma priveasca cineva goala.Acum cativa ani au venit niste muncitori sa imi anvelopeze blocul si ma schimbam cand erau in dreptul geamului, ma faceam ca nu ii vad, cand bate cineva la usa deschid destul de sumar imbracata, chiar am deschis la comenzi de mancare complet dezbracata, purtand doar niste sandale cu toc. De ceva timp am o fantezie sa fiu undeva complet dezbracata intr-un loc public...bine, nu cred ca voi avea vreodata curajul sa o pun in practica doar daca ar exista un loc cu destul de putini oameni care sa nu poata face poze pentru ca nu vreau sa ajung pe internet sau la politie. Sunt nebuna?
5 comentarii
2
22-07-2020, ora 13:42
360
Nu este medic/terapeut
360
bat shit crazy: "am deschis la comenzi de mancare complet dezbracata, purtand doar niste sandale cu toc"
asta ar intra la categoria Comportamentul flagrant dezorganizat la schizofrenie

citez din dsm: poate manifesta un comportament sexual clar inadecvat (de ex., se masturbează în public)
1
22-07-2020, ora 17:29
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Bună ziua, nu sunteți nebuna ci doar exhibiționistă.
1
23-07-2020, ora 13:33
crissy2587
Nu este medic/terapeut
crissy2587
xtreme07, nu inteleg cum poate fi asa de simplu sa jignesti pe cineva gratuit
0
06-08-2020, ora 18:07
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Nu esti nebuna Crissy insa ai putea sa te intrebi: ce spune despre mine aceasta dorinta? Ce imi lipseste in viata intima?

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
1
13-12-2020, ora 19:31
Marcus Aurelius
Nu este medic/terapeut
Marcus Aurelius
crissy2587, eu deja m-am excitat doar citind ce ai scris tu... :) Nu esti deloc nebuna. Nebun este acela care provoaca suferinta unei alte fiinte, in orice mod, inclusiv lui insusi. Iar cand e vorba de sex, raul este doar atunci cand este abuz, in rest, fiecare e liber sa faca ce vrea. Tu te simti bine, ceilalti nu sufera dupa urma comportamentului tau (din contra), deci nu esti nebuna. Si eu am fantezii din astea... Dar nu sa ma dezbrac eu, ci sa merg cu iubita prin locuri publice si sa-i fac cate o poza in timp ce isi dezgoleste zonele intime pentru un moment cand nu se uita nimeni. :) Sint doar fantezii... dar nu sint din acelea distructive. Si chiar nu imi pasa ce imi lipseste in viata mea de au aparut aceste fantezii. Psihicul omului e atat de complicat incat nu cred ca am sa-l inteleg vreodata. Mai ales cand sint si traume...
La tine e ceva mai mult, ca tu vrei sa te vada strainii dezbracata... Aici ar putea fi si risc de viol. Asa ca ai grija.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Excitatia sexuala
  • Lipsa excitației - de ce nu mă excit?
  •