help! Muci intre nas si gat
am 19 ani sun fata de mai bine de doua luni incerc sa lamuresc problema mea.am fost foarte racita timp de o saptamana cu febra si toate cele dar nu tuseam.in timpul racelii am eliminat of legma foarte groasa cu putine firiicele de sange nu stiu exact ce erau alea ma rog
BUBA ESTE CA ACUM DUPA RACEALA aia veche mi-a ramas MUCI EFECTIV MUCI intre nas si gat care trebuie sa ii elimin de fiecare data cand se aduna acolo de ce nu stiu.
am tot cerut raspunsuri -*
vreau un raspuns corect nu cred ca este asa greu sa spuneti ce este!
(*modificat de admin)
BUBA ESTE CA ACUM DUPA RACEALA aia veche mi-a ramas MUCI EFECTIV MUCI intre nas si gat care trebuie sa ii elimin de fiecare data cand se aduna acolo de ce nu stiu.
am tot cerut raspunsuri -*
vreau un raspuns corect nu cred ca este asa greu sa spuneti ce este!
(*modificat de admin)
1 comentarii
Draga mea in primul rand invata sa te exprimi, modul tau de a te exprima este de-a dreptul revoltator pentru o persoana de varsta ta.
Cat despre MUCOZITATILE problematice, te sfatuiesc sa iei cate o lingurita de miere dimineata pe stomacul gol, si sa bei sirop de muguri de brad ( il gasesti la plafar) - o lingura intr-un pahar de apa, totul timp de 2 saptamani, si vei vedea ca acele MUCOZITATI vor disparea.
Cat despre MUCOZITATILE problematice, te sfatuiesc sa iei cate o lingurita de miere dimineata pe stomacul gol, si sa bei sirop de muguri de brad ( il gasesti la plafar) - o lingura intr-un pahar de apa, totul timp de 2 saptamani, si vei vedea ca acele MUCOZITATI vor disparea.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Hipersalivatie
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?