hemangiom in gat
Pentru domnul doctor Flueraru Valeriu
Bună seara!
Anul trecut am observat in spatele amigdalei stângi o bucata de carne de culoare vinetie, cu mai multe protuberanţe, de marimea unei unghii. Am fost la medicul ORL şi acesta mi a spus ca e un hemangiom, sa nu-mi fac griji că nu trebuie operat si sa ma prezint din nou la control dacă observ ca îşi schimbă forma sau dacă mai creşte.
Nu am observat vreo schimbare in forma sau mărimea acestuia dar imi fac griji sa nu fie altceva si poate pierd timp preţios.
Dumneavoastră ce mă sfătuiţi?
Vă mulţumesc!
Bună seara!
Anul trecut am observat in spatele amigdalei stângi o bucata de carne de culoare vinetie, cu mai multe protuberanţe, de marimea unei unghii. Am fost la medicul ORL şi acesta mi a spus ca e un hemangiom, sa nu-mi fac griji că nu trebuie operat si sa ma prezint din nou la control dacă observ ca îşi schimbă forma sau dacă mai creşte.
Nu am observat vreo schimbare in forma sau mărimea acestuia dar imi fac griji sa nu fie altceva si poate pierd timp preţios.
Dumneavoastră ce mă sfătuiţi?
Vă mulţumesc!
2 comentarii
1 intradevar se poate astepta si urmari evolutia
2 se poate merge in clinica ORL.. de scos acea formatiune si de facut analiza anatomopatologica
2 se poate merge in clinica ORL.. de scos acea formatiune si de facut analiza anatomopatologica
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6probleme in gat
- 4Ma doare NUMAI in partea dreapta a gatului cand inghit
- 648tuse seaca si ceva in gat
- 6dureri de gat...foarte mari
- 20streptococul auriu in gat
- 8probleme gat
- 7roseata si inflamatie in gat
- 9Bubite mici cu lichid
- 7Amigdalita in urma cu 2 ani, de atunci numai probleme cu gatul
- 7Durere gat!
- 6flegma in gat, dureri musculare, respiratie greoaie
- 3AM SECRETII CU PUROI DE 6 LUINI IN GAT.
- 5Problema grava cu gatul
- 6nas infundat si mucus in gat foarte gros care cateodata ma sufoca
- 1Probleme cu gatul
- 1probleme la gat
- 3Sensibilitate gat
Mai multe informații despre: gatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: