hemangiom in gat

Pentru domnul doctor Flueraru Valeriu
Bună seara!
Anul trecut am observat in spatele amigdalei stângi o bucata de carne de culoare vinetie, cu mai multe protuberanţe, de marimea unei unghii. Am fost la medicul ORL şi acesta mi a spus ca e un hemangiom, sa nu-mi fac griji că nu trebuie operat si sa ma prezint din nou la control dacă observ ca îşi schimbă forma sau dacă mai creşte.
Nu am observat vreo schimbare in forma sau mărimea acestuia dar imi fac griji sa nu fie altceva si poate pierd timp preţios.
Dumneavoastră ce mă sfătuiţi?
Vă mulţumesc!
Bună seara!
Anul trecut am observat in spatele amigdalei stângi o bucata de carne de culoare vinetie, cu mai multe protuberanţe, de marimea unei unghii. Am fost la medicul ORL şi acesta mi a spus ca e un hemangiom, sa nu-mi fac griji că nu trebuie operat si sa ma prezint din nou la control dacă observ ca îşi schimbă forma sau dacă mai creşte.
Nu am observat vreo schimbare in forma sau mărimea acestuia dar imi fac griji sa nu fie altceva si poate pierd timp preţios.
Dumneavoastră ce mă sfătuiţi?
Vă mulţumesc!
2 comentarii

1 intradevar se poate astepta si urmari evolutia
2 se poate merge in clinica ORL.. de scos acea formatiune si de facut analiza anatomopatologica
2 se poate merge in clinica ORL.. de scos acea formatiune si de facut analiza anatomopatologica

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6probleme in gat
- 4mucozitati in gat
- 2Gatul, mereu cu probleme
- 4Ce ma sfatuiti...
- 45Mi se inflameaza gatul, desi ma feresc de frig si nu beau lichide reci
- 168despre flegma
- 50senzatie de corp strain in gat
- 5Infectie gat de cateva saptamani
- 140infectie in gat
- 47amigdalita pultacee
- 3Cancer in gat