Hemartroza traumatica genunchi stang
Am fost lovit de 2 ori in acelasi loc la genunchi (luni si marti) si mi s-a umflat.Nu mi-am dat seama ca ar putea fi ceva grav si am mai mers cu el 2-3 zile.Vazand ca nu isi mai revine am fost la spital unde am fost diagnosticat cu "Hemartroza traumatica genunchi stang".Mi s-a facut punctie evacuatorie si mi s-a pus o atela ghipsata cruropedioasa(dupa cum scrie pe fisa de externare).Am avut cateva probleme cu aceasta atela.La spital cu o zi inainte de externare mi s-a crapat atela la glezna sau laba piciorului(nu stiu sigur nici eu) dar mi s-a mai pus una de rezistenta de vreo 15 cm cred care sa "sudeze" la loc atela.Am fost externat iar acum mi s-a crapat atela sub genunchi cred (se indoaie putin de tot genunchiul cand ma ridic din pat).Vreau sa stiu daca se poate agrava si sa reapara lichidul acela la genunchi din cauza asta.Cand ma ridic din pat nu calc de loc pe picior. cand mai stau putin pe scaun sa ma dezmortesc il mai sprijin in calcai(acolo unde e intarita atela.. nu cred ca se rupe). E bine ce fac? nu vreau sa se agraveze. Ce s-ar putea intampla daca se agraveaza?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Interpretare Radiografie si CT Glezna Stanga cu concluzie Fractura Trimaleolara
- 0Clavicula - Disjunctie acromo-claviculara, fractura distala 1/3
- 3Chist sinovial in talpa
- 0Proteza genunchi
- 1Fractura Calcaneu
- 2Formatiune osoasa care ma deranjeaza la mers, pe laterala externa la laba picior
- 2Scoaterea materialului de osteosinteza- fractura de platou Schatzker VI
- 1Fractura ischio pubiana cu deplasare
- 1Rog părere la aceasta radiografie după operație
- 3Fractura humerus