Hemoleucograma

08-08-2011
daniel2qool
Nu este medic/terapeut
daniel2qool
Buna ziua,

Tocmai am facut niste analize si multe rezultate sunt in afara intervalului - e ceva ce ar putea pune probleme serioase?



Hemoleucograma
Test Rezultat Rez. optim
RBC 5.61 4.5 - 5.5 *10^6/mm3
HGB 15.9 13.0 - 17.0 g/dl
HCT 48.3 40 - 50 %
MCV 86.1 80 - 96 fL
MCH 28.3 28 - 34 pg
MCHC 32.9 32 - 36 g/dl
RDW 13.1 11.5 - 14.5 %
PLT 268 150 - 450 *10^3/mm3
PDW 13.5 12.0 - 16.5 %
PCT 0.29 0.16-0.48%
MPV 10.8 7.4 - 10.4 fL
WBC 6.29 4.8 - 11.0 *10^3/mm3
GR
NE 2.64 2.54 - 7.48 *10^3/mm3
EO 0.11 0.09 - 0.88 *10^3/mm3
BA 0.03 0.0 - 0.2 *10^3/mm3
LY 2.88 1.20 - 4.95 *10^3/mm3
MO 0.63 0.09 - 0.88 *10^3/mm3
GR %
NE % 42.0 53 - 68 %
EO % 1.7 2 - 4 %
BA % 0.5 0.0 - 2.0 %
LY % 45.8 25 - 45 %
MO % 10.0 2 - 8 %
Biochimie
Test Rezultat Interval de referinta Metoda
Proteine totale 7.72 6.4 -8.3g/dl Chimie umeda
Glucoza serica 89 60 - 105 mg/dL Chimie umeda
Colesterol total 181 convenabil: 200 mg/dl
atentie: 200-240 mg/dl
risc: 240 mg/dl Chimie umeda
HDL Colesterol 33 35 mg/dl Chimie umeda
LDL 129 convenabil: 130 mg/dl
atentie: 140-159 mg/dl
risc: 160 mg/dl Chimie umeda
Trigliceride 93 convenabil: 150 mg/dl
atentie: 150-199 mg/dl
risc: 200-499 mg/dl
risc crescut: 500 mg/dl Chimie umeda
TGP 12 55 U/L Chimie umeda
TGO 15 34 U/L Chimie umeda
Gama GT 10 64U/L Chimie umeda
Fosfataza alcalina 43 40 - 150 U/L Chimie umeda
Bilirubina totala 0.79 1.20 mg/dl Chimie umeda
Bilirubina directa 0.27 0.50 mg/dl Chimie umeda
Acid uric 3.9 7.2 mg/dl Chimie umeda
Creatinina serica 0.98 1.30 mg/dl Chimie umeda
Uree serica 26 45 mg/dl Chimie umeda
Calciu seric total 10.21 8.4 - 10.2 mg/dl Chimie umeda
Calciu ionic 4.28 3.8 - 4.8 mg/dl Chimie umeda
Fosfor seric 4.2 2.3 - 4.7 mg/dl Chimie umeda
Sodiu seric 137 136- 145 mmol/L ISE
Potasiu seric 4.3 3.5 - 5.1 mmol/L ISE
ASLO cantitativ 50.0 200 UI/ml Chimie umeda
CRP cantitativ 0.56 5 mg/L Chimie umeda
Coagulare
Test Timp(s) % INR MG/DL Timp(s) % INR MG/DL Metoda
APTT 23.70 25.4 - 36.9 s Coagulometric
PT 11.30 105.51 0.97 9.5 - 14.5 s 72-144 % 0.81-1.20 Coagulometric
Fibrinogen 235.39 200-450 Spectrofotometrie
Electroforez•
Test Rezultat Rez. optim
Albumina 70.0 59 - 69.5 %
Alpha1 1.7 1.4 - 2.9 %
Alpha2 7.9 7 - 11 %
Beta 8.4 8 - 13 %
Gama 12.0 10 - 17.5 %
Raport AG 2.33 1
Hematologie
Test Rezultat Interval de referinta Metoda
VSH 1 mm/1h
4 mm/2h 15 mm/1h
Numaratoare de reticulocite 0.81% 0.5 - 2 % Microscopie
Markeri Endocrini
Test Rezultat Interval de referinta Metoda
Free T4 1.25 0.70 - 1.48 ng/dl CMIA
TSH 1.0671 0.35 - 4.94 microUI/ml CMIA
2 comentarii
0
08-08-2011, ora 18:18
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Dupa parerea mea. nu...rezultatele sunt bune.
0
08-08-2011, ora 20:20
daniel2qool
Nu este medic/terapeut
daniel2qool
va multumesc pt raspuns, valoarea care ma ingrijoreaza este NE % 42.0 53 - 68 %, nu stiu ce reprezinta dar am vazut ca este mult in afara valorilor normale
Adaugă un comentariu / răspuns

23-11-2021, ora 13:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medic Chat
Interpretare analize medicale online
Rapid    Confidențial    Anonim
Cu Medic Chat ai peste 200 doctori din 40 specialități medicale.
Vezi doctori disponibili
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Hemoleucograma - informații pacient
  •  
     
     
    Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
    Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.