Hemoragii postoperatorii deviatie de sept

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o problema, am fost operata de deviatie de sept acum o luna, totul a decurs normal pana acum, problema este ca am hemoragii nazale la diferente de cateva ore, am fost la medicul care ma operat, dar a zis ca este normal, acum pica 'cojile' formate dupa operatie. Mentionez ca dupa operatie am luat tratament cu apa de mare, pinosol, vit. A, ser fiziologic si niste pastilute hemostatice. Intrebarea mea este daca hemoragiile astea sunt normale si ce trebuie sa fac!!!!!! Multumesc!
Va rog sa ma ajutati cu o problema, am fost operata de deviatie de sept acum o luna, totul a decurs normal pana acum, problema este ca am hemoragii nazale la diferente de cateva ore, am fost la medicul care ma operat, dar a zis ca este normal, acum pica 'cojile' formate dupa operatie. Mentionez ca dupa operatie am luat tratament cu apa de mare, pinosol, vit. A, ser fiziologic si niste pastilute hemostatice. Intrebarea mea este daca hemoragiile astea sunt normale si ce trebuie sa fac!!!!!! Multumesc!
2 comentarii

nu sunt normale
nu mai folositi apa de mare
faceti spalaturi nazale cu ceai cald de musetel
dupa care puneti vit A uleioasa cate 4 pic din 4 in 4 ore
folositi Tarosin 2 la 8 ore pna nu se vindeca mucoasa
nu mai folositi apa de mare
faceti spalaturi nazale cu ceai cald de musetel
dupa care puneti vit A uleioasa cate 4 pic din 4 in 4 ore
folositi Tarosin 2 la 8 ore pna nu se vindeca mucoasa

Pana la urma sa dovedit a fi o artera, ce si-a facut de cap..sa ajuns pana la transfuzii de sange. Asa ca mare atentie cu operatiile de deviatie de sept, in cazul meu sa dovedit a nu fi atat de simpla si usoara. Sanatate ca-i mai buna decat toate!!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.
- 2Eczema/ Dermatita urechi
- 3Ameteli dupa o viroza
- 2Alergie sau altceva?
- 0Rau extrem de masina/Problema la urechea interna??
- 1Acufene/Tinitus
- 2Ulcerație si sangerare amigdala dreapta