hernie disc
Am 38 de ani, am fost diagnosticata cu o hernie de disc a vertebrelor L4, L5 la limita operabila. Nu am avut decat o data durere acuta pe picior, dar durere de spate continua pe care o tin in frau cu calmante. Mi-a fost indicata ca interventie neuroplastia la Bucuresti, Cluj sau Viena. Am fost incantata ca exista asa ceva, dar citind pe forum diverse pareri, m-a cuprins teama, vazand ca nu le-a prea reusit aceasta interventie. Dvs ce mi-ati recomanda/ ce riscuri sunt sau de ce nu reuseste tot timpul acesta interventie, de ce depinde? Si inca o intrebare, , , de cateva saptamani, mi-a urcat durerea si la ceafa, imi intepeneste gatul ba pe o parte, ba pe alta, ma dor umerii bratelor, mai alles dreptul...cand las capul pe spate ma doare tare pana in cap.sa fie de la herina lombara, sau am asa ceva si sus ?
1 comentarii
Buna ziua!
Mai puteti consulta inca un neurochirurg. In principiu, in absenta tulburarilor neurologice de tip radicular (paralizii, pareze, parestezii), nu exista o indicatie chirurgicala.
Tratamentul conservator presupune o kineto-terapie specifica (gimnastica medicala), existand programe specializate.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Mai puteti consulta inca un neurochirurg. In principiu, in absenta tulburarilor neurologice de tip radicular (paralizii, pareze, parestezii), nu exista o indicatie chirurgicala.
Tratamentul conservator presupune o kineto-terapie specifica (gimnastica medicala), existand programe specializate.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Interpretare Radiografie si CT Glezna Stanga cu concluzie Fractura Trimaleolara
- 0Clavicula - Disjunctie acromo-claviculara, fractura distala 1/3
- 3Chist sinovial in talpa
- 0Proteza genunchi
- 1Fractura Calcaneu
- 2Formatiune osoasa care ma deranjeaza la mers, pe laterala externa la laba picior
- 2Scoaterea materialului de osteosinteza- fractura de platou Schatzker VI
- 1Fractura ischio pubiana cu deplasare
- 1Rog părere la aceasta radiografie după operație
- 3Fractura humerus