Hernei hiatala axiala, reflux gastric si biliar!

04-06-2021
KlauJessy
Nu este medic/terapeut
KlauJessy
Buna ziua. Sunt Claudia 37 ani. Am foarte mult reflux biliar dar si reflux gastric. Cel gastric il controlez cat de cat cu lansoprazol sufar de acid gastric de 14 ani si urmez acest trarament dar de 4 ani de cand am fost intervenita colecistectomie laparoscopica am si foarte mult acid biliar. In ultimele luni ma simt mai rau dureri mari de stomac, amara in gura si orice are gust amar, balonari, greata. Acum 5 zile mi s-a realizat o endoscopie. Diagnostic: hernie hiatala axiala de 3cm (gastropatie herniara), cardio incompetent, reflux biliar important pana in esofag, prolaps de pliuri gastrice canf am greturi. Mentionez ca in timpul probei fara anestezie am vomitat incontinuu numai amar. Mi-a recomandat operatia dar astept si un consult cu medicul digestiv. Am inteles ca operatia nu ajuta in cazul refluxului biliar doar gastric si dupa operatie nu mai poti vomita si poti avea aceleasi simptome.
In asteptarea programarii cu doctoeul digestiv doctorul de familie mi-a prescris levosulpirida 25mg luata 20 minute inainte de fiecare masa. Citind prospectul am vazut ca este un drog si da dependienta. Are multe efecte secundare si poate da alergie eu sunt un pacient cu un vast istorial de alergii? Mi s-au prescris in mai multe ocazii antidepresive pentru anxietatea de care sufar si nu tolerez niciunul r3simt foqrte multe efecte secundare extrapiramidale si mi se accentueaza starea de anxietate. Il pot lua daca urmez tratament cu lansoprazol 30mg dimineata, cinarizina 25mg de 3 ori pe zi si lorazepam 1mg iau cate jumatate de 3 ori pe zi? Nu se accentueaza efectele antihistaminicelor si anxioliticului, nu interaccioneaza? Cat de eficient este in cazul refluxului biliar? Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: