herpes genital si sarcina

36 comentarii 1 2
0
19-02-2011, ora 20:49
claudiamm
Nu este medic/terapeut
claudiamm
buna seara ma puteti ajuta si pe mine cu interpreatarea unor rezultate?am facut pt herpes 1+2 igm ul care a iesit0, 9echivoc si la igg 0, 88..ce sa cred?accum 2 saptamani am avut niste basicute dar nu cu lichid si nici nu s au spart si nici nu s-a format vreo cruusta..cam 5 doctori cred mi au spus ca nu este herpes si ca s-ar putea sa fie o ulceratie datorata secretiei din cauza candidei..am facut toate analizele posibile si nu mi a iesit decat o candida...am folosit doar creme lomexin pt zona aceea..problema e ca ce mi a ramas este doar o fisura de la un contact care se vindeca dar si o mancarime in zona anusului..nu mai inteleg nimic.multumesc
0
11-09-2012, ora 16:00
mihaelaandreea
Nu este medic/terapeut
mihaelaandreea
Buna seara!Tocmai ce am fost diagnosticaca de medicul ginecolog cu herpes genital...dupa un contact cu sotul meu acum o sapt (joia trecuta) duminica trecuta mi-a apaut o senzatie de arsura jos, iar lunea trecuta a inceput sa ma usture f tare si sa am o secretie apoasa albicioasa...am crezut k e candia si am bagat un ovul lomexin, iar marti am luat fluconazol 1 pastila si intre timp m-am uns cu crema lomexin de luni pana miercuri dimineata ultima data knd m-am uns.am facut bai de sezut cu musetel, dar usturimea a continuat si mai tare, deci nu e candida, iar joi dimineata mi-au aparut niste bubite mici pe care eu le vedeam cu un lichid inauntru, aceste basicute erau intre labiile mici si mari si la intrare in vagin...usturimile sunt cumplite, ma ustura si knd urinez... vineri in sf m-a primit dr gine..a vazut leziunile chiar asa s-a exprimat si a zis k e herpes..mi-a dat crema aciclovir de 2 ori pe zi, crema vaginala Macmiror complec 1 data pe zi si pastile isoprinosine 2 cp/3 zi mentionez k eu iau si zinnat 1 cp la 12 ore ptr o amigdala umflata si plina de puroi si nurofen forte 2 cp/zi.
As dori sa stiu daca este nevoie si de pastile aciclovir nu doar de crema?astazi este a 4 zi de cand ma dau doar cu crema aciclovir si ma simt mult mai bine, dar urmele k sa zik asa de la bubite inca le mai am si inca mai am o usoara usturime..si ce tratament ar trebui sa urmeze sotul meu, ptr k el nu are nici un simptom?si ce igiena intima trebuie sa am eu ?Multumesc
0
03-12-2012, ora 15:14
TheDuchess
Nu este medic/terapeut
TheDuchess
Buna ziua !
Similara cu problema d-nei mihaelaandreea patesc si eu, doar ca bubitele, cateva la numar, nu au lichid in interior, ci, pur si simplu, sunt precum cosurile - mari, rosii, dure la atingere. De asemenea, am usturime cand urinez si senzatie de mancarime.
Mentionez ca acestea nu au o grupare anume, ci sunt imprastiate haotic, asezate inspre anus, undeva in apropierea zonei corpului perineal. Pe preput sunt doua bubite mici, dureroase, ce arata precum niste leziuni.

Cu privire la igiena intima, ma spal zilnic cu apa calda si gel intim de la farmacie. Am facut spalare cu musetel astazi.

Va multumesc anticipat !.
0
25-02-2013, ora 23:56
Olivii
Nu este medic/terapeut
Olivii
Hmmm.nasol si eu sufar de aceasta boala.am reusit 1 an si vreo 2 luni sa o tin la distanta sa nu imi mai apara...cum am reusit am sa va spun si voua...am luat tratament aciclovir +vit C 300mg+vitamina...pe urma am renuntat la aciclovir si am continuat sa iau zilnic vta C + 1 caps vitamina...timp de un an nu am mai av probleme...doar ca pe urma mi-a aparut din nou...si acum iau pastile ca nebuna aciclovir +vit C 1000 mg+1caps lizina de vreo 3 ori pe zi +cat's claw sau alte imunostimulente ce am mai gasit...nu imi mai apre cum imi aparea doar ca nu mi-a mai trecut acum prezint usturimi cand intre labii cand in interiorul labiilor mici si aceste usturimi nu ma mai lasa si am ca un fel de taieturi mici...probabil mi-e imunitatea f scazuta...nu am reusit sa aj inca la un doctor dar asta e in plan dupa ce fac rost de bani..pentru cei care vreti incercati cum am zis eu dar nu garantez ca da rezultate...voi cum v-ati mai tratat...a gasit cineva ceva macar o perioada sa nu mai aiba nimic?????mi-ar fi de ajutor pt ca incet incet disperarea mea se face tot mai mare...a mers cineva la un medic homeopat??
0
25-02-2013, ora 23:57
Olivii
Nu este medic/terapeut
Olivii
paote ma puteti ajuta cu un sfat ceva :(
0
15-07-2014, ora 14:25
Printesa12
Nu este medic/terapeut
Printesa12
Olivii pt intarirea imunitatii sunt f.bune polivitaminele Vitacor Plus. Mie mi-au ajutat excelent, sunt deja 2 ani de cand nu am mai avut nici un puseu de herpes, daca nu as sti ca e incurabil :( as zice chiar ca m-am vindecat. As vrea insa sa intreb fiindca nu sunt lamurita, daca am herpes simplex 2 (genital) pot face si leziuni la gura? stiu ca acelea sunt date de herpes simplex 1 care e o tulpina diferita si din ce mi-au spus doctorii nu e musai sa ai ambele tulpini, poti avea doar una. In plus nu am avut niciodata leziuni la gura. Se transmite prin sarut? Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns
36 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vaccinarea în timpul sarcinii
  • Sarcina după 35 de ani
  • Poziții de somn în sarcină
  • Sarcina și toxoplasmoza
  • Sarcina și răceala
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Sarcina si fericirea
  • Herpesul genital în sarcină
  • Ar putea exista o legătură între constipație și infecțiile herpetice?
  •