Hiperemia la nivelul faringelui

Buna seara.
Acum citeva zile am racit si mergind la medic am fost diagnosticata cu laringita si inceput de bronsita, si mi s-a prescris antibiotic AZITROMICINA, ASIBROX, SI FLAVAMED.
La 3 zile dupa ce m-am imbolnavit eu s-a imbolnavit si baiatul meu de 5 ani a facut febra 38.
Medicul l-a diagnosticat cu hiperemie grava la nivelul faringelui, si o tuse uscata suparatoare( dar la plamini nu se aude nimic).
Tratamentul pentru baiat este; CEFUROXIM 125mg de 2 ori/zi; ASIST cite 5 ml de 2 ori/zi; VIUSID cite 1/2 pachetel de 2 ori/zi, Si picaturi compuse cu FLOXADEX si NAFTIZINA.
Pe mine insa ma framinta o intrebare si anume faptul ca Cefuroxim el a primit deja de 2 ori cind a avut rinosinusita acuma insa as putea sa ma limitez la AMOXICILINA sau totusi sa nu risc sa-i dau Cefuroxim ca sa nu complic situatia mai tare si sa faca bronsita?
Si inca pentru git ce as putea sa-i dau pentru ca sa-i treaca hiperemia?
Acum citeva zile am racit si mergind la medic am fost diagnosticata cu laringita si inceput de bronsita, si mi s-a prescris antibiotic AZITROMICINA, ASIBROX, SI FLAVAMED.
La 3 zile dupa ce m-am imbolnavit eu s-a imbolnavit si baiatul meu de 5 ani a facut febra 38.
Medicul l-a diagnosticat cu hiperemie grava la nivelul faringelui, si o tuse uscata suparatoare( dar la plamini nu se aude nimic).
Tratamentul pentru baiat este; CEFUROXIM 125mg de 2 ori/zi; ASIST cite 5 ml de 2 ori/zi; VIUSID cite 1/2 pachetel de 2 ori/zi, Si picaturi compuse cu FLOXADEX si NAFTIZINA.
Pe mine insa ma framinta o intrebare si anume faptul ca Cefuroxim el a primit deja de 2 ori cind a avut rinosinusita acuma insa as putea sa ma limitez la AMOXICILINA sau totusi sa nu risc sa-i dau Cefuroxim ca sa nu complic situatia mai tare si sa faca bronsita?
Si inca pentru git ce as putea sa-i dau pentru ca sa-i treaca hiperemia?
2 comentarii

hiperemia poate fidoar virala...si se trateaza fara antibiotic, cubantitermice, antiinflamatoare, inhalatiii, aerosoli, gargara, spreiuri pentru faringe
regim alimentar fara acru, citrice...s.a alimente care irita mucoasa
regim alimentar fara acru, citrice...s.a alimente care irita mucoasa

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.
- 2Eczema/ Dermatita urechi
- 3Ameteli dupa o viroza
- 2Alergie sau altceva?
- 0Rau extrem de masina/Problema la urechea interna??
- 1Acufene/Tinitus
- 2Ulcerație si sangerare amigdala dreapta
Mai multe informații despre: hiperemia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: