hiperplazia amigdaliana
Buna seara!
Copilul meu are amigadalitele marite, analizale(hemoleucograma, aslo)facute acum 2 luni erau bune. Medicul Orl ne-a dat tonsilotren 2 pastile pe zi timp de 2 luni. Acum a racit si amigadalele sunt si mai mari. E suficient ca tratament si investigatii doar atat? Mentionez ca analizele la sange le-am facut din proprie initiativa nu la recomandarea unui medic.
Copilul meu are amigadalitele marite, analizale(hemoleucograma, aslo)facute acum 2 luni erau bune. Medicul Orl ne-a dat tonsilotren 2 pastile pe zi timp de 2 luni. Acum a racit si amigadalele sunt si mai mari. E suficient ca tratament si investigatii doar atat? Mentionez ca analizele la sange le-am facut din proprie initiativa nu la recomandarea unui medic.
1 comentarii
daca doriti sa faceti investigatii
faceti la Gastrologie
numai copii cu reflux gastro esofagian si cu alimentatie incorecta au amigdalele si faringele mereu iritat si inflamat..din cazua refluxului gastro-esofagian
faceti la Gastrologie
numai copii cu reflux gastro esofagian si cu alimentatie incorecta au amigdalele si faringele mereu iritat si inflamat..din cazua refluxului gastro-esofagian
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4a facut din nou puroi pe amigdale..
- 4punct pe amigdala
- 6copil cu puroi pe amigdale fara alte probleme
- 5Amigdalita pultacee repetata - tratament prescris OK?
- 9amigdale cu puroi
- 13Amigdale umflate
- 5probblema cu amigdalele
- 3faringoamigdalita acuta copii
- 3Amigdala dreapta umflata, faringe rosu
- 4Amigdalele pot fi cancerigene?
- 3Intrebare urgenta! usturime groaznica in gat
- 3Puroi pe amigdale luna de luna
- 3Amigdale extrem de dureroase...
- 6problema ORL- amigdalita cronica pentru Dr. Flueraru Valeriu
- 0amigdala rosie si umflata
- 0Amigdala stanga umflata si cu pete albe