hiperplazia amigdaliana
Buna seara!
Copilul meu are amigadalitele marite, analizale(hemoleucograma, aslo)facute acum 2 luni erau bune. Medicul Orl ne-a dat tonsilotren 2 pastile pe zi timp de 2 luni. Acum a racit si amigadalele sunt si mai mari. E suficient ca tratament si investigatii doar atat? Mentionez ca analizele la sange le-am facut din proprie initiativa nu la recomandarea unui medic.
Copilul meu are amigadalitele marite, analizale(hemoleucograma, aslo)facute acum 2 luni erau bune. Medicul Orl ne-a dat tonsilotren 2 pastile pe zi timp de 2 luni. Acum a racit si amigadalele sunt si mai mari. E suficient ca tratament si investigatii doar atat? Mentionez ca analizele la sange le-am facut din proprie initiativa nu la recomandarea unui medic.
1 comentarii
daca doriti sa faceti investigatii
faceti la Gastrologie
numai copii cu reflux gastro esofagian si cu alimentatie incorecta au amigdalele si faringele mereu iritat si inflamat..din cazua refluxului gastro-esofagian
faceti la Gastrologie
numai copii cu reflux gastro esofagian si cu alimentatie incorecta au amigdalele si faringele mereu iritat si inflamat..din cazua refluxului gastro-esofagian
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Micsorare amigdale
- 3ceva rosu dureros si alb in mijloc pe cerul gurii.. infectie?
- 2dilema, sa-mi scot sau nu amigdalele
- 3aseara pe amigdalita dreapta aveam o pata alba cam maricica
- 10amigdalite - tratament
- 3In dilema: polipi sau amigdale?
- 8Amigdalita pultacee sau altceva
- 8otita --urmari
- 23amigdalita pultacee
- 1scoaterea amigdalelor
- 7Ganglion inflamat in partea dreapta a gatului
- 2dilema: operatie sau nu?
- 2amigdale marite, rosu in gat, febra
- 3Puroi pe amigdale in fiecare luna