hiperplazia amigdaliana
Buna seara!
Copilul meu are amigadalitele marite, analizale(hemoleucograma, aslo)facute acum 2 luni erau bune. Medicul Orl ne-a dat tonsilotren 2 pastile pe zi timp de 2 luni. Acum a racit si amigadalele sunt si mai mari. E suficient ca tratament si investigatii doar atat? Mentionez ca analizele la sange le-am facut din proprie initiativa nu la recomandarea unui medic.
Copilul meu are amigadalitele marite, analizale(hemoleucograma, aslo)facute acum 2 luni erau bune. Medicul Orl ne-a dat tonsilotren 2 pastile pe zi timp de 2 luni. Acum a racit si amigadalele sunt si mai mari. E suficient ca tratament si investigatii doar atat? Mentionez ca analizele la sange le-am facut din proprie initiativa nu la recomandarea unui medic.
1 comentarii
daca doriti sa faceti investigatii
faceti la Gastrologie
numai copii cu reflux gastro esofagian si cu alimentatie incorecta au amigdalele si faringele mereu iritat si inflamat..din cazua refluxului gastro-esofagian
faceti la Gastrologie
numai copii cu reflux gastro esofagian si cu alimentatie incorecta au amigdalele si faringele mereu iritat si inflamat..din cazua refluxului gastro-esofagian
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3amigdalele marite, ganglionii submandibulari durerosi si mariti
- 6moldamin 1-zi 15 zile - gatul umflat
- 6Ciprofloxacina versus Azitromicina in tratarea amigdalitei
- 6tgp tgo foarte mari la copil de sase ani
- 9otite repetate le bebe de 1 an
- 4Exudat faringian
- 3Umflarea Amigdalelor si Cazeum
- 5Amigdalita pultacee repetata - tratament prescris OK?
- 5Faringita acuta
- 8amigdalita acuta - sfaturi
- 10puncte albe pe amigdala stanga...
- 3faringoamigdalita acuta copii
- 2amigdalita acuta
- 3Puroi pe amigdale luna de luna
- 0amigdala rosie si umflata
- 2amigdala linguala inflamata
- 0Infectie in gat
- 1Hipertrofie amigdale gr.4
- 2Tumora loja amigdalita stânga
Mai multe informații despre: amigdalele