Hipoacuzie urechea stanga
De 2-3 ani am un tiuit in urechea stanga. Am facut o audiometrie acum un an si mi-au spus ca e o usoara hipoacuzie dar inca e bine. Acum vad ca s-a accentuat. Aud mai slab si parca cu rezonanta. As vrea sa fac un examen mai sofisticat (cu CT sau RMN si ce examene se fac mai nou) si nu stiu unde sa merg. Am 60 ani, hipertensiune si osteofite la toate incheieturile. Ma gandesc sa nu fie si in ureche crescut un os. Locuiesc in Buzau si as vrea sa merg la Bucuresti pentru consult. Va multumesc!
1 comentarii
Va respect Dorina și gândurile...
1. Da poate fi o tumora pe nervul auditiv care se depistează doar prin RMN
Dar...
2. Vorbind despre Vârstă.. Și faptul ca sângele care trebuie sa oxigeneze creerul depinde de Alimentație, hidratare și starea tractului digestiv. Cred ca e mai corect sa faceți ordine în alimentație, hidratare, tratament corect cu vasodilatatoare.. Asta menține vederea, auzul și memoria...
1. Da poate fi o tumora pe nervul auditiv care se depistează doar prin RMN
Dar...
2. Vorbind despre Vârstă.. Și faptul ca sângele care trebuie sa oxigeneze creerul depinde de Alimentație, hidratare și starea tractului digestiv. Cred ca e mai corect sa faceți ordine în alimentație, hidratare, tratament corect cu vasodilatatoare.. Asta menține vederea, auzul și memoria...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6De 6 luni am un tiuit continuu in urechi / cap
- 3fiica mea in varsta de 11 ani are probleme cu auzul
- 5Deficienta velo-palatina.. Se mai poate face ceva in cazul meu, pentru a-mi recupera auzul?
- 11Otita seroasa cu tiuit in ureche si pierderi de echilibru
- 1Hipoacuzia
- 2tiuituri in urechi
- 3hipoacuzie neurosenzoriala
- 4ameteli si o stare de voma + tiuit in urechea dreapta
- 7Timpan fisurat
- 2probleme de auz la baietel de 4 ani
- 5Hipoacuzie bilaterala
- 0Hipoacuzie medie bilaterala
- 4țiuit permanent
- 1Ureche infundata / tiuit
- 1Tiuit in cap, urechi