Hirsutism - remediu naturist | Forumul Medical ROmedic

Hirsutism - remediu naturist

14-08-2013
m mirela
Nu este medic/terapeut
m mirela
Sufar de hirsutism..am facut multe lucruri pentru a scapa de aceasta problema..am mers la medic unde mi s-a dat efectuarea unor analize..rezultatele au iesit bune. din aceasta cauza am recurs la epilare definitiva IPL..s-au vazut rezultate, firele de par cresc mai greu si sunt mai subtiri...insa, la ultima sedinta IPL m-am ales cu o dermatita alergica la contact din cauza cremei cu factor de protectie cu care m-au dat.
nu vreau sa mai fac IPL( pentru ca-mi este frica sa nu patesc si mai rau) si din aceasta cauza as vrea sa stiu daca exista un remediu naturist pentru acesta problema.

ma poate ajuta cineva?
multumesc anticipat
1 comentarii
0
03-01-2014, ora 17:48
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Poate exista un tratament naturist care sa va ajute foarte mult. Dar pentru aceasta va recomand sa apelati la un medic homeopat din orasul dumneavoastra care sa va faca o evaluare ampla a persoanei si personalitatii dumneavoastra. Nu stiu cee ce cunoasteti pana la ora actuala despre tratamentele homeopate, dar vreau sa va spun ca nu exista un tratament universal valabil pentru o problema la toti oamenii, ci tratamentul trebuie individualizat. De aceea este necesara consultatia. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: