histerectomie totala cu anexectomie bilaterala
Buna dimineata !
Nu mai vreau sa ploua :):):) Va vine sa credeti, suntem aproape de luna iunie si eu am dat drumul la caldura ca era foarte frig in casa. Vreau sa iasa soarele, sa pot iesi afara, sa culeg ciresele, sa-mi beau ceaiul sau cafeluta la umbra unui pom si sa ascult ciripitul pasarelelor.
Dar afara ploua, ploua...
O saptamana frumoasa si linistita va doresc !
Nu mai vreau sa ploua :):):) Va vine sa credeti, suntem aproape de luna iunie si eu am dat drumul la caldura ca era foarte frig in casa. Vreau sa iasa soarele, sa pot iesi afara, sa culeg ciresele, sa-mi beau ceaiul sau cafeluta la umbra unui pom si sa ascult ciripitul pasarelelor.
Dar afara ploua, ploua...
O saptamana frumoasa si linistita va doresc !
Buunaaa,
Pai, pentru ca erau doua Laure: Laurastoenescu si Laura.7, care nu a mai intrat. Bine, multe fete nu au mai intrat: riwanna, ddro61, simona.pop, multe...dar eu ma gandesc la toate.
Nici Nico a noastra nu a mai intrat, nici Mabelica...ma rog, fiecare cu treburile personale, le doresc sa le fie bine de tot!
Ana, imi faci o bucurie imensa! Ma bucur, ma bucur, ma bucur! Un om cu atata bun simt ca tine, nu am mai pomenit! Auzi, nu scriai pe forum, pentru ca noi glumeam, iar tu, pentru ca inca erai in tratament...nu vroiai sa intri si sa ne spui ca nu iti este prea bine!
Maaree bucurie mi-ai facut cu ce ai scris mai sus! Bravo, foamea e semn bun! O persoana bolnava nu are "foame", daca iti este foame e foarte bine! Si o sa iti fie foarte bine, o sa vezi, eu ma rog in continuare, pentru noi toate !
Pe urma o sa spui bancuri, aici cu noi. Tu ai avut traseul mai lung decat noi, dar o sa ajungi, aici, cu noi toate, in final. Ana...din tot sufletul meu, ma bucur pentru tine!
Ama-Camelia ai pus aici cateva vorbe de intelepciune! Mi-au placut tare mult !
Laura mica, ce bine ca ai chef! Mai tii minte cand spuneai ca nu "e prea bine"?! Poate ca trebuie lasat corpul, incet-incet, sa isi regleze el, toate comenzile. Procesul poate fi mai rapid la unele, mai lent, la altele!
Dar, in final...organismul asta al nostru e cea mai perfecta masina, eu nu contenesc sa ma minunez cat de dumnezeiesc e alcatuit totul, pe dinauntrul nostru! Si cu cat rost, cu cata perfecta migala! Il preamaresc pe Dumnezeu in fiecare zi si il vad in fiece lucru care ma inconjoara!
Si daca tot iti este asa bine, eu zic sa ii dai bataie! Traieste clipa si momentul oportun, nu pierde nimic! Fa risipa chiar, risipeste-te in molecule si atinge stelele! E bine rau !
Claudia, sa iti traiasca baietelul, il vad in poza! Sa te bucuri de el! Tu, stiu ca ii dai totul, soarta sa ii mai dea doar noroc si este perfect!
Lucica si eu mai fac ce spui tu. Adica ma intorc la paginile din urma. Este viata scrisa, viata noastra.
Steluta, ce bine ca ai mai scris doua randuri, stim ca esti bine, ne linistim. Si tie sanatate multa si bafta pentru fetita ta. Cred ca a fost tare frumoasa, tot ce este tanar e frumos!
Vasi, iubita mea draga, te pup!
Si pe Doinita o imbratisez strans si pe Eliana. Elina imi place cum esti acolo, in poza ta din alta viata, arati bine, sau arati "strasnic" asi spune! Da si eu simt nevoia sa mai schimb poza, parca tot vazand-o mereu, ma plictisesc.
Nicolusssaaaaa...Nicolusaaaa...adica Nico39, treaba, treaba, ocupata occupata, dar chiar asa...
Ca sa nu mai zic de Corangel! Ca sa mai zic de Mabelica !
Ioana ai spus bine, sunt ploi Bacoviene, antediluviene, parca ar fi potopul biblic. Dar si cand o da caldura!
Pai, pentru ca erau doua Laure: Laurastoenescu si Laura.7, care nu a mai intrat. Bine, multe fete nu au mai intrat: riwanna, ddro61, simona.pop, multe...dar eu ma gandesc la toate.
Nici Nico a noastra nu a mai intrat, nici Mabelica...ma rog, fiecare cu treburile personale, le doresc sa le fie bine de tot!
Ana, imi faci o bucurie imensa! Ma bucur, ma bucur, ma bucur! Un om cu atata bun simt ca tine, nu am mai pomenit! Auzi, nu scriai pe forum, pentru ca noi glumeam, iar tu, pentru ca inca erai in tratament...nu vroiai sa intri si sa ne spui ca nu iti este prea bine!
Maaree bucurie mi-ai facut cu ce ai scris mai sus! Bravo, foamea e semn bun! O persoana bolnava nu are "foame", daca iti este foame e foarte bine! Si o sa iti fie foarte bine, o sa vezi, eu ma rog in continuare, pentru noi toate !
Pe urma o sa spui bancuri, aici cu noi. Tu ai avut traseul mai lung decat noi, dar o sa ajungi, aici, cu noi toate, in final. Ana...din tot sufletul meu, ma bucur pentru tine!
Ama-Camelia ai pus aici cateva vorbe de intelepciune! Mi-au placut tare mult !
Laura mica, ce bine ca ai chef! Mai tii minte cand spuneai ca nu "e prea bine"?! Poate ca trebuie lasat corpul, incet-incet, sa isi regleze el, toate comenzile. Procesul poate fi mai rapid la unele, mai lent, la altele!
Dar, in final...organismul asta al nostru e cea mai perfecta masina, eu nu contenesc sa ma minunez cat de dumnezeiesc e alcatuit totul, pe dinauntrul nostru! Si cu cat rost, cu cata perfecta migala! Il preamaresc pe Dumnezeu in fiecare zi si il vad in fiece lucru care ma inconjoara!
Si daca tot iti este asa bine, eu zic sa ii dai bataie! Traieste clipa si momentul oportun, nu pierde nimic! Fa risipa chiar, risipeste-te in molecule si atinge stelele! E bine rau !
Claudia, sa iti traiasca baietelul, il vad in poza! Sa te bucuri de el! Tu, stiu ca ii dai totul, soarta sa ii mai dea doar noroc si este perfect!
Lucica si eu mai fac ce spui tu. Adica ma intorc la paginile din urma. Este viata scrisa, viata noastra.
Steluta, ce bine ca ai mai scris doua randuri, stim ca esti bine, ne linistim. Si tie sanatate multa si bafta pentru fetita ta. Cred ca a fost tare frumoasa, tot ce este tanar e frumos!
Vasi, iubita mea draga, te pup!
Si pe Doinita o imbratisez strans si pe Eliana. Elina imi place cum esti acolo, in poza ta din alta viata, arati bine, sau arati "strasnic" asi spune! Da si eu simt nevoia sa mai schimb poza, parca tot vazand-o mereu, ma plictisesc.
Nicolusssaaaaa...Nicolusaaaa...adica Nico39, treaba, treaba, ocupata occupata, dar chiar asa...
Ca sa nu mai zic de Corangel! Ca sa mai zic de Mabelica !
Ioana ai spus bine, sunt ploi Bacoviene, antediluviene, parca ar fi potopul biblic. Dar si cand o da caldura!
Irina, da.
Cea cu pisicuta Sophie.
Irinaaaaa...undeee eeesti ?!
Cea cu pisicuta Sophie.
Irinaaaaa...undeee eeesti ?!
Ce ploua !
Numai la munte am vazut ploi asa, interminabile. Ploua marunt, des, parca vine toamna !
Numai la munte am vazut ploi asa, interminabile. Ploua marunt, des, parca vine toamna !
FETELOR, astea nu mai sunt ploile lui Bacovia.ci ale mamei si mamei mari a lui Bacovia !
Pup dragele mele! Ma bucur mult pentru ca ANA a aparut cu vesti bune printre noi! Sa ne ajute D-zeu pe toate sa fim sanatoase! Draga Rasaritel, ce bucurie mare mi-ai facut cand ai spus ca pofta de mancare ar demonstra o stare de bine a organismului! Si eu mananc destul de bine si chiar se observa. Trec printr-o perioada cand am nevoie de vesti bune.Caut neincetat persoane care sa fi trecut cu mult timp inainte, prin ceea ce am trecut noi.Imaginati-va ca azi am cunoscut o doamna care acum 17 ani a trecut printr-o operatie de cancer de col st 2b cu tot tacamul de chimio si radio. Imi spunea ca aproape a si uitat. Cred ca ma puteti intelege ce am simtit! Imaginati-va ca am intalnit, de cand m-am imbolnavit, persoane care mi-au spus: ei... pana la urma boala asta tot revine! Azi am cunoscut o incurajare, pe care o alipesc acolo de sufletelele voastre cu care m-am incurajat mult in ultima vreme, de cand v-am gasit! COTI draga, mi-ai dat o idee! Ma duc in bucatarie sa fac 2 checuri. Va pup pe toate si va doresc numai bine-LUCICA.
Buna dimineata !
Fetelor, cumparati ziarul Formula AS care a aparut vineri !, Are niste articole traznet ! Unul despre puterea gandului si terapia prin ras, si altul la pagina de spiritualitate despre rugaciunea inimii :
Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatoasa!
Pe langa celelalte articole interesante! Eu am toata colectia, cand am timp le mai rascolesc, apoi i le duc mamei sa le citeasca si ea !
Fetelor, cumparati ziarul Formula AS care a aparut vineri !, Are niste articole traznet ! Unul despre puterea gandului si terapia prin ras, si altul la pagina de spiritualitate despre rugaciunea inimii :
Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatoasa!
Pe langa celelalte articole interesante! Eu am toata colectia, cand am timp le mai rascolesc, apoi i le duc mamei sa le citeasca si ea !
Buna seara fetelor de doua saptamani ma sacaie maseaua de minte am o carie, doctora nu vrea sa-mi faca extractie ca lesin, Asa ca m-am saturat de freza, de dentist, de durere si de tot. Am intrat sa va spun ce ma doare si dupa ce mi-a pus plombita iar eu stiu ca aici durerile trec. Acest forum este incarcat cu atata energie pozitiva incat sper sa-mi treaca durerea. Ce mai faceti fetelor? Vasi unde esti? Nico? si voi frumoaselor, Coti ia striga prezenta ca simt ca usor, usor fugiti una cate una ati facut aripioare v-ati luat zborul. Ma bucur pentru voi, inseamna ca va simtiti bine ca v-ati intors la vechile preocupari. Lucica toate cautam pe acest forum pe cineva care a trecut prin ce am trecut noi si dorim ca acel cineva sa se simta bine, ca si noi sa ne agatam de speranta de a fi la fel de bine ca el. Imi amintesc ca acum aproape 4 ani cautam cu infrigurare pe cineva care a suferit aceeasi operatie sa vad cum se simte sa-mi dea puterea de a ma agata de speranta numita VIATA.
Fetelor va pup pe toate, toate, toate!!!!!!!
Fetelor va pup pe toate, toate, toate!!!!!!!
Buna dimineata,
Griguta, cred ca nu e nimic mai rau ca durerea de dinti. Aveam si eu o masea plombata, undeva sub plomba se facuse o carie, m-a tinut plomba zeci de ani, nu mai aveam nici o pretentie de la ea saraca si pana m-am dus la doctor a trecut ceva timp. Noaptea, imi venea sa ma dau cu capul de pereti, atat de rea si enervanta era durerea.
Dar stii ce faceam? Spargeam o fiola de algocalmin si o tineam cateva minute acolo pe masea, uneori o si ingiteam, alteori o dadeam jos. Cred ca daca nu ar fi fost algocalminul.inebuneam. In final, am ajuns la medic, dar eram deja isterizata de durerea aia, ar fi putut stomatologul sa imi faca orice, acceptam orice, numai sa ma scape.
Apoi am facut o coronita de portelan si acum e cea mai frumoasa maseluta si cea mai cuminte.
Griguta, cred ca nu e nimic mai rau ca durerea de dinti. Aveam si eu o masea plombata, undeva sub plomba se facuse o carie, m-a tinut plomba zeci de ani, nu mai aveam nici o pretentie de la ea saraca si pana m-am dus la doctor a trecut ceva timp. Noaptea, imi venea sa ma dau cu capul de pereti, atat de rea si enervanta era durerea.
Dar stii ce faceam? Spargeam o fiola de algocalmin si o tineam cateva minute acolo pe masea, uneori o si ingiteam, alteori o dadeam jos. Cred ca daca nu ar fi fost algocalminul.inebuneam. In final, am ajuns la medic, dar eram deja isterizata de durerea aia, ar fi putut stomatologul sa imi faca orice, acceptam orice, numai sa ma scape.
Apoi am facut o coronita de portelan si acum e cea mai frumoasa maseluta si cea mai cuminte.
Buna dimineata ! sper sa fie buna ca azi ma duc la un control ginecologic ca sa pot pleca linistita.Griguta imi pare rau ca te doare maseaua dar si eu anul trecut am patit si m-am duc la dentist cu frica dar am scapat imediat de ea si nici nu m-a durut cum ma gandeam.TE ROG nu mai sta cu dureri dute si scapa de ea nu o sa te doara.pt celelalte ma bucur ca sunteti bine si asa sa va tina Dumnezeu. Va puuuuuuuuuuuuup
Va place Michel Telo cu "Ai Se Eu Te Pego" ?!
"Nossa, nossa...
Assim voce me mata
Ai, se eu te pego
Ai, ai, se eu te pego..."
Azi va cant !
"Nossa, nossa...
Assim voce me mata
Ai, se eu te pego
Ai, ai, se eu te pego..."
Azi va cant !
DIMINEATA BUNA TUTUROR!
Ce faci Griguta, cum te mai simti? Ai capatat putina energie de la noi? Dar ce inseamna ca 'lesini', iti este frica? Iar faptul ca ti-a plombat-o si inca te doare nu mi se pare normal. Inseamna ca nu ti-a scos nervul. Ma rog, doctora stie.
Referitor la prezenta fetelor, trebuie sa venim cu cate o 'problemuta'ca sa le mai aducem pe aici, in rest toate isi vad de treburile lor(ceea ce este f. bine), sau nu au inspiratie de a scrie. Dar eu vreau sa cred ca sunt ocupate si lipsa timpului nu le permite.
Daniela, Dumnezeu sa-ti ajute sa primesti vesti bune la control si 'DRUM BUN!'.
Eu chiar m-am apucat sa tin o biografie a fiecareia pe unde gasesc si la cine gasesc date personale, cum le cheama, ce varsta au, cand s-au nascut, cand s-au operat etc...
Tu Griguta esti veterana forumului, in rest celelalte au stat ce au stat si au disparut, au venit altele noi si tot asa, poate ca la fel o sa procedeze fiecare dintre noi, cine stie ?.Este necesar cate o fata ca si Rasarit(Mirela, asa o cheama si pe fiica mea), ca si Coti ca sa antreneze forumul si apoi noi venim una cate una.
Vreau sa intreb, Katigurzo, daca citesti, ce ai mai facut, ai gasit medic, te-ai operat?
Coti tu pe unde umbli?
Ce faci Griguta, cum te mai simti? Ai capatat putina energie de la noi? Dar ce inseamna ca 'lesini', iti este frica? Iar faptul ca ti-a plombat-o si inca te doare nu mi se pare normal. Inseamna ca nu ti-a scos nervul. Ma rog, doctora stie.
Referitor la prezenta fetelor, trebuie sa venim cu cate o 'problemuta'ca sa le mai aducem pe aici, in rest toate isi vad de treburile lor(ceea ce este f. bine), sau nu au inspiratie de a scrie. Dar eu vreau sa cred ca sunt ocupate si lipsa timpului nu le permite.
Daniela, Dumnezeu sa-ti ajute sa primesti vesti bune la control si 'DRUM BUN!'.
Eu chiar m-am apucat sa tin o biografie a fiecareia pe unde gasesc si la cine gasesc date personale, cum le cheama, ce varsta au, cand s-au nascut, cand s-au operat etc...
Tu Griguta esti veterana forumului, in rest celelalte au stat ce au stat si au disparut, au venit altele noi si tot asa, poate ca la fel o sa procedeze fiecare dintre noi, cine stie ?.Este necesar cate o fata ca si Rasarit(Mirela, asa o cheama si pe fiica mea), ca si Coti ca sa antreneze forumul si apoi noi venim una cate una.
Vreau sa intreb, Katigurzo, daca citesti, ce ai mai facut, ai gasit medic, te-ai operat?
Coti tu pe unde umbli?
PUP toate fetele, am treaba foarte multa la servici, !Am citit dar nu am avut timp sa va scriu ! Am de pregatit un simpozion pt week-end si este mult, mult de munca !
Dar eu sunt bine, si sunt alaturi de voi, de voi toaaaate, va pup si va iubesc Coti,
Sa va imbracati bine, ca vremea asta este pacalitoare, sa aveti dres pe dedesubt, si sa va feriti de frig la picioare ! hai ca fug !
Dar eu sunt bine, si sunt alaturi de voi, de voi toaaaate, va pup si va iubesc Coti,
Sa va imbracati bine, ca vremea asta este pacalitoare, sa aveti dres pe dedesubt, si sa va feriti de frig la picioare ! hai ca fug !
Mie imi place vremea ca am putut aduna bureti de pasune, sau zbarciogi, in clasificarea ciupercilor se numesc "Ciuciuleti". Sunt tare buni si pot fi preparati in o mie de feluri. Nu se compara cu ciupercile de la piata, acelea de sera, de ciupercarie. Astea sunt de la mama lor.
De multi ani nu am mai gasit, pentru ca trebuie sa ploua bine si atmosfera sa fie umeda, ca sa iasa in iarba.
Eliana, te si vad cu o lista de nume in fata: Mirela...cutare-cutare, operat de cutare-cutare..
Daniela: date de identificare...operat in data de.
COTI...
Corangel...
Nico.
in fine, nu le voi scrie acum pe toate, dar esti haioasa tare. Faci "Evidenta Populatiei" ?! Cu noi activistele ?!
:):):):):)
De multi ani nu am mai gasit, pentru ca trebuie sa ploua bine si atmosfera sa fie umeda, ca sa iasa in iarba.
Eliana, te si vad cu o lista de nume in fata: Mirela...cutare-cutare, operat de cutare-cutare..
Daniela: date de identificare...operat in data de.
COTI...
Corangel...
Nico.
in fine, nu le voi scrie acum pe toate, dar esti haioasa tare. Faci "Evidenta Populatiei" ?! Cu noi activistele ?!
:):):):):)
Da Mireluta, mai imi omor si eu timpul, acuma cand imi mai permit, si plus de asta imi face placere sa stiu cate ceva despre fiecare. Doar suntem o familie, nu?.
Si eu ieri am adunat "coada soricelului" pt. ceai, am stat mai mult pe afara, a fost asa placut dupa atata ploaie, iar de prin curte am adunat si eu ciupercile acelea "p... calului".
Si eu ieri am adunat "coada soricelului" pt. ceai, am stat mai mult pe afara, a fost asa placut dupa atata ploaie, iar de prin curte am adunat si eu ciupercile acelea "p... calului".
:):):):):):):):):)
Ai inteles ce fac aici, Eliana, nu ?
Ai inteles ce fac aici, Eliana, nu ?
NUU! sper ca ai ras, dupa cum era de asteptat.
Buna ziua fetelor! Tot aseara mai tarziu colac peste pupaza mi-a cazut plomba abia pusa, asa am facut aseara Mirela am pus algocalmin fiola. Nu este o durere puternica dar scaitoare, iar noaptea. stiti cum este durerea se accentueaza sunt programata abia luni. Da Eliana dupa ce-mi termina de scos maseaua lesin cred ca de frica. Fetelor sincer nu as putea niciodata sa ma rup de forum (numai daca il inchide administratorul) iar daca il inchide scriu in alta parte povestea mea, ca acele fete care citesc sa aiba ajutor moral si raspunsuril a intrebarile care pe mine ma tineau noaptea treaza, aici mi-am gasit linistea sufleteasca si raspunsuri la intrebarile mele. Va pupacesc pe toate, toate, toate.
Grig, dar ai un stomatolog bun? Asta la care te duci, cum e? E plomba pusa de el ?! Asta, de iti cazu' ?
Ca asa parca am inteles, ti-a pus o plomba, dar trebuia sa cada? Si sa te mai doara ?
Ca asa parca am inteles, ti-a pus o plomba, dar trebuia sa cada? Si sa te mai doara ?
Daaa Mirela lucrez la ea de 28 de ani. Da, ieri mi-apus plomba si aseara mi-a cazut !!!!!!!!!!!!! Adevarul ca este ultima masea iar caria a fost in spate de tot spre maxilar dar nu inteleg de ce nu a facut priza plomba. Iti dai seama ca locul curatat a ramas gol si ma sacaie.pana luni trebuie sa rezist, la alt medic nu pot merge imi este frica !!!!!!!!!!!!!
Aplic metoda noastra iau o gurita de algocalmin si ma lasa, daca iau nurofen pentru durere ma lasa in jur de 12 ore.Puppppppppp
Aha, inteleg...o stii de mult...ei, se mai intampla, cine stie de ce n-a tinut...
Nu stiu ce faci pana luni, daca tot asa doare...Ih, ce rau e !
Nu stiu ce faci pana luni, daca tot asa doare...Ih, ce rau e !
hop si eu...ce credeati ca stau departe de voi mult timp..nu, nu
v-am citit in fiecare dimineata dar mi-e atat de greu sa intru in starea de a scrie deja incep sa ma plictiseasca muncitorii astia..m-am saturat de stat pe scaun la bucatarie..cica termina pana la sf saptamani.apoi saptamana viitoare sa incep sa le asez.
mi-e un somn de nu mai pot.asta era ora la care ma odihneam in fiecare zi...astept vremuri mai bune.va multumesc pt aprecierile si cuvintele frumoase la adresa fiului meu si as vrea ca fiecare dintre voi sa traiasca de pe urma celor dragi bucuriile pe care le traiesc eu datorita fiului meu
pana una alta..va reamintesc ca sunteti in sufletul si in gandul meu..si va iubesc pe toate
v-am citit in fiecare dimineata dar mi-e atat de greu sa intru in starea de a scrie deja incep sa ma plictiseasca muncitorii astia..m-am saturat de stat pe scaun la bucatarie..cica termina pana la sf saptamani.apoi saptamana viitoare sa incep sa le asez.
mi-e un somn de nu mai pot.asta era ora la care ma odihneam in fiecare zi...astept vremuri mai bune.va multumesc pt aprecierile si cuvintele frumoase la adresa fiului meu si as vrea ca fiecare dintre voi sa traiasca de pe urma celor dragi bucuriile pe care le traiesc eu datorita fiului meu
pana una alta..va reamintesc ca sunteti in sufletul si in gandul meu..si va iubesc pe toate
Iubitele mele, nu ma simt bine...a revenit durerea de masea...este sub o lucrare, m-am umflat, iau iar augmentin, nu va spun ce dureri sunt, iau ibalgin, dar durerea ma lasa cateva ore.
Sunt indispusa, sacaita, nervii sunt cat casa..
Azi ma duc si la internist sa vad cu glicemia si sa se uite peste analize.
Georgica..n-am disparut, ti-am scris ceva pe facebook, la poza cu scorpia, incearca si tu ibalgin forte, mi se pare mai bun decat nurofenul.
Va pup pe toate si va iubesc la fel.
Sunt indispusa, sacaita, nervii sunt cat casa..
Azi ma duc si la internist sa vad cu glicemia si sa se uite peste analize.
Georgica..n-am disparut, ti-am scris ceva pe facebook, la poza cu scorpia, incearca si tu ibalgin forte, mi se pare mai bun decat nurofenul.
Va pup pe toate si va iubesc la fel.
Buna seara fetelor, te pupacesc colega mea de suferinta Vasi am avut si eu carie sub lucrare a gaurit lucrarea a omorat nervul si a pus plombita si sunt OK, ba in noiembrie am facut si o extractie dar...am scris mai sus ce ma doare acum. Am citit ce ai scris pe facebook. am o "nebuna" de prietena in Spania dintotdeauna s-a inteles cu sotul meu dar pe mine nu ma suporta.. si pe mess vorbeste numai cu sotul meu cu mine mai rarut.dar eu o accept asa cum este. Pup toate fetele
buna seara la toate fetele.Griguta tu esti mai veche la capitolul hist cu anex bilat.vroiam sa te intreb daca tu mai ai din cind in cind dureri de piept.si eu am numai doi ani dar vad ca, citeodata mai i/mi da niste junghiuri pieptul.ma gindeam ca durerile astea ar fi trebuit sa le am la inceput ca le/am avut cind am intrat la menopauza dar de ce mai am citeodata nu stiu.acum ma mai sperie si astea.deja m*am saturat si nu stiu ce sa mai zic.trat horm nu fac..mai are cineva probleme din astea ?pupici la toate fetele si sanantate multa
Buna seara, dragele mele. Chiar daca scriu mai rar, citesc tot ce scrieti zilnic.
Luminita, da, si eu am probleme cu sanii, desi inca nu sunt la meno ( mai am ovarele si inca simt ca functioneaza). De aceea merg periodic la Clinica Gynecoland, unde am facut sonoelastografii si unde au si mamograf digital (este de 10 ori mai putin daunator in ce priveste iradierea, iar imaginea poate fi observata mult mai bine, prin marirea ei pe ecranul computerului). In plus, daca la sonoelastografie esti bine, nu mai faci mamografie, deci nu mai esti expusa radiatiilor daca nu e neaparat nevoie. O data ajunsa acolo esti inregistrata in baza de date si evolutia este urmarita. Se lucreaza cu programare, iar cand intri in cabinet, medicul deja a studiat cazul, nu se mai pierde timp cu relatarea istoricului. Este mai scump, dar eu cred ca merita.
Pupici si multa sanatate tuturor.
Luminita, da, si eu am probleme cu sanii, desi inca nu sunt la meno ( mai am ovarele si inca simt ca functioneaza). De aceea merg periodic la Clinica Gynecoland, unde am facut sonoelastografii si unde au si mamograf digital (este de 10 ori mai putin daunator in ce priveste iradierea, iar imaginea poate fi observata mult mai bine, prin marirea ei pe ecranul computerului). In plus, daca la sonoelastografie esti bine, nu mai faci mamografie, deci nu mai esti expusa radiatiilor daca nu e neaparat nevoie. O data ajunsa acolo esti inregistrata in baza de date si evolutia este urmarita. Se lucreaza cu programare, iar cand intri in cabinet, medicul deja a studiat cazul, nu se mai pierde timp cu relatarea istoricului. Este mai scump, dar eu cred ca merita.
Pupici si multa sanatate tuturor.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8histerectomie totala
- 6histerectomie totala
- 7In urma unei histerectomi, tumora maligna 3 cm
- 3semne de menopauza?
- 3Histerectomie totala cu anexectomie bilaterala
- 5Dupa histerectomie totala se mai face Papanicolau?
- 21Dureri articulare dupa chimioterapie
- 1Menopauza indusa de histerectomie
- 5histeroctomia totala, bilaterala
- 10'Traducere' rezultat examen histopatologic
- 45Chistadenocarcinom border-line g1
- 27Histerectomie totala
- 6Coxartroza bilaterala.. dureri cumplite noaptea
- 0Recuperare dupa histerectomie totala unilaterala stanga interanexiala
- 0histeroctomie... da sau nu?
- 7Reactie dupa histerectomie sau reumatism?
- 2substitutia hormonala cu estrogeni dupa histerectomie
- 0Usturime puternica dupa operatia de histerectomie totala
- 0Histerectomie totala +anexectomie bilaterala
Mai multe informații despre: Histerectomia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: