histerectomie totala cu anexectomie bilaterala
Buna fetelor,
Inainte de operatie
Histopatologie:
Fragmente cu structura microscopica, condilom cu displazie de grad inalt, pseudoinvazie stromala, bogat infiltrat inflamator cronic difuz. A se investiga IHC.
IHC:
Concluzii - aspectul HP si IHC pledeaza pentru o leziune de tip HSIL cu zone de microinvazie.
Deci nicaieri nu aparea diagnosticul de carcinom. Doar verbal anatomopatologul mi-a spus ca din pacate se pare ca a malignizat si dupa parerea ei e stadiul 1.
Dupa operatie: carcinom scuamos cu cheratinizare moderat diferentiat G2 (pT1bIB1NxMx).
@nico Pai si dupa operatie? Care a fost stadializarea?
Inainte de operatie
Histopatologie:
Fragmente cu structura microscopica, condilom cu displazie de grad inalt, pseudoinvazie stromala, bogat infiltrat inflamator cronic difuz. A se investiga IHC.
IHC:
Concluzii - aspectul HP si IHC pledeaza pentru o leziune de tip HSIL cu zone de microinvazie.
Deci nicaieri nu aparea diagnosticul de carcinom. Doar verbal anatomopatologul mi-a spus ca din pacate se pare ca a malignizat si dupa parerea ei e stadiul 1.
Dupa operatie: carcinom scuamos cu cheratinizare moderat diferentiat G2 (pT1bIB1NxMx).
@nico Pai si dupa operatie? Care a fost stadializarea?
Fetelor,
Propun amanarea intalnirii in toamna, cand ne vom intoarce din concedii.Acum este agitatie prea mare, Si caldura asta ne omoara de tot ! Si transpiram prea tare ca sa ne mai si pupam ! Si eu intru de luni in concediu si mai mult ca sigur voi pleca din Bucuresti ! Ca si Nico, ca si Clau. Si nici nu au confirmat prea multe ! Si pe fiecare dintre noi doare cate ceva si pe undeva ! Poate pana atunci se mai gandeste si Mirela si Viorica, termina si Ana tratamentul, si Violeta la fel ! Chiar daca ele sunt departe, dar macar sa stim de ele ca sunt bine !
Ei ce ziceti ? Va convine ideea ?
Astept raspunsuri concrete.da sau ba !
Dar pana atunci va pupacesc de la distanta pe toate, toate. Coti
PROMIT CA VOI PRELUA IN MOD SERIOS CHESTIUNEA !
Propun amanarea intalnirii in toamna, cand ne vom intoarce din concedii.Acum este agitatie prea mare, Si caldura asta ne omoara de tot ! Si transpiram prea tare ca sa ne mai si pupam ! Si eu intru de luni in concediu si mai mult ca sigur voi pleca din Bucuresti ! Ca si Nico, ca si Clau. Si nici nu au confirmat prea multe ! Si pe fiecare dintre noi doare cate ceva si pe undeva ! Poate pana atunci se mai gandeste si Mirela si Viorica, termina si Ana tratamentul, si Violeta la fel ! Chiar daca ele sunt departe, dar macar sa stim de ele ca sunt bine !
Ei ce ziceti ? Va convine ideea ?
Astept raspunsuri concrete.da sau ba !
Dar pana atunci va pupacesc de la distanta pe toate, toate. Coti
PROMIT CA VOI PRELUA IN MOD SERIOS CHESTIUNEA !
" Astazi e ziua ta, zi frumoasa ca tine..."
LA MULTI ANI, draga Coti ! Sa ai parte de tot binele din lume, raul sa te ocoleasca, sa ramai aceeasi persoana generoasa, onesta, calda, sufletista, vesela, haioasa, talentata, optimista, asa cum ii sta bine unui OM si asa cum te-am cunoscut eu pe tine.
Sanatate si multe bucurii alaturi de persoanele dragi tie !
Sa te iubeasca Dumnezeu si sa te tina alaturi de cei dragi!
LA MULTI ANI, draga Coti ! Sa ai parte de tot binele din lume, raul sa te ocoleasca, sa ramai aceeasi persoana generoasa, onesta, calda, sufletista, vesela, haioasa, talentata, optimista, asa cum ii sta bine unui OM si asa cum te-am cunoscut eu pe tine.
Sanatate si multe bucurii alaturi de persoanele dragi tie !
Sa te iubeasca Dumnezeu si sa te tina alaturi de cei dragi!
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!-COTI- draga noastra- sa ai in viata numai bucurii alaturi de cei dragi, sa fi iubita, sa ai mukta SANATATE!!!!!!!!!!!!!!!!
Te pupacesc cu drag!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ana
Te pupacesc cu drag!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ana
La multi ani, cu multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi, scumpa COTI!!!!
Iti urez ca timpul sa nu te schimbe, sa nu-ti umbreasca cu nimic calitatile care te-au facut atat de indragita in, , familia, , noastra.
Te imbratisez si te pup cu mult drag, Doina.
Iti urez ca timpul sa nu te schimbe, sa nu-ti umbreasca cu nimic calitatile care te-au facut atat de indragita in, , familia, , noastra.
Te imbratisez si te pup cu mult drag, Doina.
La multi ani draga Ioana, sa-ti de-a bunul D-zeu numai si numai bucurii si sa ramai la fel de vesela si dulce mereu!
am fost aseara la medic, sunt bine, mi-au recoltat un Pap, peste 7 zile asteptam rez, mi-a facut control la masa si a spus ca totul e neted inauntru, nu se simte nimic imflamat, cauta sa simta daca nu cumva am ceva chistulete, etc. peste 2 luni merg sa fac o eco transvaginala sa vedem in ce stare sunt ovarele, , cica exista riscul ca ele sa se atrofieze, in rest mi-a spus medicul ca arat ca o floare(chiar asa ma si simt)si ca se vede starea de bine pe chipul meu si mi-a dat voie sa merg la sala sa fac putin sport ca am cam luat proportii, pot sa fac abdomene pot sa fac orice, il iubesc pe dl.doctor Mitroi, un om exceptional.
Violeta, diagnosticul meu a fost "carcinom scoamocelular microinvaziv"cam atat imi amintesc acum(intr-o zi am sa ma uit pe analize), mi-au extirpat si 8 ganglioni despre care nu imi spuses inainte dar mi-au explicat dupa, ca in timpul operatiei au vazut ca ganglioni aratau" atipic", deci sa vazut in momentl in care umblau ei acolo..:(nu stiu ce sa zic despre competenta medicului tau..dar vezi.e usor sa ne dam cu parerea, eu raman inca la ideea ca trebuie sa mergem pe mana lor ca stiu ei mai bine decat noi
Azi merg la curs si ma fac frumosa pt ca luni plec..
va imbratisez cu muuult drag pe toate, toate..:* :*
am fost aseara la medic, sunt bine, mi-au recoltat un Pap, peste 7 zile asteptam rez, mi-a facut control la masa si a spus ca totul e neted inauntru, nu se simte nimic imflamat, cauta sa simta daca nu cumva am ceva chistulete, etc. peste 2 luni merg sa fac o eco transvaginala sa vedem in ce stare sunt ovarele, , cica exista riscul ca ele sa se atrofieze, in rest mi-a spus medicul ca arat ca o floare(chiar asa ma si simt)si ca se vede starea de bine pe chipul meu si mi-a dat voie sa merg la sala sa fac putin sport ca am cam luat proportii, pot sa fac abdomene pot sa fac orice, il iubesc pe dl.doctor Mitroi, un om exceptional.
Violeta, diagnosticul meu a fost "carcinom scoamocelular microinvaziv"cam atat imi amintesc acum(intr-o zi am sa ma uit pe analize), mi-au extirpat si 8 ganglioni despre care nu imi spuses inainte dar mi-au explicat dupa, ca in timpul operatiei au vazut ca ganglioni aratau" atipic", deci sa vazut in momentl in care umblau ei acolo..:(nu stiu ce sa zic despre competenta medicului tau..dar vezi.e usor sa ne dam cu parerea, eu raman inca la ideea ca trebuie sa mergem pe mana lor ca stiu ei mai bine decat noi
Azi merg la curs si ma fac frumosa pt ca luni plec..
va imbratisez cu muuult drag pe toate, toate..:* :*
CO-TI, CO-TI, CO-TI, CO-TI...
Iti doresc...
...sa stii in viata ce cauti, sa ai norocul de a obtine si de a pastra si sa-ti dai seama cand ai gasit...
iti doresc...
.. Iubire,
O viata minunata si multa fericire. Sa nu plangi niciodata. Sa nu stii de necaz. Sa nu cunosti durerea si nici amaraciunea.
Sa ii respecti pe toti, sa te respecte lumea. Familia sa-ti fie frumoasa si unita. Sa nu ai vreun motiv sa fii nemultumita.
Sa-ti fie portofelul mereu umplut cu bani, Si un sincer: LA MULTI ANI !
Iti doresc...
...sa stii in viata ce cauti, sa ai norocul de a obtine si de a pastra si sa-ti dai seama cand ai gasit...
iti doresc...
.. Iubire,
O viata minunata si multa fericire. Sa nu plangi niciodata. Sa nu stii de necaz. Sa nu cunosti durerea si nici amaraciunea.
Sa ii respecti pe toti, sa te respecte lumea. Familia sa-ti fie frumoasa si unita. Sa nu ai vreun motiv sa fii nemultumita.
Sa-ti fie portofelul mereu umplut cu bani, Si un sincer: LA MULTI ANI !
Lumi, din cat scrii tu, atat cat scrii tu, asa, mai pe ocolite, inteleg ca nici la tine nu stau prea roz lucrurile desi sunt doi ani de la operatie, nu?!
Pana acum disting aici ca noi doua avem probleme, in privinta asta.
Grigulet a avut si ea oarece probleme, dar nu ma lamuresc daca la ea problemele au fost de natura 'tehnica' sau doar ca - asa cum ne povestea - era un 'arici' de care nu se putea apropia sotul. Dar, poate ca atunci cand s-a putut apropia sotul... a fost bine. Adica tehnic, o fi fost bine.
Grigulet macar lasa-ne asa, un picut perdeau ridicata la un colt, sa vedem si noi mai pe dedesubt, poate ne luminam si intelegem mai bine ce e cu noi. Si daca numai noi doua, eu si Luminita suntem in suferinta.
Ia, dati aici cu subsemnatul, cui ii e bine si cui nu !
Raspuns pentru Luminita: Crema SURE GRIP pentru tonifiere si suplete vaginala. Este multe alte creme, dar asta e chiar buna.
O gasesti pe goagal, cu comanda. Da cautare chiar asa: crema Sure Grip.
Pana acum disting aici ca noi doua avem probleme, in privinta asta.
Grigulet a avut si ea oarece probleme, dar nu ma lamuresc daca la ea problemele au fost de natura 'tehnica' sau doar ca - asa cum ne povestea - era un 'arici' de care nu se putea apropia sotul. Dar, poate ca atunci cand s-a putut apropia sotul... a fost bine. Adica tehnic, o fi fost bine.
Grigulet macar lasa-ne asa, un picut perdeau ridicata la un colt, sa vedem si noi mai pe dedesubt, poate ne luminam si intelegem mai bine ce e cu noi. Si daca numai noi doua, eu si Luminita suntem in suferinta.
Ia, dati aici cu subsemnatul, cui ii e bine si cui nu !
Raspuns pentru Luminita: Crema SURE GRIP pentru tonifiere si suplete vaginala. Este multe alte creme, dar asta e chiar buna.
O gasesti pe goagal, cu comanda. Da cautare chiar asa: crema Sure Grip.
La multi ani, Coti! Sa iti dea Dumnezeu sanatate si putere, dragostea si sinceritatea celor din jur si sa fii fericita!
Ramane sa ne vedem in toamna...
Sa aveti o vara frumoasa, fetelor!
Ramane sa ne vedem in toamna...
Sa aveti o vara frumoasa, fetelor!
VA MULTUMESC DIN SUFLET PT URARI ! SUNT COPLESITA !
Va multumesc pt faptul ca v-am cunoscut, pt ca m-ati acceptat asa carcotasa cum sunt, pt ca ati sarit de fiecare data cu un sfat sau un gand bun, pt ca ati stiut de fiecare data sa atingeti coarda sensibila in orice situatie, pt ca ati ras cand a fost de ras, ca ati plans cand a fost de plans, ptca.pt ca. pt ca.
Sunt asa emotionata ! mi-a venit plansul va pup
Ana si Elena, voi ce faceti noaptea ? Nu aveti somn ca mine si ca, , , Connect R ??????
Va multumesc pt faptul ca v-am cunoscut, pt ca m-ati acceptat asa carcotasa cum sunt, pt ca ati sarit de fiecare data cu un sfat sau un gand bun, pt ca ati stiut de fiecare data sa atingeti coarda sensibila in orice situatie, pt ca ati ras cand a fost de ras, ca ati plans cand a fost de plans, ptca.pt ca. pt ca.
Sunt asa emotionata ! mi-a venit plansul va pup
Ana si Elena, voi ce faceti noaptea ? Nu aveti somn ca mine si ca, , , Connect R ??????
LA MULTI ANI COTI!, multa, multa sanatate si tot ce iti doresti, sa ai o viata lunga si multe, multe bucurii alaturi de cei dragi ca meriti.te puuuuuuup dulce.DANA
Coti, n-ai avut de lucru ieri, acuma stau si ma initiez pe FB, nu stiu daca apas bine pe unde umblu, dar vad ca ceva mi-a iesit. Am vazut toate fetele, am cerut prietenia catorva (deocamdata) si VA MULTUMESC. Asta fac noaptea, pierd vremea acuma si cu "drogul" asta.
Ai primit "cadoul" de ziua ta de la dl. Nelu?
Ai primit "cadoul" de ziua ta de la dl. Nelu?
Acum am ajuns acasa. Stiti cum arata o inghetata topita si scursa si prelinsa ? asa sunt eu acum !M-am topit de atata caldura si mi s-au scurs vopselurile de pe la ochi !
Eli, ti-am zis eu ca FB este un drog, mai drog ca toate alealalte, stai sa vezi cand o sa ai lista plina de prieteni si vor posta toti ! Vezi sa nu ma spui la sotul tau, sa ma alerge cu masina prin tot Magurele ! este de preferat ca timpul stat pe facebook sa-l petreci cu el, la un sprit, imbracata in ceva sexos, sau pe caldurile astea mai bine fara ! Vezi tu, orienteaza-te ! Cand pleaca ei la munca, noi, top pe facebook.Mi-a dat bani 200 ron sa imi iau sandale pt nunta, dar la pretul asta, iti vine sa le pui in vitrina si sa te uiti la ele, si sa mergi descult, la naiba.
Aoleu, tu te referi la celalalt CADOU, nu ????? Acum m-am prins ! inca nu ! poate deseara, la tara, ca-i mai racoare, aici, la mine la etajul 5, cu soare dupa amiaza, sunt lipicioasa, asa degeaba stand in pat, dar sa mai si..bic-bic ceva !..DAR, nu imi fac griji, nu scap eu asa usor ; o sa fac eu asa niste fitze putin, ca sa dea bine, si apoi, poc, ma fac ca ma impiedic !!!! ca gaina :daca fug, zice ca sunt proasta, daca stau, zice ca sunt curva, mai bine ma impiedic !!!!!
ELI, daca ai boxe la PC, baga la maxim Vara nu dorm Connect R, eu asta fac acum ! Sper sa nu faca tataie asta de sub mine infarct, ca e naspa sa mori pe caldurile astea !Ti se acresc sarmalele la pomana !
Hai ca vreau sa va destind putin de ziua mea, ca sa puteti sa inchinati un pahar de orice (bere, vin sau ce -o fi) in sanatatea mea, si a noastra la toate !
Va multumesc inca o data pt tot, si ii multumesc lui DUMNEZEU ca a aranjat el dragutul lucrurile in asa fel sa va cunosc ! (iar imi vine plansul ) PUUUUUUUUUUUUUPIIIIIIIIIIICIIIIIIIIIII !!!!!
Eli, ti-am zis eu ca FB este un drog, mai drog ca toate alealalte, stai sa vezi cand o sa ai lista plina de prieteni si vor posta toti ! Vezi sa nu ma spui la sotul tau, sa ma alerge cu masina prin tot Magurele ! este de preferat ca timpul stat pe facebook sa-l petreci cu el, la un sprit, imbracata in ceva sexos, sau pe caldurile astea mai bine fara ! Vezi tu, orienteaza-te ! Cand pleaca ei la munca, noi, top pe facebook.Mi-a dat bani 200 ron sa imi iau sandale pt nunta, dar la pretul asta, iti vine sa le pui in vitrina si sa te uiti la ele, si sa mergi descult, la naiba.
Aoleu, tu te referi la celalalt CADOU, nu ????? Acum m-am prins ! inca nu ! poate deseara, la tara, ca-i mai racoare, aici, la mine la etajul 5, cu soare dupa amiaza, sunt lipicioasa, asa degeaba stand in pat, dar sa mai si..bic-bic ceva !..DAR, nu imi fac griji, nu scap eu asa usor ; o sa fac eu asa niste fitze putin, ca sa dea bine, si apoi, poc, ma fac ca ma impiedic !!!! ca gaina :daca fug, zice ca sunt proasta, daca stau, zice ca sunt curva, mai bine ma impiedic !!!!!
ELI, daca ai boxe la PC, baga la maxim Vara nu dorm Connect R, eu asta fac acum ! Sper sa nu faca tataie asta de sub mine infarct, ca e naspa sa mori pe caldurile astea !Ti se acresc sarmalele la pomana !
Hai ca vreau sa va destind putin de ziua mea, ca sa puteti sa inchinati un pahar de orice (bere, vin sau ce -o fi) in sanatatea mea, si a noastra la toate !
Va multumesc inca o data pt tot, si ii multumesc lui DUMNEZEU ca a aranjat el dragutul lucrurile in asa fel sa va cunosc ! (iar imi vine plansul ) PUUUUUUUUUUUUUPIIIIIIIIIIICIIIIIIIIIII !!!!!
Multumesc Sile, Cand am zis sanatatea noastra la toate, ma refeream si la tine, desigur. Ca doar esti "una " de-a noastra, acum.:):):):)
Sa o pupi pe Violeta si sa ai grija de ea. Eu nu stiu ce sa raspund la intrebarile ei, pt ca la mine din fericire a fost un fibrom mare, dar curat. Nu cunosc amanunte tehnice despre asta, asa ca decat sa zic o prostie, mai bine nu zic nimic. Dar asta nu inseamna ca nu o citesc si nu o iubesc, si sunt alaturi de ea cum ma pricep eu mai bine, adica cu sufletul si cu rugaciunile catre Bunul Dumnezeu. Pup
Sa o pupi pe Violeta si sa ai grija de ea. Eu nu stiu ce sa raspund la intrebarile ei, pt ca la mine din fericire a fost un fibrom mare, dar curat. Nu cunosc amanunte tehnice despre asta, asa ca decat sa zic o prostie, mai bine nu zic nimic. Dar asta nu inseamna ca nu o citesc si nu o iubesc, si sunt alaturi de ea cum ma pricep eu mai bine, adica cu sufletul si cu rugaciunile catre Bunul Dumnezeu. Pup
GATA!!! Inchid calculatorul ca sunt nevoita sa-mi angajez menajera, bona, bucatareasa...
Distractie placuta la nunta si vezi, mai usor cu dansul :)
Distractie placuta la nunta si vezi, mai usor cu dansul :)
Buna dragelor,
La muti ani!!!!!!!!!!, draga Coti, sa ne traiesti, sa fii sanatosa si la punga groasa! Sa ai parte numai de bine, sa ne luminezi fata ori de cate ori intri pe acest forum.. sa ramai asa tanara si frumoasa cum esti acum.
Violeta imi pare rau pentru tine, nu stiu ce sfaturi sa-ti dau, decat sa ai incredere in tine, sa fii o luptatoare si mergi mai departe cu fruntea sus,. eu stiu mergi si la alt doctor, vezi ce iti spune...
Draga Ana, ai grija de tine, sa-ti dea Bunul Dumnezeu putere sa suporti tratamentul
Va pup pe toate, sa aveti un sfarsit de saptamana cat mai racoros.
Ionica
La muti ani!!!!!!!!!!, draga Coti, sa ne traiesti, sa fii sanatosa si la punga groasa! Sa ai parte numai de bine, sa ne luminezi fata ori de cate ori intri pe acest forum.. sa ramai asa tanara si frumoasa cum esti acum.
Violeta imi pare rau pentru tine, nu stiu ce sfaturi sa-ti dau, decat sa ai incredere in tine, sa fii o luptatoare si mergi mai departe cu fruntea sus,. eu stiu mergi si la alt doctor, vezi ce iti spune...
Draga Ana, ai grija de tine, sa-ti dea Bunul Dumnezeu putere sa suporti tratamentul
Va pup pe toate, sa aveti un sfarsit de saptamana cat mai racoros.
Ionica
COTI draga, La multi ani!!!sa fii iubita, fericire si multa, multa sanatate...VIOLETA i-mi pare rau dar nici eu nu cunosc diagnosticurile acestea ca si eu am avut cu totul altceva.dar i-ti doresc sa treci cu bine peste tot si multa sanatate.sfatul meu ar fi doar daca ai putea sa incerci si sa stai de vorba si cu alti medici. RASARIT mult.frumos de crema.Ca sa fiu sincera, da, dupa cum ti-ai dat seama, nici la mine nu stau lucrurile prea roz nici acum dupa doi ani.si din cauza asta eu cand aud alte fete ca ele nu au probleme de acest gen, sunt uimita.eu puneam totul in seama ovarelor ca ma documentasem ca daca nu le mai ai nu prea te mai poti numi ca poti incepe si duce la bun sfirsit ce ti-ai dori.dar stiam ca tu ovarele le mai ai.si totusi Griguta nu le mai are si ea nu are probleme de acest gen.dar tu cat timp ai de la operatie ??poate totusi o lasa Griguta perdeaua ridicata intr-un colt sa stim si noi mai multe.ca este si mai veterana ca noi in timpul scurs de la operatie. pupici fetelor sio numai bine.
da este adevarat si eu spun ca anatomopatologii au gresit, chirurgul nu are ochi microscop deci o microinvazie nu se vede cu ochiul liber, concluzia mea este ca putem face papa-nicolau de 100 de ori pe an, ca observ ca depinde de ce anatomopatolog dai, ca altfel poti sta acasa linistita si sa mori de asemenea linistita, cum au vazut ei HSIL si apare carcinom scuamos?asta este de neinteles pentru mine.probabil sunt foarte superficiali, si aici de unde sunt eu cel putin acest examen este contra cost si nu putin-100 lei.oricum Violeta scumpa eu stiu ca se face punctie ganglionara si se poate afla daca sunt sau nu afectati ganglionii, sau probabil si rmn pune diagnosticul.oricum sa te joci cu viata omului e cumplit.si anatomopatologii probabil asta fac nu numai in cazul Violetei ci in cine stie in cate cazuri.va pup pe toate si celor care pleaca in concediu va doresc concediu placut!
COTI - draga iti urez un sincer LA MULTI ANI! - Sa fii sanatoasa, sa ai parte de bucurii si impliniri alaturi de toti cei dragi! Un sfarsit de saptamana placut pentru toate doamnele de pe acest forum-LUCICA
Buna dimineata, printeselor !
Lumi, cand intri aici, da-mi un semn, vreau sa mai vorbim ceva.
Restul fetelor, sper ca sunteti la nisip cu picioarele in valuri...daca se poate si valuri de ocean...ar fi si mai bine.
Lumi, cand intri aici, da-mi un semn, vreau sa mai vorbim ceva.
Restul fetelor, sper ca sunteti la nisip cu picioarele in valuri...daca se poate si valuri de ocean...ar fi si mai bine.
BUNA DIMINEATA SI BUNA SA VA FIE INIMA!
@ilen: LA MULTI ANI! toate bune si frumoase !
@Nico: Sa-ti traiasca feciorul, sa fie sanatos, sa aiba realizari cat mai frumoase in viata, sa te bucuri de respectul lui iar la batranete sa-ti fie sprijin de nadejde! LA MULTI ANI!
Rasarit, e periculos cu picioarele in apa, facem anexita (mai ales noi) :)
@ilen: LA MULTI ANI! toate bune si frumoase !
@Nico: Sa-ti traiasca feciorul, sa fie sanatos, sa aiba realizari cat mai frumoase in viata, sa te bucuri de respectul lui iar la batranete sa-ti fie sprijin de nadejde! LA MULTI ANI!
Rasarit, e periculos cu picioarele in apa, facem anexita (mai ales noi) :)
Buna dimineata si LA MULTI ANI sarbatoritilor!
Imi puteti recomanda un medic de familie...bun?
mersi.
Corangel
Imi puteti recomanda un medic de familie...bun?
mersi.
Corangel
Buna ziua dragele mele,
Vreau sa va multumesc inca o data pt. urarile si gandurile bune pe care mi le-ati adresat vineri, de ziua mea. A fost o mare bucurie sa va citesc si sa va recitesc acum inca o data, pt ca asa cum v-am spus vineri am plecat din Bucuresti si am revenit azi dimineata.Am reusit si am ajuns si eu la control la ginecologie, la spitalul Panait Sarbu adica maternitatea Giulesti. Totul este ok, am facut si eco si control la masa. Maine dimineata merg si pt o recoltare de secretie (gen Papanicolau ), dar mi-a zis doctorita ca este un examen pt flora vaginala, nu chiar un papanicolau, ca acela se referea la colul uterin, pe care eu nu il mai am.
Si am fost si am facut si testul DEX pt osteoporoza. SURPRIZA mare : am osteoporoza tip 1 (am facut un test pe sold si un test pe coloana, fragment lombar ) cu un T score de -2, 8 la vertebrele lombare ! Mi-a recomandat BONVIVA -una pe luna, timp de 12 luni impreuna cu CALCIU SI D3, dar incepand cu luna septembrie.Si repetat testul dupa un an. Ce credeti de asta ? Aaaa, si miercuri fac si urocultura si analize de sange, astea la cabinet la dr de familie. DEXA l-am facut la FILANTROPIA, am inteles ca au aparatura foarte buna ! Cam atat despre mine !
fetelor, sambata a fost ziua Danielei Giurea, care lucreaza in Italia, iar astazi este ziua lui NELI (Ilen), deci trebuie sa le sarbatorim asa cum numai noi stim !
Danuta si Neli, chiar daca sunt putin cu intarziere, vreau sa va doresc din tot sufletul LA MULTI ANI !!!!!!, multa, multa sanatate, impliniri, fericire si sa aveti parte de tot ce este mai frumos si mai bun pe lumea asta !
VA TRIMIT O IMBRATISARE CALDA, ALATURI DE GANDURILE MELE BUNE, CU DRAG, IOANA
Claudia CORANGEL, imi pare rau, dar nu stiu un medic de familie bun,...si eu cred ca am nimerit pe cea mai..putin pregatita doctorita din tot Bucuresti-ul, si eu zic mereu ca mai multa medicina stiu eu decat ea, si eu vreau sa o schimb(de ex. nu a stiut sa imi spuna daca o sa mai am ciclu dupa operatie, , , , deci mai vrei ceva ?)
Restul, pe unde sunteti ?
Am uitat sa intreb daca am voie la mare, dar o sa intreb maine !
pupici la toate fetele, are dreptate Eliana, este si ziua baiatului lui Nico, deci LA MULTI ANI SI PT EL, SA FIE SANATOS SI SA II FACA NUMAI BUCURII FRUMOASEI LUI MAMICI !
NICO, esti la mare, aaaa stai cu ea la nisip si la apa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bravo, pupici
Vreau sa va multumesc inca o data pt. urarile si gandurile bune pe care mi le-ati adresat vineri, de ziua mea. A fost o mare bucurie sa va citesc si sa va recitesc acum inca o data, pt ca asa cum v-am spus vineri am plecat din Bucuresti si am revenit azi dimineata.Am reusit si am ajuns si eu la control la ginecologie, la spitalul Panait Sarbu adica maternitatea Giulesti. Totul este ok, am facut si eco si control la masa. Maine dimineata merg si pt o recoltare de secretie (gen Papanicolau ), dar mi-a zis doctorita ca este un examen pt flora vaginala, nu chiar un papanicolau, ca acela se referea la colul uterin, pe care eu nu il mai am.
Si am fost si am facut si testul DEX pt osteoporoza. SURPRIZA mare : am osteoporoza tip 1 (am facut un test pe sold si un test pe coloana, fragment lombar ) cu un T score de -2, 8 la vertebrele lombare ! Mi-a recomandat BONVIVA -una pe luna, timp de 12 luni impreuna cu CALCIU SI D3, dar incepand cu luna septembrie.Si repetat testul dupa un an. Ce credeti de asta ? Aaaa, si miercuri fac si urocultura si analize de sange, astea la cabinet la dr de familie. DEXA l-am facut la FILANTROPIA, am inteles ca au aparatura foarte buna ! Cam atat despre mine !
fetelor, sambata a fost ziua Danielei Giurea, care lucreaza in Italia, iar astazi este ziua lui NELI (Ilen), deci trebuie sa le sarbatorim asa cum numai noi stim !
Danuta si Neli, chiar daca sunt putin cu intarziere, vreau sa va doresc din tot sufletul LA MULTI ANI !!!!!!, multa, multa sanatate, impliniri, fericire si sa aveti parte de tot ce este mai frumos si mai bun pe lumea asta !
VA TRIMIT O IMBRATISARE CALDA, ALATURI DE GANDURILE MELE BUNE, CU DRAG, IOANA
Claudia CORANGEL, imi pare rau, dar nu stiu un medic de familie bun,...si eu cred ca am nimerit pe cea mai..putin pregatita doctorita din tot Bucuresti-ul, si eu zic mereu ca mai multa medicina stiu eu decat ea, si eu vreau sa o schimb(de ex. nu a stiut sa imi spuna daca o sa mai am ciclu dupa operatie, , , , deci mai vrei ceva ?)
Restul, pe unde sunteti ?
Am uitat sa intreb daca am voie la mare, dar o sa intreb maine !
pupici la toate fetele, are dreptate Eliana, este si ziua baiatului lui Nico, deci LA MULTI ANI SI PT EL, SA FIE SANATOS SI SA II FACA NUMAI BUCURII FRUMOASEI LUI MAMICI !
NICO, esti la mare, aaaa stai cu ea la nisip si la apa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bravo, pupici
Buna seara fetelor! La MUlti Ani Coti cu sanatate si impliniri. Fetelor sincer nu-mi mai amintesc cand am inceput sa fac dragoste dupa operatie dar am inceput usor, cu multe mangaieri si multa atentie discutand de fiecare data dupa.adica: cum a fost, ce am simtit si eu si el si tot asa, el incurajandu-ma eu prinzand curaj."Tehnic" nu au fost probleme placerea este exact ca inainte adevarul este ca la mine orgasmul este in cea mai mare parte si dintotdeauna de clitoris cel de vagin mai rarut si de mica intensitate si niciodata nu mi-a placut sexul in profunzime pentru ca doare. Daca vreti sa discutam mai mult intrati pe privat si acolo este adresa mea de mess daca o scriu aici o sterge administratorul. Va pup pe toate toate, toate. Ana te imbratisez cu drag.
DANIELA la multi ani si sa fii snantoasa.a trecut dar abia acum am aflat ca a fost ziua ta.Fetelor dar d eunde reusiti sa aflati zilele de nastere ?spuneti-mi si mie asa pot face si eu urarile de riguare la timp. COTI m-ai pus pe ginduri cu osteoporoza..dar am inteles ca ai putin de la operatie adica vreo 5 luni??si deja sa instalat ?ce simptome ai te dor oasele cumva ?si pe mine ma doare un pic coloana in dreptul mijlocului cind ma aplec.testul de osteoporoza nu l-am facut inca trebuie sa-l fac si eu.inseamna ca ca eu la doi ani d emenopauza am osteoporoza in floare.GRIGUTA dar de unde de la privat se poate lua adresa de mess?eu vad ca am scris-o mai sus si nu a sters-o administratorul..sau urmeaza sa o stearga ? ANA si VIOLETA cum va mai simtiti ?
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Histerectomie
- 7menopauza precoce
- 2analize facute, tratament necorespunzator?
- 4Pregatirea preoperatorie pentru histerectomie uterina
- 4Sa fac histerectomia?
- 7operatie tumorala - solicit sfaturi pt viitor
- 5Histerectomie partiala si de cateva luni am dureri mari la sani
- 7histerectomie totala si anexectomie bilaterala
- 21Dureri articulare dupa chimioterapie
- 0Histerectomie totala interanexiala -operata in 02.08.2011
- 45Chistadenocarcinom border-line g1
- 27Histerectomie totala
- 6Coxartroza bilaterala.. dureri cumplite noaptea
- 7histerectomie totala cu anexectomie bilaterala
- 0histerectomie
- 17BUFEURILE Dupa operatie histerectomie totala cu anexectomie bilaterala
- 2Hiserectomie totala +hernie abdominala operate impreuna.
- 1Radioterapie dupa histerectomie: da sau nu?
- 0Histerectomie totala
Mai multe informații despre: Histerectomia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: