HIV din toaleta publica?
Buna ziua! Am 19 ani și țin sa Menționez ca nu mi am început viața sexuală. De o săptămâna și ceva mi s au inflamat ganglionii submandibulari, nu am băgat in seama deoarece am probleme vechi cu amigdalele. Ieri a început sa ma doară un ganglion axilar, nu este mare, dar este dureros la atingere. Am căutat pe internet cauze și m am speriat când am văzut și posibila infectare HIV. Nu ma așez niciodată pe capacul wc urilor de la toaletele publice, dar exista posibilitatea sa fi existat virusul pe clanța ușii și sa fi ajuns pe hârtia igienica și astfel sa ma fi infectat? M a durut de 2 ori gâtul, câte 4 zile, cu pauza de o săptămâna, acum iar nu ma mai doare. Mi am făcut analizele săptămâna trecută și hemoleucograma a ieșit bine. Îmi fac griji. Este posibila infectarea intr un asemenea caz?
2 comentarii
Buna ziua,
Hivul nu se transmite prin atingere. de pe clanta sau toaleta. Mergeti la un medic orlist ptr rezolvarea problemei adenopatiei
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Hivul nu se transmite prin atingere. de pe clanta sau toaleta. Mergeti la un medic orlist ptr rezolvarea problemei adenopatiei
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2HPV tulpina 53
- 4Testare BTS
- 4Medic ginecolog, infectionist pt tratarea gonoreei rezistenta la ceftriaxona
- 2Sifilis nou diagnosticat
- 8As putea avea HIV?
- 4Posibil HIV?
- 9Ma mai pot testa dacă m-am vaccinat deja împotriva HPV?
- 4VDRL pozitiv pot alapta ?
- 1Hpv provoaca crampe abdominale?
- 1Risc HIV masaj erotic