ASC-US (celule scuamoase atipice de semnificatie nedeterminata), testare HPV
Buna ziua,
In urma testului Papanicolau au rezultat urmatoarele concluzii: Frotiu actual cu frecvente celule intermediare si parabazale cu anizocitoza si anizocare, rare celule intermediare cianofile, moderata reactie inflamatorie, celule cilindrice endocervicale restante, frecvente PMN neutrofile. ASC-US (celule scuamoase atipice de semnificatie nedeterminata). Se recomanda testare HPV, colposcopie si repetarea citologiei la 3-6 luni.
De asemenea, in urma examinarii secretiei vaginale a aparut prezent si stafilococul auriu. Medicul ginecolog mi-a dat tratament cu cervucid ovule si viviflor si tinizol.
Am nevoie de o parere clar exprimata, va rog. Dna. doctor mai rau m-a speriat. Mentionez ca am 23 de ani.
Va multumesc
In urma testului Papanicolau au rezultat urmatoarele concluzii: Frotiu actual cu frecvente celule intermediare si parabazale cu anizocitoza si anizocare, rare celule intermediare cianofile, moderata reactie inflamatorie, celule cilindrice endocervicale restante, frecvente PMN neutrofile. ASC-US (celule scuamoase atipice de semnificatie nedeterminata). Se recomanda testare HPV, colposcopie si repetarea citologiei la 3-6 luni.
De asemenea, in urma examinarii secretiei vaginale a aparut prezent si stafilococul auriu. Medicul ginecolog mi-a dat tratament cu cervucid ovule si viviflor si tinizol.
Am nevoie de o parere clar exprimata, va rog. Dna. doctor mai rau m-a speriat. Mentionez ca am 23 de ani.
Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4la testul papanicolau iese daca ai HSV si HPV?
- 7rezultat Papanicolau
- 4ce inseamna testul papanicolau?
- 1interpretare test papanicolau
- 4menopauza la 35 ani
- 5rog o interpretare test babes papanicolau
- 3este corect sa iau 2 ovule in aceeasi zi?
- 3Imi raspunde si mie cineva?
- 1Rezultat analize PAP si secretie vaginala. E ceva grav?
- 12probleme hormonale - atrofie vaginala
- 0interpretare test papanicolau, va rog
- 1rezultat pap test
- 1interpretare rezultat Papanicolau
- 0rezultat Papanicolau
- 0interpretare test pap.ajutatima
- 1Interpretare papanicolau
- 1Rog o interpretare a urmatoarelor analize Babes-Papanicolau
- 0Papanicolau
- 0Pap 2 persistent
- 1Răspundeți, va rog! Rezultat test Papanicolau
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau testul babes papanicolau