ASC-US (celule scuamoase atipice de semnificatie nedeterminata), testare HPV
Buna ziua,
In urma testului Papanicolau au rezultat urmatoarele concluzii: Frotiu actual cu frecvente celule intermediare si parabazale cu anizocitoza si anizocare, rare celule intermediare cianofile, moderata reactie inflamatorie, celule cilindrice endocervicale restante, frecvente PMN neutrofile. ASC-US (celule scuamoase atipice de semnificatie nedeterminata). Se recomanda testare HPV, colposcopie si repetarea citologiei la 3-6 luni.
De asemenea, in urma examinarii secretiei vaginale a aparut prezent si stafilococul auriu. Medicul ginecolog mi-a dat tratament cu cervucid ovule si viviflor si tinizol.
Am nevoie de o parere clar exprimata, va rog. Dna. doctor mai rau m-a speriat. Mentionez ca am 23 de ani.
Va multumesc
In urma testului Papanicolau au rezultat urmatoarele concluzii: Frotiu actual cu frecvente celule intermediare si parabazale cu anizocitoza si anizocare, rare celule intermediare cianofile, moderata reactie inflamatorie, celule cilindrice endocervicale restante, frecvente PMN neutrofile. ASC-US (celule scuamoase atipice de semnificatie nedeterminata). Se recomanda testare HPV, colposcopie si repetarea citologiei la 3-6 luni.
De asemenea, in urma examinarii secretiei vaginale a aparut prezent si stafilococul auriu. Medicul ginecolog mi-a dat tratament cu cervucid ovule si viviflor si tinizol.
Am nevoie de o parere clar exprimata, va rog. Dna. doctor mai rau m-a speriat. Mentionez ca am 23 de ani.
Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Nu stiu daca sa ma panichez sau sa fiu calma
- 4am descoperit o rana pe col... Ce presupune recuperarea dupa conizatie?
- 4despre dublu test
- 1rezultate secretie vaginala si papanicolau
- 0rezultat test Papanicolau
- 3interpretare test papanicolau
- 0Papanicolau si Colposcopia. tratament? Urgent!
- 1test papanicolaou
- 2interpretare analize pap, e grav?
- 0Interpretare analize PAP.
- 1Test Papanicolau
- 0interpretare test
- 2Lsil cu atipii hpv
- 1Rezultat test papanicloau
- 0Ajutati-ma ! Am facut un test Papanicolau si nu stiu exact ce am
- 0Rezultat test papanicolau
- 0Interpretare Test Papanicolau
- 0Rezultate Papanicolau
- 0Ascus papanicolau