Hpv si polipi colonici, risc de cancer anal

In urma unei colonoscopii mi'au gasit 2 polipi de circa 1 mm si 2 mm si au fost trimisi spre biopsie unde mi'a iesit leziune de grad inalt HSIL.Hsil este asociat cu hpv.intrebarea mea este chiar nu se poate face nimic daca am luat hpv stiu de injectia gardasil dar am auzit ca daca deja e virusul luat numai are niciun efect...
Ideea e ca trebuie sa ma monitorizez toata viata sa nu fac cancer anal din cauza hpv'ului
Ideea e ca trebuie sa ma monitorizez toata viata sa nu fac cancer anal din cauza hpv'ului
2 comentarii

Buna, la barbati nu stiu daca se poate face vaccinul iar din ce am citit pe internet vaccinul protejeaza impotriva celorlate tulpini si nu impottiva celei pe care o ai deja. Desi am raspuns eu si dupa vreo 2 ani si ceva sper ca ai discutat cu un medic, din pacate cei de aici de pe forum doar ne dam cu parerea dar nu suntem avizati, mai povestim din experientele noastre dar cel mai important e sa iti intrebi medicul.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 27HPV - mai poti face copii? Se transmite?
- 6hpv, rana pe colon
- 4Virusul HPV
- 9tratament virus papiloma
- 12HPV la barbati
- 34Papanicolau C3 ascus posibil LSIL prin infectie HPV
- 23carcinom scuamos invaziv - cat de grav este si ce varianta de operatie tratament ?
- 1tratare HPV cu un medicament homeopat
- 19HPV negi genitali - Tratament naturist care functioneaza!
- 3probleme penis
- 1Posibil HPV?
- 0Infectie HPV 52, cervicita rana pe col
- 0Rana col uterin
- 24Virusul HPV la un tanar de 23 de ani
- 1HPV-ul se poate lua de pe vasul de toaleta?
- 4Hpv
- 1HPVDNA1 si HPVTSO
- 0Inflamatie col + hpv
- 0HPV 66
- 1Am o intrebare despre HPV
Mai multe informații despre: infectia cu hpv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: