Hpv
Buna ziua ! In urma cu 1 an am avut cateva contacte cu fostul meu prieten, toate contactele protejate, din pacate s a rupt prezerv iar el avea hpv 16.18, am aflat dupa. Nu avea simptome. Dupa 4-5 luni am facut Papa Nicolau si screening hpv cu cele 14 tulpini cu risc inalt si toate analizele au iesit bine.
Nimic detectabil la hpv ! Este posibil sa nu fi luat hpv daca s a rupt prezerv !?
In urma cu cateva zile mi a aparut pe varful clitorisului exact putin mai sus de unde se urineaza o inflamatie rosie si umflat ca o biluta nu e tare la atingere.am avt mincarime putin la inceput nu ma doare ma pot atinge, de vreo 4 zile se retrage dar tare greu …insa sunt ft speriata daca aceasa inflamatie este cancer de la hpv!?
Nimic detectabil la hpv ! Este posibil sa nu fi luat hpv daca s a rupt prezerv !?
In urma cu cateva zile mi a aparut pe varful clitorisului exact putin mai sus de unde se urineaza o inflamatie rosie si umflat ca o biluta nu e tare la atingere.am avt mincarime putin la inceput nu ma doare ma pot atinge, de vreo 4 zile se retrage dar tare greu …insa sunt ft speriata daca aceasa inflamatie este cancer de la hpv!?
1 comentarii
Buna.
Hpv se ia si cu prezervativ prin simpla frecare a zonelor genitale unde nu ajunge prezervativul.
Mergeti la ginecolog pentru consultul clinic sa vada despre ce inflamatie este vorba.
Nu pare hpv.
Hpv se ia si cu prezervativ prin simpla frecare a zonelor genitale unde nu ajunge prezervativul.
Mergeti la ginecolog pentru consultul clinic sa vada despre ce inflamatie este vorba.
Nu pare hpv.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2infectata cu hpv si trichomonas
- 6vaccin pt hpv
- 362HPV - sfaturi
- 10Sunt purtatoare de virus HPV de un an...
- 2HPV oare?
- 6Cine stie sa-mi dea un raspuns. Pls!
- 2daca esti insarcinata... herpesul genital se transmite la fat?
- 8Infectie sau Hpv? pls help
- 2infectie cu Hpv Help!!!
- 7Cam de un an jumate am aflat ca am HPV si a luat si prietenul meu virusul
- 4Cum scap de HPV
- 2Suspect de HPV? Intrebare?
- 0are vreo legatura hpv l-sil cu sifilis?urgent un rasp va rog
- 3HPV - afectate 4 tulpini, dintre care 3 cu risc crescut oncogenic
- 8HPV 16, sotia are, eu nu!
- 1HPV 6, 31
- 0Hpv in test dupa transmitere
- 2Hpv pozitiv 31, 35 și căderea parului
- 2Ascus hpv 16