HPV-am nevoie de raspunsul unui medic va rog

19-12-2008
carina2009
Nu este medic/terapeut
carina2009
Buna ziua,
in urma cu un an mi am descoperit infectia cu HPV ( risc crescut 18.33, 45). Iata cum a evoluat in cazul meu. De la rezulatul ASCUS la papanicolau din momentul cand am descoperit HPV, am ajuns dupa 3 luni de tratament cu ovule sa fac o conizatie cu ansa diatermica. Rezultatul biopsiei in urma conizatiei este urmatorul:dispalzie epiteliala scuamoasade grade diferite( cin1-cin3) si infectie hpv.Dupa inca 3 luni de la conizatie, testul papanicolau indica LSIL, iar genotiparea ADN-HPV indica prezenta genotipului 81 cu risc scazut. Intrebarea mea este de ce am ramas doar cu tulpina 81 de grad scazut, este posibil ca in urma conizatiei sa se fii eliminat focarul de infectie cu hpv care determinase displazia?Sau rezultatul genotiparii este o eroare, testul papanicolau indicand totusi prezenta hpv ului( koilocite, celule cu nucleu discariotic, binucleate, cu citoplasma oranjofila sau bazofila)? Analizele le am facut la micomi si synevo. Astept raspunsul vostru, va multumesc din suflet!
1 comentarii
0
20-03-2009, ora 21:21
boboalina
Nu este medic/terapeut
boboalina
ma mira fatul ca ai nelamuriri in privinta analizelor, pentru ca am vazut ca ai spus ca ai fost la clinica Micomi , o clinica foarte buna cu doctori buni, (d. Badea) este doctora mea, iti mai pot recomanda pe doctorul meu . Il recomand cu mare drag pe Doctorul Hamid de la Filantropia. Are consultatii si la clinica Medicover din Grozovici.Este deosebit de atent si are timp sa vorbeasca cu pacienta si sa incerce sa raspunda la toate intrebarile, conteaza foarte mult.Pana sa merg la el, am tot incercat la diverse doamne doctor, foarte recomandate si foarte ocupate, care au dat cu usurinta un diagnostic cancer pe col uterin.Decizia finala a fost sa merg la un consult la Bucuresti, la Doc.Hamid de la Medicover, ce a fost recomandat.Am fost si sunt foarte multumita de Doc.Hamid, am urmat analizele ce au fost recomandate, si am fost uimita sa aud ca nu am cancer.Acum pot spune ca sunt bine, am urmat tratamentul medicamentos, am urmat un alt examen papanicolau si pot spune ca rezultatele au fost altele, mult mai bune, dacat rezultatele de la doctorii "renumiti din Constanta".Recomand tuturor Dr. Hamid Ayatollahi Medic primar obstetrica-ginecologieCentrul Medical Medicover Grozovici.Tot respectul si mii de multumiri pt dr Hamid de la Medicover/Filantropia. Are un suflet de aur, si foarte dedicat meseriei! SI ACUM MERG LA DANSUL SI LA DOAMNA D.BADEA - DE LA MICOMI.
ITI UREZ MULTA SANATATE.
Adaugă un comentariu / răspuns