Curiozitate masculină despre o relatie cu partener cu Hiv

01-07-2024
Positivity
Nu este medic/terapeut
Positivity
Hello, am tot observat pe acest forum fel și fel de întrebări, curiozități, răspunsuri acide, oameni cu fel și fel de probleme de natură psihică cu privire la acest virus( mă repet, virus).

Vă rețin și eu atenția cu un sfat pozitiv : viața merge înainte!!!

Chiar și după 7 ani de tratament, organele sunt la locul lor, în aceeași parametri, vaccinat de 3 ori contra coronavirus, aceeași poftă de viață ! Ce pot spune că îmi lipsește întradevăr? O parteneră...asta da, este o problemă pentru că în romania nu am găsit un site care să ajute comunitatea cu Hiv indiferent de nevoile lor straight bi gay. Păcat că nimeni nu își asumă responsabilitatea de a deschide o astfel de aplicație, unde sigur cei ca mine și poate ca tine cel care citești acum, ar fi mai fericiți și din acest punct de vedere. Aici nu vorbesc doar de fun, ci pur și simplu amici, cunoștințe și sigur poate și dating.sau poate știți unii/unele dintre voi ceea ce eu nu știu? Oare să existe? Dacă există cum putem ajuta să promovăm acest site/ app astfel încât să devină mai ușor pentru unii care nu au acces la occident pentru a mai gusta din libertatea de acolo și înțelegerea care se admite acolo persoanelor ca și mine , normale, cu bun simț, smiling, cu chef de viață chiar dacă iau o pastilă toată viața:).

Curios...oare am pus bine problema? Oare am atins un punct sensibil? Oare îmi va răspunde cineva coerent?... Vă salut băieți, vă pup fetelor/doamnelor care îmi împărtășiți nedumerirea:)
2 comentarii
0
02-07-2024, ora 18:38
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Daca faci tratament pentru HIV nu face ca virusul sa fie netransmisibil si nedetectabil?

Doar intreb, e o curiozitate.
0
02-07-2024, ora 18:55
Positivity
Nu este medic/terapeut
Positivity
Salut, totul depinde și de stilul tău de viață. Dacă alegi tutun, alcool în exces, nopți pierdute , droguri etc..atunci clar un tratament nu poate vindeca și aceste vicii dăunătoare oricum vieții de zi cu zi, apăi unei persoane cu un sistem imunitar deficitar care este ajutat de tratament. Tratamentul te ajută să menți sângele curat astfel încât organele să nu simtă virusul în corp. Deci ajută, devi nedetectabil, insă cu puțină atenție și din partea creierului
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.