HPV-condiloame genitale+limba

16-11-2009
alexandracasian
Nu este medic/terapeut
alexandracasian
Am fost diagnosticata acum un an cu HPV si condilomatoza genitala. Am urmat tratament local cu Condyline si Aldara si imunostimulatoare dar fara a obtine rezultate multumitoare. Mentionez ca nu se puteau cauteriza, condiloamele fiind foarte mici si in numar foarte mare. Am incercat deja sa ma impac cu ideea ca nu voi scapa niciodata de ele. Ce ma ingrijoreaza cel mai tare sunt condiloamele bucale care mi-au aparut pe limba, care la fel ca cele genitale sunt multe si mici(cativa milimetri). Medicii la care am fost (6 din diferite orase - ORL si ginecologi) nu au nici o solutie, doar electrocauterizarea dar care nu se poate aplica in cazul meu, condiloamele fiind prea mici si prea multe. Va rog sa-mi spuneti daca mai am o sansa de tratament. Sunt speriata deoarece am inteles ca se poate ajunge la cancer bucal, respectiv vulvar din cauza deteriorarii tesutului.
Partenerul meu a consultat doi medici, dar amandoi au spus ca nu are nic urma de condiloame. Este posibil asa ceva? Stiam ca este o boala extrem de contagioasa.
Imi pun speranta intr-un raspuns. Mutumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns