HPV - DOCTORI INCOMPETENTII !??!
primul doctor mia dat un mic tratament dupa care ma trimis acas fara a-mi zice ce problema am.avand in vedere ca mia dat tratament pt condiloame si mia facut analizele ma gandesc ca stia ca ma confrunt cu hpv.am avut noroc ca am intrat pe acest site si asa am inceput sa ma informez si sa-mi dau seama ce se intampla cu mine.am fost la un alt doctor care se presupune ca e cel mai bun din oras, acesta imi confirma ca am hpv si am radacina cea mai grava dar imi zice ca nu pot face nimic si doar sa merg la control din 6 in 6 luni si daca vreau sami fac vaccinu, dar mi se pare ca vrea doar sa ma stoarca de bani, pt ca din cate stiu acel vaccin este pt prevenire doar dar eu deja sunt bolnava.spuneti-mi va rog chiar nu pot face nimic???am inteles ca se poate ajunge si la cancer de col uterin.se poate muri de la asa ceva??sunt disperata va rog spunetimi ce sa fac
1 comentarii
Pina nu va faceti testarea HPV care costa in jur de 5 milioane nu are doctorul cum sa isi dea cu parerea ca aveti sau nu radacina cea mai grava. Stati linistita si faceti tratamentul pentru condiloame.
In 90 % dintre cazuri organismul lupta singur si elimina virusul. Nu exista tratament HPV la ora actuala. Nu exista decat tratament pentru imunitare care sa faca organismul sa lupte. Tratati condiloamele. Acelea trebuie sa dispara ca altfel se inmultesc.
Ce-o fi peste 20 de ani veti mai vedea atunci. Dumnezeu cu mila. Nu are nici un sens ca in tot acest rastimp sa stati cu frica
san.
Cu pace,
Clara
In 90 % dintre cazuri organismul lupta singur si elimina virusul. Nu exista tratament HPV la ora actuala. Nu exista decat tratament pentru imunitare care sa faca organismul sa lupte. Tratati condiloamele. Acelea trebuie sa dispara ca altfel se inmultesc.
Ce-o fi peste 20 de ani veti mai vedea atunci. Dumnezeu cu mila. Nu are nici un sens ca in tot acest rastimp sa stati cu frica
san.
Cu pace,
Clara
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1HPV tulpina 53
- 4Testare BTS
- 4Medic ginecolog, infectionist pt tratarea gonoreei rezistenta la ceftriaxona
- 2Sifilis nou diagnosticat
- 8As putea avea HIV?
- 4Posibil HIV?
- 9Ma mai pot testa dacă m-am vaccinat deja împotriva HPV?
- 4VDRL pozitiv pot alapta ?
- 1Hpv provoaca crampe abdominale?
- 1Risc HIV masaj erotic