HPVDNA1 si HPVTSO
Buna, sunt barbat si recent am facut (in Germania) un test genotipare HPV iar rezultatul ( primit printat, prin posta ) este urmatorul ( exact asa scrie ):
HPVDNA1 - pozitiv
HPVT16 - negativ
HPVT18 - negativ
HPVTSO - pozitiv
Poate cineva sa imi spuna ( inainte sa sap mai departe la laborator ) ce este / inseamna HPVDNA1 si HPVTSO ? Sunt cumva tulpini ? Nu am gasit nicaieri pe google nimic in acest format. Stiu ca 16 si 18 sunt tulpinile problematice care genereaza in majoritatea cazurilor cancer de uter / col uterin la femei.
HPVDNA1 - pozitiv
HPVT16 - negativ
HPVT18 - negativ
HPVTSO - pozitiv
Poate cineva sa imi spuna ( inainte sa sap mai departe la laborator ) ce este / inseamna HPVDNA1 si HPVTSO ? Sunt cumva tulpini ? Nu am gasit nicaieri pe google nimic in acest format. Stiu ca 16 si 18 sunt tulpinile problematice care genereaza in majoritatea cazurilor cancer de uter / col uterin la femei.
1 comentarii
Intre timp am aflat ca HPVDNA1 si HPVTSO sund ceva coduri interne ale laboratorului. In cele din urma, a iesit ca eram infectat cu tulpina 52. In martie si aprilie 2021 am mai facut doua teste in Romania ( la Regina Maria si Bioclinica )... si au iesit amandoua negative. Bizar
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Sunt infectata cu HPV
- 10Sunt purtatoare de virus HPV de un an...
- 10condiloame HPV
- 3fata, spatele, gatul etc pot fi afectate de HPV?:(
- 7HPV X
- 5HPV informatii specializate
- 6Vaccinul HPV - care sunt pasii?
- 8HPV se transmite?
- 10Infectie HPV?
- 4BTS (HPV) la virgini?
- 3hpv si alaptarea
- 0are vreo legatura hpv l-sil cu sifilis?urgent un rasp va rog
- 1Celule epiteliale rotunde absente
- 1Intepretare rezultat hpv
- 8HPV 16, sotia are, eu nu!
- 1Leziuni pe col si HPV
- 1HPV 6, 31
- 4Hpv56 A făcut cineva vaccin? Vreun tratament miraculos?
- 1Contaminare cu HPV
Mai multe informații despre: infectia cu hpv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: