Ia cineva Quetiapina. Ingrasa? Puteti face efort fizic cu ea?
Daca i-ati mai dat si nu au interactionat medicamentele, incercati cu o pastila. Vedeti daca interactioneaza. De obicei psihiatrii nu recomanda naturiste combinate cu alopate.
Buna ziua
Deci intr.o luna ar trebui sa isi revina la normal???daca tratamentul este insuficient isi va face efectul mai greu???o ameliorare as vedea in sensul ca parca nu mai este asa suspicioasa ca la inceput, asa ganditoare, a inceput sa faca treburile casnice...deci o ameliorare ar fi, insa tot mai are unele pareri aiurite.
Multumesc
Deci intr.o luna ar trebui sa isi revina la normal???daca tratamentul este insuficient isi va face efectul mai greu???o ameliorare as vedea in sensul ca parca nu mai este asa suspicioasa ca la inceput, asa ganditoare, a inceput sa faca treburile casnice...deci o ameliorare ar fi, insa tot mai are unele pareri aiurite.
Multumesc
Daca tratamentul este insuficient, nu prea scapa de ideile aiurite. Doza minima de iesire din episod e cam de 600 mg.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 113despre depakine - informatii
- 131TONOTIL-N
- 3Ce se intampla daca un om normal ia antipsihotice?
- 5Depresie și anxietate-tratamente clasice și naturiste
- 2Tratament pt toc
- 5Pot sa beau, am voie sa beau acest ceai ming daca iau medicatie psihotropa??
- 10Ma poate ajuta cineva? nu mi se mai scoala penisul ca inainte si nici ejacularea nu mai e ca inainte
- 3Tratament
- 8Zyban plus anxiar
- 9Se poate lua Cebrium in continuu?
- 2Maleat de levomepromazina
- 3Trecerea de la Xeplion la Abilify din cauza constipației
- 42Schizofrenie paranoida
- 3Tratament psihiatric nou
- 21V-ati ingrasat de la Rispolept ?
- 15Tulburare bipolara
- 249Daca m-am ingrasat cu Abilify 20 kg ce altceva pot lua?
- 6Toc serlift Control
- 3A luat cineva Ziprasidona?
Mai multe informații despre: antipsihoticele medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: