ii curge nasu
sotului meu ii curge nasu din octombrie parca e racit tot timpu, tuseste si stranuta
tuseste foarte rau noapte a fost si la orl l-a pus sa faca exudat ( a iesit negativ) si i-a spus ca sinuzita nu are, am inceput sa aspir zilnic pernele aerisesc toata ziua camera si ii schimb fata de perna zilnic( cineva ne-a spus ca poate fi de la acarieni) dar nimic, nici o schimbare
poate stie cineva ce e de facut ?
tuseste foarte rau noapte a fost si la orl l-a pus sa faca exudat ( a iesit negativ) si i-a spus ca sinuzita nu are, am inceput sa aspir zilnic pernele aerisesc toata ziua camera si ii schimb fata de perna zilnic( cineva ne-a spus ca poate fi de la acarieni) dar nimic, nici o schimbare
poate stie cineva ce e de facut ?
1 comentarii
Fenomenele descrise se pot datora unei forme atipice de astm alergic. Ar fi util sa faca o spirometrie (masurarea debitelor pulmonare) si testari alergologice. Daca acestea ies modificate, e necesar un tratament de durata cu spray-uri cu corticosteroizi zilnic (Flixotide sau Seretide) impreuna cu un antialergic gen Aerius sau Xyzale pe durata primaverii. O bronsita astmatiforma poate fi insotita de rinita alergica.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.