il iubesc, dar el nu ma mai vrea.

14-04-2010
karla22
Nu este medic/terapeut
karla22
Buna, in urma cu 8 lunii am inceput o relatie cu un barbat...pana in urma cu o luna totul era perfect era mai mult decat am visat in ultimul timp sa distantat de mine nu mai este acelasi..( el a avut o relatie si din relatia aceea a facut o fetita in varsta de 6 anii, din sursele mele si ceea ce imi spune el ca relatia cu tipa cu care are copilu sa terminat de 4 anii.am crezut pana intr-o seara cand fosta i-a trimis un sms in care scria " iubi ce vrei sa iti spal" si cand am citit sms-ul m-am facut foc si para nu am inteles de ce ea trebuia sa ii spele atata timp cat el locuia cu mine...a incercat sa imi explice ca hainele au ramas de mai demult si ca multe alte lucruri care le consider minciunii.nu sunt o pers naiva..numai ca am avut incredere ca el nu mai este cu tipa deoarce in 8 lunii de zile a petrecut enorm de mult timp cu mine..si niciodata nu a sunat fosta doar de 2 si atunci au fost urgente, , era vb despre fetita. si acest lucru ma facut sa cred ca el nu mai are lgatura cu ea. Il iubesc enorm poate ca mai mult decat am iubit vreo data o pers, De 5 zile nu stiu nimic de el nu l-am cautat nici macar la telefon deoarce am rupt cartela..nu am prietenii, nu lucrez, si nici nu prea ies in oras. Ma gandesc ca ar fii mai bine sa renunt acum la tot pt ca daca ne vom impaca probabil iar voi trece prin asta dar imi este greu mai ales ca sunt insarcinata in 2 lunii si nustiu ce sa fac..ma gande-am sa merg luni la docotor...dar tot o data as vrea sa pastrez acest copil dar nustiu ce viata as putea eu sa ii ofer atata timp cat lipseste stalpul familiei, si ai mei parintii inca nici nu stiu ca eu sunt insarcinata si nu cred ca daca afla vor vrea sa ma sprijine.el a plecat fara nici o explicatie si a spus ca se va intoarce a plecat joi iar azi este miercuri...stiu unde sa ma gaseasca, , , ma gande-am sa pastrez copilu dar este greu daca as fii fost in luna 5 poate ca asa aveam tot sprijunul familieii mele...dar in conditile astea nu se pune problema de a pastra copilu. si in cazul in care fac avort ma gande-am sa il sun duminica seara sa il rog sa stam de vb ce facem cu sarcina..daca vrea sa fac avort si daca vrea sa merga cu mine..dar daca nu va venii si ma va refuza ?? stiu ca este o prostie din partea mea dar spun ceea ce simt si gandesc ca eu una l-as ierta dar imi este frica ii cer lui d-zeu putere cu toate ca tocmai sunt la un pas de un mare pacat dar ii cer iertare si sa ma ajute sa merg mai departe fara el, , dar acum traiesc untr-un chin groaznic ma trezesc noapte si ma uit pe geam si siroaie de lacrimii imi curg, as vrea sa il pot ura pt o perioada dar nici asta nu pot face.astept ziua de maine si ma rog sa primesc un semn cat de mic ar fii el.stiu ca voi spuneti ca nu merita si eu sunt constienta de lucru asta dar inima mea si tot ce insemn eu nu poate gandi ca aici este sfarsitu.Multumesc!!!
1 comentarii
0
20-04-2010, ora 10:07
Diana N...
Nu este medic/terapeut
Diana N...
Draga Karia nu stiu ce sa te sfatui, sigur ai un caz greu, cred ca ar trebui sa-l uiti, el nu te merita.dar pentru asta trebui sa-ti gasesti o ocupatie, noi prieteni, cred ca parintii tai trebui sa stie despre copil, impreuna vezi lua o deciziu corecta, daca el are o fetita chiar daca va impacati ea va fi mereu la mijloc, daca el nu te mai vrea nu trebuie sa te injosesti in fata lui, barbati mai sunt ba chir si mai buni, timpul iti va vindica toate ranile...
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul