imi cade parul chiar mult si devine uleios

de aproape un an imi cade parul chiar mult si la 3/4 zile devine uleios ce as putea face.cand incep unghiile sa imi creasca putin se rup.de ce?
2 comentarii

Buna ziua,
Caderea parului si fragilitatea unghiilor poate fi datorata unei afectiuni interne sau avitaminoze. Ar fi bine sa faceti niste analize generale de sange, si un consult dermatologic.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Caderea parului si fragilitatea unghiilor poate fi datorata unei afectiuni interne sau avitaminoze. Ar fi bine sa faceti niste analize generale de sange, si un consult dermatologic.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog

Buna seara!
De vreo cateva zile ma dor nu numai unghiile, ci si varfurile degetelor. Inainte mai aveam dureri sub unghii, nu la toate degetele, dar chestiunea s-a schimbat din momentul in care am inceout sa spal vasele cu un alt tip de detergent. Credeti ca ar avea vreun tip de legatura detergentul cu durerile de unghii si de varfuri ale degetelor? P.S. Am si anemie, iar unghiile mele intotdeauna au avut pete albe si au fost cam subtiri.
Va multumesc!
De vreo cateva zile ma dor nu numai unghiile, ci si varfurile degetelor. Inainte mai aveam dureri sub unghii, nu la toate degetele, dar chestiunea s-a schimbat din momentul in care am inceout sa spal vasele cu un alt tip de detergent. Credeti ca ar avea vreun tip de legatura detergentul cu durerile de unghii si de varfuri ale degetelor? P.S. Am si anemie, iar unghiile mele intotdeauna au avut pete albe si au fost cam subtiri.
Va multumesc!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 36 unghii bolnave
- 3am deja intarziere 4 zile a ciclului + durere de cap, caderea parului, tuburari de vedere
- 12pelada - tratament
- 3vitamine care stopeaza caderea parului
- 3Podoaba capilara
- 3caderi de par... SOS
- 3unghii moi, exfoliate
- 8unghie despicata
- 3caderea parului
- 4unghii cu infectie, de aprox. 3 luni
- 6Cam de vreo 3 ani de zile a inceput parul sa se rareasca
- 2cum sa am parul drept
- 0unghii strivite
- 0Umflatura in spate la unghie.
- 2Unghie vanata
- 4caderea parului
- 8Obsesia unui fapt savarsit, posibil fara remediere
- 1Caderea parului la barbati.
- 1Căderea parului
Mai multe informații despre: Caderea parului Unghia Parul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Tricotilomania
- Foliculita
- Alopecia (căderea părului)
- Hirsutismul
- Calvitia precoce
- Onicomicoza
- Panaritiu - Paronichia
- Tricorexa nodoza
- Alopecie mucinoasa
- Alopecie androgenica
- Ce spun unghiile despre sănătatea ta?
- Hirsutism (pilozitate excesivă)
- Unghii striate (cu striații, ondulate, unghii denivelate)
- Unghia
- Parul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: