Imi intarzie menstruatia

08-10-2016
AlinutaMadalina
Nu este medic/terapeut
AlinutaMadalina
Buna ziua! Am aproape 18 ani, mi-am inceput viata sexuala inainte de pasti, si nu am o viata sexuală foarte activa..gen la 2 luni un act sexual...mi-a venit menstruatia pe 18 august, in septembrie pe 12, iar acum nu mi-a venit si ultimul act sexual a fost protejat, marti pe 4 octombrie...dupa primul act sexual protejat am facut o mica pauza, dupa care a bagat-o fara prezervativ sa vada cum se simte fara, timp de maxim un minut cu o miscare du-te - vino, dupa care a scos-o. Am facut ieri, 7 octombrie test de sarcina si a iesit negativ. Ce sa fac? Sunt foarte speriata. Va rog sa raspundeti cat mai repede
2 comentarii
0
08-10-2016, ora 12:23
Psiholog Mitroi Alexandra Mihaela
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Mitroi Alexandra Mihaela
Buna,

Te sfatuiesc sa mergi la un ginecolog cu care sa discuti situatia legata de menstruatia neregulata. De asemenea, poti face o lista cu intrebarile pe care tu si prietenul tau le aveti legate de viata intima si pe care sa le adresezi medicului. Cu cine altcineva simti ca mai poti discuta despre subiectul asta?
E important ca sursele din care va informati despre viata sexuala, contraceptie, etc sa fie sigure, probate stiintific, de unde si recomandarea de a merge la medic.
0
08-10-2016, ora 16:18
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Daca testul de sarcina a iesit negativ nu ai de ce sa iti faci griji. Daca daca mai faceti astfel de incercari s-ar putea sa aveti probleme, caci lichidul care apare in varful penisului in timpul actului sexual contine spermatozoizi si daca ajunge in interiorul vaginului apare un risc de sarcina.
La inceputul vietii sexuale este des intalnit ca ciclul menstrual sa fie neregulat, dar daca situatia continua trebuie sa vezi de ce se intampla asta (control medical). Daca ciclul este neregulat poti sa ramai insarcinata fara sa stii.
Iti recomand educatie sexuala din surse verificate, atat despre metode contraceptive cat si despre bolile cu transmitere sexuala (si nu numai).
Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •