Imi intarzie menstruatia
Buna ziua! Am aproape 18 ani, mi-am inceput viata sexuala inainte de pasti, si nu am o viata sexuală foarte activa..gen la 2 luni un act sexual...mi-a venit menstruatia pe 18 august, in septembrie pe 12, iar acum nu mi-a venit si ultimul act sexual a fost protejat, marti pe 4 octombrie...dupa primul act sexual protejat am facut o mica pauza, dupa care a bagat-o fara prezervativ sa vada cum se simte fara, timp de maxim un minut cu o miscare du-te - vino, dupa care a scos-o. Am facut ieri, 7 octombrie test de sarcina si a iesit negativ. Ce sa fac? Sunt foarte speriata. Va rog sa raspundeti cat mai repede
2 comentarii
Buna,
Te sfatuiesc sa mergi la un ginecolog cu care sa discuti situatia legata de menstruatia neregulata. De asemenea, poti face o lista cu intrebarile pe care tu si prietenul tau le aveti legate de viata intima si pe care sa le adresezi medicului. Cu cine altcineva simti ca mai poti discuta despre subiectul asta?
E important ca sursele din care va informati despre viata sexuala, contraceptie, etc sa fie sigure, probate stiintific, de unde si recomandarea de a merge la medic.
Te sfatuiesc sa mergi la un ginecolog cu care sa discuti situatia legata de menstruatia neregulata. De asemenea, poti face o lista cu intrebarile pe care tu si prietenul tau le aveti legate de viata intima si pe care sa le adresezi medicului. Cu cine altcineva simti ca mai poti discuta despre subiectul asta?
E important ca sursele din care va informati despre viata sexuala, contraceptie, etc sa fie sigure, probate stiintific, de unde si recomandarea de a merge la medic.
Daca testul de sarcina a iesit negativ nu ai de ce sa iti faci griji. Daca daca mai faceti astfel de incercari s-ar putea sa aveti probleme, caci lichidul care apare in varful penisului in timpul actului sexual contine spermatozoizi si daca ajunge in interiorul vaginului apare un risc de sarcina.
La inceputul vietii sexuale este des intalnit ca ciclul menstrual sa fie neregulat, dar daca situatia continua trebuie sa vezi de ce se intampla asta (control medical). Daca ciclul este neregulat poti sa ramai insarcinata fara sa stii.
Iti recomand educatie sexuala din surse verificate, atat despre metode contraceptive cat si despre bolile cu transmitere sexuala (si nu numai).
Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
La inceputul vietii sexuale este des intalnit ca ciclul menstrual sa fie neregulat, dar daca situatia continua trebuie sa vezi de ce se intampla asta (control medical). Daca ciclul este neregulat poti sa ramai insarcinata fara sa stii.
Iti recomand educatie sexuala din surse verificate, atat despre metode contraceptive cat si despre bolile cu transmitere sexuala (si nu numai).
Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5prezervativul s-a rupt... oare sunt insarcinata?
- 4va rog ajutati-ma sunt gravida?
- 58sunt insarcinata? imi intarzie menstruatia...
- 4sunt insarcinata? urgenta
- 3sex in timpul menstruatiei = sarcina?
- 12sunt oare gravida???
- 7Sex in ultima zi de menstruatie (imi curgea o foarte mica cantitate)
- 5sunt sanse sa o las insarcinata?
- 3am motive sa fiu speriata?
- 3O posibila sarcina?
- 5Exista vreun risc sa fii ramas insarcinata ?
- 6Sex neprotejat in a 7-a zi de ciclu..risc de sarcina?
- 1sarcina sau nu?
- 4pot fi insarcinata?
- 3Insarcinata fiind virgina
- 0sunt insarcinata?
- 5sarcina sau nu?
- 1Probleme hormonale sau sunt insarcinata ?
- 1Este sau nu o sarcina?
- 3Sarcină de la masturbare? Ajutor
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: