imi raman alimente in gat

29-07-2009
vasileo
Nu este medic/terapeut
vasileo
Buna ziua, problema mea este ca am probleme musculare mai ales cu muschii de la picioare dupa mai multe consultatii pe la ortoped si apoi pe la neurolog mi s-a pus un diagnostic prezumtiv de SLA, de cant am aflat ca pot avea aceasta boala am intrat in panica simptomele parca s-au inmultit printre care a aparut si o problema la inghitirea alimentelor solide ma inec cu ele imi raman undeva sus pe cerul guri undeva intre gat si nas cel putin asta simt trebuie mereu sa imi dreg vocea sa expectorez iar cand expectorez nu ies alimente dar iese o mucoasa pe care o am mai demult dar acum apare mai des. Am fost si am facut un EMG si a iesit bine si asta ma mai linistit dar problema cu inghititul a ramas. NU stiu ce ar putea fi pentru ca domnul dr. neurolog a spus ca poate ca din cauza ca sunt speriat, acum nu stiu daca nu cumva am altceva pentru ca nu scap de aceste simptome. Ar putea fi ceva legat de orl sau de stomac? Va multumesc.
3 comentarii
0
29-07-2009, ora 16:38
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Exista posibilitatea sa fi vindecat, dar ca cei mai multi care intra aici, probabil ca nu doresti sa fii vindecat caci tu s.ar putea ca si ceilalti sa fiti fixati pe doctori

Deci hai sa facem rezumatul la ce ti-au facut doctorii dupa spusele tale, poate iti dai seama ca iti pierzi timpul de pomana la doctori:

1- Ti-au dat diagnostic SLA. Adica au tradus boala pe care o sti tu intr-un nume tie necunoscut
2. Ca urmare te-au pus in panica, avand de aface acum dupa tine cu o boala grava si necunoscuta
3. Ti-au facut analize EMG la care ei nu au vazut nimic
4. Ti-au ignorat cele spuse de tine inlegatura cu expectoratia
5. Un neurolog ti-a spus ca esti doar speriat
6. Nu ti-au oferit nici o solutie, nici un medicament (doamne ajuta ca nu, sa zici mersi!)

Tu speri sa gasesti aici un medic care sa te ajute, desi cu tot cu analize nu ti-au gasit nimic, desi tu ai ceva.

Eu iti zic ca nici un doctor normal nu te va ajuta caci ei nu pot trata decat ce vad la aparate si ce cunosc, iara tratament pt. ei inseamana medicamente chimice luate fara succes si cu intoxicarea corpului.

Daca vrei sa te vindeci, du-te la un medic homeopat cu experienta si eu iti trimit 50 euro despagubire daca ala nu reuseste sa te vindece in 2-3 sedinte.

Ce ai tu este o boala clara, ca daca nu ar fi nu ai simti nimic, deci este foarte naiv sa-i crezi pe doctori ca nu ai nimic in timp ce corpul tau iti spune f. clar ca ai ceva. Nu este insa necesar sa te sperii ca ai ceva, ca ce ai este vindecabil f. usor cu homeopatia.

Insa daca ai probleme cu masina si te duci la un croitor nu prea ai sanse sa ti-o repare.
Deci nu-ti mai pune sperante unde nu sunt ci du-te acolo unde se stie ce ai si si cum se vindeca.
Si pune-ne rezultatul aici sa vada si altii cat de orbi si naivi sunt in credinta lor in doctoria otodoxa.
0
29-07-2009, ora 17:53
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Mergi la un medic care te poate trata cu produse naturiste si roaga-te la Bunul Dumnezeu!
HOMEOPATIA NU POATE trata pe NIMENI in 2-3 sedinte, nu mai spune elucubratii. Poate sa trateze, dar nu asa de repede.

Numai Bine!
0
07-08-2009, ora 10:38
IOCO
Nu este medic/terapeut
IOCO
Vasileo, este important de stiut daca ai carii dentare netratate de mult timp. In acest caz secretiile din carii pot face ca organismul sa ia o decizie inaintea ta, de a crea o bariera in calea lor spre stomac "iese o mucoasa pe care o am mai demult ". Se stie ca netratarea cariilor dentare care prezinta pungi de puroi pot deveni in timp foarte periculoase. Iti recomand gargare cu apa argiloasa din Argila Albastra Untoasa de Raciu (vezi www.argiloterapie.ro). Apoi cel mai important prezentarea la un medic stomatolg. Sunt de asemenea recomandate gargarele cu ceai de musetel.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici