Imi spune ca nu ma mai iubeste, dar isi face griji pentru mine!!!!

20-02-2019
nDaveM
Nu este medic/terapeut
nDaveM
Buna ziua tuturor, sunt intr-un moment tare dificil al vietii mele, am nevoie de ajutor. Nu de multa vreme ne-am separat, ne stim de zece ani si suntem, inca, casatoriti de 4. A decis ca sa ne separam o perioada, dupa care mi-a spus ca vrea sa divorteze, iar dupa 14 februarie, dupa ce ia-m dus cadoul de ziua respectiva, a deschis din nou subiectul cu divortul si cate si mai cate, nu pot sta serios in fata ei, as vrea sa nu plang sa pot accepta. Ia-m spus ADIO la despartie si ca nu vreau sa ne mai vedem si sa ne deranjam. Dar dupa ce am plecat de la ea, ma sunat si ca sa nu ii spun ADIO ca ea mai vrea sa vorbim si poate ca sa ma si vada. Dar va spun ca tin la ea si nu as vrea sa o pierd, incerc sa nu vorbesc cu ea, dar tot ne cautam. Ce sa fac? Sunt total confuz si nu ma prea pot gandi la ceva logic acum. Va multumesc.
2 comentarii
1
21-02-2019, ora 22:26
Jonny Mnemonic
Nu este medic/terapeut
Jonny Mnemonic
Parerea mea ca e bine sa faci tot ce e omeneste posibil sa va impacati. Ai doua alternative ca sa merge-ti la un psihoterapeut de cuplu, sau la mine a mers alta varianta. Vorbit cu un preot amandoi, in prima faza daca nu singur, si ii spui problema voastra. La noi a mers cu rugaciune comuna, si a vorbit cu amandoi si am oprit o situatie conflictuala care era de cateva saptamani. Harul lui Dumnezeu ne-a acoperit si conflictul a disparut ca si cum nu ar fi existat.

Ceea ce a legat Dumnezeu omul sa nu desparta. Mt. 19: 3-6. Nu ai unde sa mergi Institutie de pe Pamant care sa iti desfaca casatoria religioasa. Casatoria civila DA, dar cea religioasa NU. Ati mers impreuna si ati fost uniti in fata lui Dumnezeu. Fa tot ce e posibil ca sa sfintesti aceasta Unire. Cata vreme nici unul din voi nu ati calcat stramb dupa despartire, sunt toate sansele ca sa va impacati. Lupta Dave ptr asta. Succes!
Dumnezeu sa va ajute!
0
22-02-2019, ora 03:23
nDaveM
Nu este medic/terapeut
nDaveM
Multumesc Jonny!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul