Imi sunt umezi ochii

10-08-2009
cdevfr
Nu este medic/terapeut
cdevfr
Dimineata cand ma trezesc ma mananca putin/usor colturile ochilor dinspre nas. Insa ochii imi sunt in permanenta umezi, nu uzi. Usor umezi. Nu imi curge nimic din ei, nu ma doar, nu ma mananca, nu au alta culoare. Nu am stat in curent, nici in frig. Planuiesc sa ma duc la un cabinet oftalmologic insa nu pot decat peste 2 saptamani. As vrea sa stiu ce as putea avea, la ce sa ma astept.

Multumesc.
4 comentarii
0
10-08-2009, ora 12:47
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu iti zic sa nu te duci, insa oftamologul nu are cum sa te ajute caci cauza nu este in ochi ci in sange si acesta depinde de alimentatie, de toxine, de modul de trai.
Daca vrei sa fie indepartata cauza si nu tratate doar simpromele intr-un mod complet inefectiv - cauta pe forum sa te convingi singur - consulta mai bine un medic homeopat. Homeopatia cunoaste astfel de simptome.
Cu multi ani in urma am avut ochii uscati - ani de zile - si NIMIC de la oftamolog nu a ajutat cu nimic.
Cand am inceput sa ma hranesc sanatos au disparut aceste probleme.
0
10-08-2009, ora 18:40
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Consultati oftalmologul, alimentati-va cat de bine si corect puteti (documentati-va cu privire la piramida alimentara) etc. etc. etc. (restul stiti...) NU renuntati la consultati oftalmologica...


Numai Bine si insanatosire grabnica!
0
11-08-2009, ora 20:23
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara ! Sugestiile mele: consult oftalmologic cu examenul atent al polului anterior, examen fund de ochi, cicloplegie( daca se considera necesar, nu stim ce varsta aveti ); investigatii pentru glaucom( curba tonometrica, pahimetrie, camp vizual computerizat, eventual tomografie retiniana Heidelberg); test Schirmer;examenul bacteriologic al secretiei conjunctivale, examen de evidentiere a Ag Chlamydial, Ig G anti HVS tip 1; consult la alergologie si testari la alergeni;Pana la stabilirea diagnosticului, pentru ameliorarea simptomatologiei, cand lacrimarea este suparatoare, va recomand Nostamine( Ischemol)- 1 picatura in AO; numai bine
0
11-08-2009, ora 23:19
cdevfr
Nu este medic/terapeut
cdevfr
Multumesc pentru raspuns. Apreciez mult.

Doamna Doctor Alina Zorca, am vârsta de 24 de ani. Singurele probleme cu ochii au fost in primavara cand mi s-a zbatut ochiul drept aproape 2 luni de zile, apoi in urma unui tratament cu magzeniu si calciu a incetat. A revenit in luna iunie-iulie, si a incetat din nou.

Intrebarea mea ar fi urmatoarea: daca merg la spitalul judetean cu trimitere, acele examene/teste/analize recomandate de dumneavoastra, mi se vor face gratuit sau va trebui sa merg pregatit cu o suma mare/mica de bani?

Va foarte multumesc. Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: