Incaltaminte speciala

14-04-2009
Schh
Nu este medic/terapeut
Schh
Buna ziua, am 27 de ani si se pare ca m-am nascut cu ceva defect la picioare. De cand ma stiu calc stramb, nu vizibil, nu foarte tare, dar totusi e deranjant. As dori sa stiu ce fel de bocanci imi recomandati sa port. Mentionez ca folosesc acesti bocanci in ture pe munte, si pana acum am folosit bocanci mai rigizi. Problema e ca am descoperit de curand ceva bocanci cu un strat de spuma care se adapteaza intre niste limite la forma piciorului pt a creste confortul. Intrebarea mea este daca acesti bocanci ar fi mai indicati in aceste conditii sau ar accentua prolema mea
2 comentarii
0
16-04-2009, ora 18:24
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Astfel de recomandare nu-ti poate da decat medicul ortoped dupa ce te vede.Nu poti incalta orice daca ai acel defect.
0
17-01-2011, ora 12:53
Brigitta Kovacs
Nu este medic/terapeut
Brigitta Kovacs
Buna ziua, am 23 de ani, m-am nascut la 7 luni, de cand ma stiu cand am facut mai mult efort cu piciorul m-a durut jos la incheiatura, medicul de familie a spus ca "fat e in crestere", dar deja de o vreme m-am oprit la crestere si si in ziua de azi ma doare cate o data, asta nu stiu daca va avea legatura cu problema mea curenta, de la varsta de 18 ani cred umblam zilnic cu tocuri, si am stat mult in picioare, n-am facut munca grea... de 4 ani practic dansul sportiv la nivel de performanta. un ultimele 3 luni am observat ca nu mai pot sa umblu cu tocuri si am simtit o durere la piciorul stang la degetul mare, ... acum am ajuns ca efectiv nu mai pot sa calc pe partea interioara a piciorului cand port tocuri, sau pur si simplu simt o durere si dimineata cand ma trezesc dimineata si trebuie sa calc pe ea, nu mi se umfla, nu am observat nici o malformatie. am inceput sa umblu la masaj reflexo pt talpa dar nu prea are efect pt ca durerea nu trece, dansul sportiv nu mai pot practica asa intens si pantofii de dans cu tocuri mi-am schimbat pe pantof de antrenament care este fara toc, la servici umblu cu pantof fara tocuri dar daca umblu mai mult intr-o zi seara simt ca ma doare efectiv toata partea de sus de la degete si partea de jos pe care calc, dar calcaiul nu ma doare, si nici altceva. urmeaza sa ma consulte un ortoped, dar inainte vreau neaparat sa ma informez oare de la ce a aparut aceasta durere, si marea intrebare este ca oare o sa mai pot sa fac performanta la dans, sunt foarte speriata ca nu, va rog frumos sa ma ajutati cu niste informatii. Cu stima Brigitta.
Multumesc anticipat.
Adaugă un comentariu / răspuns