Inceput de relatie, putin raceala din partea ei

24-11-2020
geru_adrian
Nu este medic/terapeut
geru_adrian
Buna,
de 2 luni am inceput am o relatie, totul merge bine totul este frumos, ne vedem in weekend si cateodata intr-o zi din saptamana, si ne mai sunam seara. ( am facut si dragoste intr-o seara). Totul a fost frumos duminica, am iesit ne-am simtit bine, ne-am imbratisat.
Dar incepand de luni am simtit putina raceala din partea ei, desi ea imi mai scrie din proprie initiativa dar foarte ra sau suna, dar simt o raceala. Stiu ca femeile sunt diferite emotional fata de barbati. Eu nu i-am reprosat nimic in privire la acest aspect, nici nu vreau s-o sufoc.
Imi puteti da un sfat cum sa gestionez situatia in contiunare? Ar fi bine asa un pic de indiferenta, ignoranta dar asa cu bun simt?
Multumesc anticipat!
1 comentarii
0
24-11-2020, ora 13:56
360
Nu este medic/terapeut
360
"Stiu ca femeile sunt diferite emotional fata de barbati" asta zic femeile despre barbati, nu invers. de fapt intregul tau topic suna de parca tu ai fi femeia in relatia asta.
sfat pt tine, play it cool.

daca simti ca nu comunica cu tine ca la inceput, poti sa ii spui ca simti din partea ei acea raceala comparativ cu incputul relatiei si eventual o intrebi daca este ceva schimbat intre voi doi, sau doar ti se pare.

vezi sa fi stapan pe tine cand pui intrebarea, sa nu pari ca o femeie care cerseste atentie. succes
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul