Incompatibilitate sexuala?

12-01-2018
Edite
Nu este medic/terapeut
Edite
Buna seara,

Sunt impreuna cu un barbat mai mare decat mine cu 9 ani. Avem 4 luni impreuna. Intre noi a fost o atractie neobisnuita, tinand cont de diferenta de varsta. La ora actuala, pot spune ca e barbatul pe care si l-ar dori orice femeie (tandru, atent, afectuos, intelegator). Dar problema apare cand vrem sa facem sex. Nu il simt la fel de conectat, uneori nu are erectie suficienta sau chiar nu are chef de sex. Eu am ajuns sa simt niste sentimente foarte puternice pentru el si pentru mine sexul nu este totul intr-o relatie. Am avut de curand o discutie si mi-a spua ca el crede ca suntem putin incompatibili sexual, ca nu mereu isi doreste sa faca sex cu mine, dar, ca om, sunt tot ce si-a dorit vreodata. Dupa discutie a ramas ca inainte, chiar mai afectuos cu mine. Credeti ca ar putea fi probleme fiziologice sau e un semn ca relatia nu va functiona? Precizez ca e foarte ocupat cu jobul si are multe activitati. Momentan nu stam impreuna si ne vedem saptamanal. Imi doresc sa gasesc o solutie. Amandoi suntem mai timizi la aspectul asta si uneori am un complex sa ii spun ca vreau sa facem sex, de frica sa nu fiu refuzata.

Multumesc!
7 comentarii
1
12-01-2018, ora 22:14
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara, va recomand sa va ganditi serios la TIPUL de relatie care este intre dumneavoastra, s-ar putea ca diferenta de varsta, afectiunea si intelegerea sa fie legate de alte nevoi pe care le satisfaceti in aceasta relatie, si care nu au legatura cu sexul/atractia sexuala...
0
13-01-2018, ora 09:16
Edite
Nu este medic/terapeut
Edite
Din punctul meu de vedere, eu sunt atrasa sexual de el, imi doresc si apropiere fizica. Doar ca uneori nu ne nimerim ca libidou. Nu inteleg exact care ar putea fi acel alt TIP de relatie. Au fost si momente in care sexul a fost foarte bun.
1
13-01-2018, ora 17:07
Argent
Nu este medic/terapeut
Argent
Deci este cu 9 ani mai mare decât dv, are 69?.. Deci cati ani are? In rest incercati până sa v a mutati împreună sa aveti contacte sexuale mai dese. Si nu mai fiti timida. Luați initiativa, sper ca stiti sa mangaiati cu mâinile nu doar il țineți in brate si il sarutati si va așteptați sa i se faca tare ca fierul. Sau mai rău doamne ferește sa stati intinsa si sa așteptați sa faca el tot pentru o partida de dragoste reusita..
Oricum mai rare sant relatiile in care latura sexuala merge ca unsa din prima.
0
13-01-2018, ora 18:03
Edite
Nu este medic/terapeut
Edite
Are 35. O sa tin cont de sfaturile date. Probabil asta ne lipseste, initiativa spontana. In rest, eu incerc si prin alte metode, dar cred ca problema e data si de complexul prin care trec, ca nu stiu sigur daca vrea in momentul respectiv. Multumesc!
1
13-01-2018, ora 19:19
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Tipul de relatie la care ma refeream era unul care presupune un alt tip de afectiune decat dragostea pentru un egal (femeie-barbat). Poate ca nevoile lui sunt diferite decat ale dumneavoastra, pentru ca el se afla intr-o alta etapa de viata.
Poate ca inconstient ati cautat un barbat mai matur, caci el va poate oferi ceva ce nu ati avut in viata dumneavoastra.
0
13-01-2018, ora 20:03
Edite
Nu este medic/terapeut
Edite
Mi-am dorit un barbat mai matur, pentru a fi mai bine conectata intelectual, eu fiind o persoana mai matura in gandire. Am avut o relatie de 5 ani anterior cu un barbat imatur si probabil asta a fost dorinta mea. Dar sper ca asta sa nu influenteze si partea sexuala. E genul de om cu care nu am cum sa ma plictisesc si care imi insufla incredere.

Multumesc pentru interesul de a-mi raspunde!
0
31-01-2018, ora 12:21
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Edite, spui ca sunteti « timizi la aspectul asta » ca nu comunicati cum trebuie, ca nu-i spui ce vrei de teama de a nu fi refuzata. Mai exista si alte aspecte sexuale la care exista retineri ? De exemplu : Credeti ca ii arati suficient ceea face bine….atunci cand o face ?

Daca singura iti e greu sa abordezi aceste subiecte, ai putea sa apelezi la sprijinul unui psihosexolog, unde aceste intrebari tintite sunt foarte firesti.

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu - Psihosexolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Compatibilitatea sexuala in cuplu
  •