India cel mai redus procent de cancer din lume

17-01-2014
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Indienii consuma in medie 2-4gr de SOFRAN pe zi, il folosesc la salate, prajituri, mancare cam la tot, si au cu 17-19ori mai putine cazuri de cancer decat Europa SAU SUA, chiar daca conditiile de viata sau de trai sunt mai mici decat la altii.
La noi in Bucuresti SOFRANUL costa 0, 12gr. 8ron sau 5gr 30ron, numai ca el trebuie combinat cu piper negru macinat care deschide porii intestinului pt a fi absorbite mai bine nutrimentele din sofran si tocmai asta este problema mare pt ca in tratamentul cancerului condimentele sunt cam interzise.
Si eu am facut confuzia intre SOFRAN si turmeric, curcumina sunt si ele bune dar nu au atatea calitati SOFRANUL ESTE PE LOCUL 1.
6 comentarii
0
17-01-2014, ora 09:44
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
sanatate maxima iti doresc in continuare
tie si familiei tale
0
19-01-2014, ora 19:31
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cancerul (sau orice alte boli) este cauzat de pacatele personale sau din neam. Fa arborele genealogic si vezi ce a intreprins fiecare. Cei din neamul nostru care au facut rele si stim sigur ca nu sunt in Rai, striga de acolo de unde se afla, sa nu se mai chinuiasca. Ei acolo nu se mai pot ruga. Numai noi ne putem ruga si face milostenie pentru sufletele lor. Bolile nostre pot fi si strigatele lor de ajutor.

Cancerul este un destin. Purtand boala cu demnitate si credinta, poti sa iti mantuiesti un neam intreg, adormit inaintea ta.

Nu pune sofranul mai presus decat Dumnezeu care stie si firul de par care ni se clinteste in cap.
0
26-01-2014, ora 23:56
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Doamne ajuta!
Clara.randurile tale m-au "miscat" si nu e pentru prima data.
iti multumesc ca ma "ma aduci"mai mereu "cu picioarele pe pamant"...
uneori
problemioarele zilnice ce MA depasesc, ma fac si rauta..
Sa fii sanatoasa!
0
27-01-2014, ora 10:19
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
♥
0
23-04-2014, ora 13:00
mihai543
Nu este medic/terapeut
mihai543
cel mai redus procent de cancer este la japonezi ei consuma varza si orez si beau Sake
0
24-04-2014, ora 21:12
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
La japonezi si la chinezi aceste alimente impreuna cu PESTELE care contine omega3 este factorul cheie raportul dintre omega6 si omega 3 trebuie sa fie 1/1, iar la noi europenii cat si in sua este de minim15/1 si noi daca am consuma mai mult peste si orez, anumite condimente, miscare fizica( ei merg cu bicicleta zilnic, fac miscare inainte de a incepe ziua de munca) lucruri pe care noi leam cam uitat sau nu ni le permitem.
Adaugă un comentariu / răspuns

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Depistarea precoce a cancerului la femeie
  • Cancerul la sân – o amenințare care poate fi prevenită
  • Un dispozitiv nanometric ar putea depista și supraveghea evoluția cancerului
  • 1 din 10 supraviețuitori ai cancerului continuă să fumeze după diagnostic
  • Consumul ridicat de cafea a fost asociat cu creșterea riscului de cancer colorectal la bărbați
  • Cologuard - un nou test neinvaziv de screening pentru cancerul colorectal
  • Administrarea zilnică de aspirină scade riscul de cancer (meta-analiză)
  • Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
    Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.